Nedávno sme tu mali článok o tom, ako vraj vyzerá a čo má mať ideálny muž podľa žien. Oholiť si hruď a kúpiť si rifle si snáď viete aj sami, ja som ale našiel iný prehľad, vraj odvodený od serióznych výskumov a prieskumov, ktorý bol uverejnený dokonca v magazíne pre pánov. A keďže som známy filantrop a ľudomil, poradím vám, a to úplne zadarmo, ako dosiahnuť úspech v každom z desiatich bodoch a stať sa živou mutáciou Janka Koleníka, Milana Lasicu a Hugha Jackmana.



1. Atraktívny muž má rád deti. Vie, ako s nimi komunikovať, rozumie im a vie upútať ich pozornosť – a robí to úplne prirodzene.

Upútať pozornosť dieťaťa je tá najľahšia vec na svete, stačí mu ukázať niečo zaujímavé, napríklad porno. Rozumieť a komunikovať s týmito malými potvorami, to už je ťažšie, lebo asi ťažko nájdete spoločné témy, no stačí poriadne šušlať a používať čo najviac zdrobnenín.

 

 

2. Príťažlivý muž má nadmerný a zdravý zmysel pre humor.

Neviem, čo znamená nadmerný a už vôbec nie zdravý v kontexte zmyslu pre humor. Ale humor je dôležitý, a pokiaľ nie ste prirodzene vtipní ako napríklad Pročko s Mokrým, je fajn naučiť sa pár vtipov, a tie opakovať stále dookola. Ak to okolie omrzí, bude treba improvizovať. Jedným z najľahších a najobľúbenejších foriem humoru je zosmiešňovanie. To smerujeme vždy k našej partnerke, napríklad k jej vzhľadu. Tým jednak pobavíme okolie a zároveň jej ukážeme náš záujem o ňu. Win-win.

 

 

3. Oči atraktívneho muža sú neustále v strehu! Stále hľadá kľúčové okamihy svojho života. Jeho pohľad je ostrý s výrazom dychtiacim po zachytení záblesku každodennej radosti zo života. Tieto oči vás prilákajú, flirtujú s vami a zahrnú vás nehou.

Vytrénovaný zrak je základ. Radosti zo života, čím sa myslia iné samice, očumujeme vždy zásadne len očami, nie otočením hlavy, alebo celého tela. To by bolo urážlivé a vieme, ako sa štetky ľahko urážajú, no ne?

  

 

4. Atraktívny muž má neustále usmiatu tvár. Vôbec sa nehanbí za to, keď sa chce od srdca a nahlas zasmiať.

Kto by nechcel chlapa, ktorý sa furt nahlas rehoce? Alebo aspoň usmieva. Keďže to môže byť ale vyčerpávajúce, striedame hlasný rehot s úsmevom, systémom jedna minúta rehotu a dve minúty úsmevu. Počas spánku naopak.

  

 

5. Príťažlivý muž vie, ako rozprávať a mať kontrolu nad každou konverzáciou. Jeho rozum a ústa sú počas rozprávania dokonale zladené, tvorí zmysluplné vety, nerozpráva len tak do vetra, a keď začne byť konverzácia zábavná, je neskutočné príjemné počúvať ho.

Toto je veľmi dôležitý bod. Ako vieme, ženy rady a dlho rozprávajú, a tak v žiadnom prípade nesmieme dopustiť, aby konverzácia len tak plynula, alebo nebodaj, aby jej tému navrhla žena. Preto si naštudujeme pár tém, o ktorých sme ochotní diskutovať a tých sa držíme. Pri akomkoľvek pokuse o zmenu témy, tento zastavíme s tým, že o tomto sa baviť nebudeme, prípadne iba stručnejším „kuš!“. Tým zároveň ukážeme svoju dominanciu. Pipky milujú dominanciu.



