Seržant Scott Moore, momentálne alokovaný v Musa Qala v Afganistane pred niekoľkými dňami na youtube zverejnil video, v ktorom pozval Milu Kunis ako svoje garde na Mariňácky ples. Vyzeralo to takto:

 

Včera zverejnil internetový denník Huffington post správu, v ktorej uvádza, že Mila Kunis súhlasila a na ples, ktorý sa koná 18. novembra v Greenville v Severnej Karolíne s ním naozaj pôjde. Vraj sa o to pričinil najmä Justin Timberlake, ktorý s ňou hral v nedávno premiérovanom filme Friends with benefits, ktorý jej video ukázal. Povedal jej, že to musí pre svoju krajinu urobiť a Mila súhlasila.

 

„Fakt husté.“ – pomyslela si kopa iných vojakov, vojačiek, aj civilov a začali milú Milu aj iné celebrity na youtube pozyývať na rôzne akcie tiež.

 

Opačný názor na vec má denník askmen.com, ktorý zas v článku tvrdí, že seržant Scott Moore je zbabelec a že by Mile takéto pozvanie v živote nepovedal do očí. Vraj sa len skrýva za silu internetu a niečo, čo nazývajú „kolektívna patriotická mužnosť“. Iným mužom pozývať ženy na rande cez internet neodporúčaj, lebo je to vraj zbabelé a trápne.

 

Čo si myslíte vy?