V poslední dobje se nám tady rozšížil takový nešvar, alebo ako by povedal Samjel El Džeksn, the amount of the woman articles on dailymale is too damn high. Môžete si, páni, za to sami. Áno, vy! Každý z vás by sa mal ísť pozrieť do zrkadla a spýtať sa sám seba „naozaj som toto chcel?“ Ak vo vás ostal kúsok chlapa, odpoveď je jasná. Áno! Teda, NIE! Cesta späť bude náročná, ale ak si zapamätáte nasledujúce 4 rady, vaše „múžo“ vstane z popola ako bájny Fénix a ďalej už to poznáte. There you go.

 

Prdenie
Prd, latinsky flatus, obsahuje približne 60% dusíka, 21% vodíka, 9% oxidu uhličitého, 7% metánu a 4% kyslíka. Ak vám pri sčítaní vyšlo 101%, vedzte, že som si dovolil 1% pridať, nakoľko dobrý prd je vždy viac ako priemerných 100. Prdenie malo vo svojej podstate hlavne bezpečnostný charakter. Prenesme sa na chvíľu do praveku a pozrime sa na život našich predkov (čítať hlasom Aleny Heribanovej). Ste muž a sedíte v pravekej jaskyni vedľa svojej pravekej ženy Renáty. Najedený cítite, ako sa vám odkrvuje mozog. Na poľavenie v ostražitosti však nie je čas. Dobre viete, že vôňa ohňa a večere už dávno prilákala šabľozubú háveď, ktorá sa zgrupuje pred jaskyňou. Všetky obranné mechanizmy postupom času zlyhali, útoky predátorov sú stále častejšie a vy už ste opäť bezdetný. Vtom vás prekvapí náhly záchvev čriev a prudký tlak v oblasti žalúdka. Spomeniete si na zelenú kašovitú večeru a rozmýšľate, čo tá Renáta v tom pravekom kurze varenia poobede pochytila. Ďalší kŕč v žalúdku vás presvedčí o tom, že s kurzami varenia je koniec a od zajtra si varíte sám. Chcete jej vynadať, ale ešte neviete hovoriť, tak sa škaredo na ženu pozriete a vtom to prichádza... 60% dusíka, 21% vodíka, 9% kysličníka, 7% metánu, 4% kyslíka sa spolu s ohlušujúcim rachotom začne valiť jaskyňou a vy cítite, ako tlak odchádza. Zvuk znásobený kamennou štruktúrou jaskyne sa nesie až na jej koniec a odtiaľ sa ozve vyplašené zavytie a hluk utekajúcich láb. A takto, deti, bol vymyslený alarm. Zo skutočného príbehu teda vieme, že prdieť je zdravé a bezpečné, nebojte sa ho, páni, praktizovať pri každej príležitosti. Nikdy neviete, aká háveď striehne za rohom. Chlap, ktorý neprdí, je buď teplý, komunista alebo mohamedán a tým my predsa neveríme.

 

Špinavé prádlo
Trenky, slipy, tielka a ponožky, ktoré odpadnú z vášho tela, patria výlučne do kúta, na luster, na radiátor (FunkCIA), poprípade len tak na zem. Správny chlap prádlo neodnáša do špinavého koša. Nikdy. Počul som také zvrátenosti, že chlap prádlo pral, dokonca skladal. Dohodnime sa na tom, že vzťah prádlo/chlap začína jeho oblečením a končí jeho vyzlečením. Ak prádlo z bytu neodnesie pes alebo neschovajú deti, približne o týždeň sa objaví znovu v šuflíku, pripravené na použitie.

 

Sex
Atraktívna téma pre chlapov a mnohí si ani neuvedomujú, ako málo vedomostí o ňom majú. Tak po prvé, sex je pre chlapov. Slúži na potešenie, povzbudenie, zabitie nudy a iné. Praktizujú ho, keď chcú, nechcú, musia, aj nemusia. Britskí vedci nesexujú, lebo majú britské ženy a tak prišli so senzačnou teóriou, že aj ženy, a teraz pozor, že aj ženy môžu mať potešenie zo sexu. Viem, čo si asi v duchu hovoríte, džentlmeni. Zvrátené, že? Budeme si musieť počkať, kým sa táto teória overí/zavrhne, dovtedy sa oddávajme sexu čo najčastejšie, najlepšie vo dvojici.

 

Bitie žien a detí
Za toto vás budú ženy a zženštilí chlapi odsudzovať, ale vy ste predsa chlap s veľkým CH a na babské reči nemáte čas. Výprask rodinných príslušníkov je hlboko zakorenený v našich tradíciách a kultúre. Spievajú sa o tom piesne, píšu básne, zbierajú sa zuby na pamiatku. Otázka biť, či nebiť je na neuverenie stále pokladaná, každý správny chlap však vie, že tradície sú dôležité a treba si ich ctiť. Ak zdieľate spoločnú domácnosť s televíznou moderátorkou alebo osobou verejne vystupujúcou, vhodná alternatíva k bitke je psychické, finančné, či iné týranie. Nie je ho vidieť, ale dobrý pocit ostáva.

 

Tak, a je to. Cítite to teplo, ktoré sa vo vás rozlieva? Ten plameň, ktorý spaľuje celé vaše telo? Ak áno, pravdepodobne sedíte v zóne požiaru a okamžite opustite budovu. Sledujte zelené šípky, príp. nápis Exit. Testosterónu zdar!

P.S.: A až na konci som si uvedomil, že množstvo tých článkov o mužoch je too damn high, akurát diskusie sa vždy zvrtnú na ženské témy, ale chce sa mi písať nový článok? Ain't nobody got time for that!