6. Atraktívny muž je tajomná osoba. Nemusí byť v skutočnosti taký, ako sa navonok prezentuje, a nedá sa ho súdiť ani podľa oblečenia. Máte z neho pocit, že má vždy v zálohe nejaký plán B, a nikdy sa nespolieha na náhodné príležitosti.

Ako vidíme, ženy chcú byť klamané a podvádzané. Tu neexistuje univerzálna rada, len... klamať a podvádzať. Spočiatku to bude ťažké, ale tréning robí majstra, takže odporúčam klamať úplne vo všetkom a mať zakaždým minimálne jednu bokovku. Po čase vám to pôjde úplne samé a kvalitný partnerský vzťah si bez toho nebudete vedieť ani predstaviť.

  

 

7. Príťažlivý muž je „zaľúbený“ do celého sveta: Zavtipkuje si s predavačom v potravinách, s taxikárom, a susedia nemajú radšej žiadneho iného, než jeho!

Toto úzko súvisí s predchádzajúcim bodom. Žena nikdy nesmie mať pocit, že vás má iba pre seba. Inak sa unudí a unudená žena je nudná. Preto sa nezáväzne bavíme úplne s každým, no zahŕňa to aj časté flirtovanie, ožieračky a prášenie susediek.

  

 

8. Atraktívny muž je očarujúci. Vie, ako sa stať vodcom a vie presne čo chce. Je ten pravý, s ktorým by chcela žena byť; byť ním chránená, pretože on vie o veciach, alebo jej ukáže veci, o ktorých ona nikdy v živote nepočula.

Z tohto bodu je vidno, ako veľmi majú ženy rady tlačenie kalerábov. Netreba sa stať vodcom, stačí vraj vedieť, ako na to (btw. otázku vedieť, čo chcem sme už riešili minule). Takže treba o tom veľa veľa rozprávať, je úplne jedno, že sú to všetko kraviny. Ženu treba zároveň šokovať novými informáciami, inak sa unudí, viď predchádzajúci bod. Napríklad jej navrhnite novú sexuálnu techniku, napr. že vám strčí prsník do zadku a bradavkou vám bude masírovať prostatu. Určite ocení vašu originalitu a všeobecný rozhľad.

  

 

9. Atraktívny muž miluje všetky ročné obdobia. Nestratí sa v zime, kedy vie zakúriť v krbe na chate a rád sa lyžuje, naopak v lete sa neskutočne rád potápa a opaľuje. Presne tak má rád upršanú jar či farebnú jeseň a romantické prechádzky.

Sem tam treba zjavne byť aj romantická patetická bukvica. A zároveň nudná konzerva, ktorá v zime lyžuje a páli papeky v krbe a v lete sa opaľuje (aké zábavnééé). To jednoducho budete musieť strpieť, ibaže by ste sa v zime išli potápať pod ľad alebo do karibiku. Ako súvisí uchcaná jar a farebná jeseň s romantickými prechádzkami, som vôbec nepochopil, takže nemôžem poslúžiť.  

  

 

10. Rovnako tak miluje atraktívny muž i jedlo. Neskutočne ho baví varenie, ale rád si vychutná akýkoľvek pokrm, a neraz sa stane, že svojimi kulinárskymi zručnosťami prekvapí svoju partnerku.

Žranica je vždy super, aj keď z posledného bodu vyplýva, že treba vedieť zožrať úplne všetko a že ženy nevedia variť, takže je to na vás. Ale nie je to problém – ako som spomínal, ženy podľa tohto bodu variť nevedia, takže ani netušia, ako má čo chutiť, preto môžete uklohniť vlastne hocičo.

 

Tak ako sami vidíte, cesta k ideálnemu chlapovi nie je zase taká zložitá, keď viete čítať medzi riadkami, takže odteraz už žiadne fňukanie, že vás žiadna nechce. Poďakujete mi na najbližšom dailymale stretku. Pijem všetko.

 

pic via