To že hokejisti sú pre nás Slovákov niečo ako polobohovia nie je nič nové. Hlavne tí naši. Odpustíme im vždy viac menej všetko, stotožňujeme sa s ich úspechmi a keď sme vyhrali majstrovstvá, niesli sme ich na rukách od letiska až na SNP.  (Teraz by sme boli radi, keby porazili aspoň Nemcov.)

 

 

Ale o inom. Profesionáli majú sezónu, po nej dovolenku a v lete „letnú prípravu“.  Napríklad som videl v horskom parku na schodoch behať Višňu a to som teda kukal jak ten je fit. A že jak tento pán hokejista na sebe maká. Klobúk dole.  Predpokladám že tak robia aj ostatní, ale určite nie všetci. Na oficiálnej stránke Washington capitals je videjko s Alexandrom Ovečkinom, kde vyzerá naozaj zle.

 

Tu hľa foto , Ovečkin je ten vľavo:

 

Bez nzvu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dáko zvláštne vyzerá, nie?  Prepadnutá hruď, ruky ako kuchárka, pupok na opasku. Trocha postavou pripomína žiga pre troma rokmi v skalici keď vyhral najproduktívnejšieho hráča.  Tento, ako by povedal Ňiňaj, „ruský bohatier“, nepôsobí teda ako pravý atlét vo vrchole prípravy na sezónu . Mal by na sebe začať trocha makať, lebo takto už nie len že nič nezahrá, ale veru už na didžine doma v Moskve ani Oľgu ani Mášu nezbalí. Da? Da!

 

Tu je ukážka čo tento pán dokáže (dokázal) na ľade:

 

 

Foto