Oprah Winfrey vykukla v priamom prenose bradavka.

 

Asi tak by mohol vyzerať novinový titulok znamenajúci najťažšie mysliteľné mravné zlyhanie (vrátane vraždy prvého stupňa) obvykle spojený s celospoločenským odsúdením a verejným lynčom. Nikde vo svete nie je tento problém taký vypuklý ako v Spojených štátniciach amerických. Američania jednoducho majú radi, ak pruhy zakrývajú hviezdy. Bradavky, hlavne tie ženské, sú považované za výtvor samotného satana, a preto je ich verejná exhibícia považovaná za porovnateľné zlo, akým je v moslimskom svete zobrazenie podoby proroka Mohameda.

 

Kde teda urobili bradavky chybu? Prečo sa pri pohľade na ne trasú morálne piliere západnej civilizácie? Prečo je problém nájsť fotku bradaviek (myslím nahých, nie necudne presvitajúcich cez odev tej nešťastnej hriešnej ženy) pri zadaní „nipples“ do Google pri zapnutej miernej úrovni bezpečnosti vyhľadávania? Sú pre nás bradavky skutočne také nebezpečné? A môže za to Bilderberg? To všetko sú otázky, ktoré sa v súvislosti s bradavkami, ich samotnou existenciou  a verejným zobrazovaním prirodzene natískajú.

 

Poďme sa teda bradavkám pozrieť bližšie na zuby (prirodzená asociácia: ozubené bradavky - výsledok rozšírenia mutácie spôsobujúcej fenomén  tzv. vagina dentata).  Prsná bradavka (iné názvy: prsníková bradavka, mamila, hlávka prsníka, papila, lat.mamilla, papilla mammae, papilla mammmaria) je kožný útvar cicavcov (okrem rodov ježura a vtákopysk) na prsníku v okolí vyústenia mliečnych žliaz, ktorý slúži na cicanie materinského mlieka. U človeka má podobu kužeľovitého výbežku uprostred prsníka (ďakujem ti, wikipédia). 

 

Takto to vyzerá celkom neškodne, ale keď sa ukáže vo finále Super Bowlu, je z toho problém  za vyše pol mega toliarov (btw. článok na Wikipedii venovaný odhaleniu ceckov Janet Jackson je dlhší než článok venovaný samotným bradavkám). Samozrejme, že uvedený prípad nie je čerstvý ako zelenina z Billy (áno, toto je sarkazmus a mali by ste sa inteligentne usmiať), ale je mementom, že dámy v telke by mali držať svoje dekolty na uzde (hmm, dekolty na uzde – žeby nový titul Larryho Flinta v žánri bondage filmov?).

 

Je teda jasné, že odhalené ženské bradavky predstavujú vážne ohrozenie mravnosti. A koho možno najlepšie mravne ohroziť? No predsa mládež, nositeľku rána. Hmm, ale... má to jeden háčik. Ide o to, že práve táto stratená generácia, vystavená zničujúcemu pohľadu na prsné dvorce, je odkojená (alebo oddojčená), práve, a teraz sa podržte yankees, zo ženských bradaviek.  Účinok bradaviek na deti je teda podobne protikladný, ako vzťah modlivky k svojmu konkubínovi, keď mu najprv dá zašukať a potom ho dekapituje svojimi hryzadlami. No dobre, až také hrozné to zas nie je, ale aj tak sa dá hovoriť o určitom paradoxe. Bradavky totiž pre väčšinu svetovej populácie (aj americkej) predstavujú v ranom postnatálnom období nevyhnutný survival gadget. Po prechode z materského mlieka na výživu zloženú z geneticky modifikovanej kukurice a fastfúdových sračiek  však nastáva prudký zvrat. Bradavky v osnovách budovania patriotizmu pozostávajúcich z prísahy vernosti a sledovania transformerov akosi nemajú svoje miesto (svoje ste si odsali, už ich viac neuvidíte). V duši priemerného Američana (a nielen Američana) ale po určitom období zavládne pocit dusivého nutkania bradavky vidieť opäť. Ponuka reaguje na dopyt a USA produkujú najviac porna na svete. Ale to je už iný príbeh.

 

Čo je teda na ženských bradavkách také zlé a skazonosné? V podstate nič. Sú celkom prirodzené a normálne, a preto je ich treba zakázať.

 


A na záver krátke video: 

 

 

Pic by Paulisfat123