Moje hovno je v kľude. Som len hovno, čo sa potopí, more.

Laco majster slova, 2009


 

Ľuďom seriózne jebe. Možno je to sebaobrana matičky zemegule proti preľudneniu a Ing. Všehomír sa spolieha na to, že sa raz niekto poriadne naserie a za trest to tu vystrieľa alebo je proste len teplo. Faktom však zostáva, že debilite sa v našich končinách extrémne darí. A ľuďom chýba pokora. Je toho zrazu strašne veľa a všade okolo nás, skoro ako tých utečencov zo Sýrie. Akoby to tu niekto riadil, že, vy konšpirátori? Prd makový, poviete si, kto už by sa s takýmito kravinami zapodieval. A potom si otvoríte internety a zistíte, že ste práve  o tom čítali.

 

Ten článok z linku naozaj za veľa nestojí a mohli by sme teraz urobiť komickú odpoveď, kde by sme poľahky vyvrátili tvrdenie za tvrdením. Pre tých, ktorým sa to nechce čítať – článok hovorí, že ženy sú v podvádzaní šikovnejšie, pretože majú lepšiu pamäť, lepšie sa rozumejú IT, muži nevedia rozoznať iný parfum a ženy sú navyše emocionálne vyspelejšie. Namiesto márnenia času analyzovaním autorkinych výplodov si však urobte dôkaz pokusom – postavte sa do stredu najbližšieho nákupného centra, náhodne vyberte 10 žien v približnom veku cca 25-45 rokov (čo by mohlo pokrývať reálny vek 15-50 rokov, podľa stupňa jebnutosti a ochoty utrácať za krémiky) a dajte im vyplniť nasledovný kvíz :

 

  1. „Kto hral hlavnú ženskú úlohu vo filme Analmaster 5 : Back to track?“
  2. „Viete nainštalovať Grand Theft Auto IV?“
  3. “Stalo sa Vám už niekedy, že keď ste večer prišli domov upotená pod pazuchami tak, že až pípali výstražné plynové chromatografy v chemičke v susednom meste a Váš partner sa Vás opýtal, prečo máte iný parfum, ako keď ste z domu odchádzali?“
  4.  „Keby Vás Milan pretiahol zozadu na hajzloch miestnej Coop Jednoty a Váš partner by na to prišiel, boli by ste nad vecou a usmievali by ste sa na neho?“

 

Vidíte, ani na jednu otázku nevedia poriadne odpovedať. Pretože ženy sú úplne normálne bytosti, sú rovnako šikovné, rovnako drbnuté, rovnako pekné a rovnako svojské ako my, chlapi. Je pravda, že sa im nie vždy dá veriť, veď ako už naši starí otcovia hovorievali „nikdy never ničomu, čo 3 dni krváca a neumrie na to“. Ale skúste mi prosím niekto vysvetliť, prečo všetky redaktorky, administrátorky, brigádničky a ženy na materských koníkoch večne masírujú ego žien tým, aké je ženské pokolenie výnimočné, šikovné a nadradené? Je to predsa blbosť! Byť ženou nie je žiadna výnimočná vlastnosť, proste ste sa tak narodili, nemuseli ste sa k tomu nikde prefajčiť, dokonca ani semeno, z ktorého pochádzate, nevyhralo v matkinej maternici oblastné kolo Hviezdoslavovho Kubína a dokonca ste ani nevyrástli z indigových detí. Ste také, akí sme my, normálni Jozefovia Makovia, len nemáte pipíka a nemusíte cvičiť benchpress.

 

Prestitúti a prestitútky, spamätajte sa už! Prestaňte ženám písať o téglikoch, plných extraktov zo sušeného penisu jednorožca, po ktorom omladnú o 10 rokov (teraz len za 79,90 EUR bez DPH!), o počiatku problémov s ich matkami, o tom, aký análny kolík preferuje Angelina alebo že keď dofajčia svojho 25teho milenca, tak mu načim polichotiť, že jeho kokot chutil doteraz najlepšie. Koho to kurva zaujíma?

 

A aj vy baby, boháča, prestaňte čítať tie drísty! Buďte samé sebou! Ráno predsa rovnako ako my vstanete, idete sa vysrať, rýchlo do roboty, cez prestávku dávate s kamkou kávu a popritom kecáte o Lige majstrov tom, že vás po tridsiatke bolí hemeroid, pohádate sa s tým debilom z háerka, valíte domov, idete si zabehať alebo sa venujete rodine, idete sa vysrať a ak je priaznivá konštelácia, tak si večer vrznete. Ešte raz, nie ste žiadne bohyne! Ste normálne bytosti a my vás máme radi práve kvôli tomu. Uvedomte si, že sme všetci len malé hovná, plávajúce medzi mŕtvolami v Gange, a keď si prdnete, tak sa naozaj nezačne zemetrasenie v Pakistane. Keď vás chce chlap zbaliť, tak nemusíte spustiť bitch mode len preto, že v Eve písali, že ženy by mali byť nedostupné. Môžete mu trebárs povedať „dobre, si milý, kúp mi viedenskú kávu a veterník a večer ti možno dám“ alebo mu povedzte „vieš čo, ani lopatu by som o teba neoprela, taký si slizký“, alebo mu povedzte „prepáč, dnes nemôžem, lebo mám silné krámy a bolí ma brucho“. Proste hocičo, len úprimne a na nič sa nehrajte! Nemusíte advertizovať na diskusiách, že fajčíte najlepšie v Bratislave len preto, že momentálne nie je vašim najlepším kamarátom Milan, ale jeho gumené alter ego s logom Fat Black Joe Mk4. Lebo keby to bola pravda, už by ste na to mali živnosť a brali 60 Evri za tantrické oné. Radšej napíšte v diskusii, že podľa vášho názoru Sagan nastúpil príliš skoro a zase bol kvôli tomu druhý. Lebo možno napíšete pičovinu, ale aspoň budete mať názor na niečo ozajstné a hmotné. A to si Milan bude viac ceniť a možno vás pozve na viedenskú kávu a veterník.


 

Aha, a naspäť k pôvodnému článku, ktorý ma tak nasral. Čo by mala žena teda robiť, keď chce podvádzať? Proste nepodvádzať. Na to sme tu my.