Je krásnym  paradoxom, že po tonách spotrebovaného kokaínu zomrie Charlie Sheen na televíznej obrazovke.

Tak sa vraj rozhodli tvorcovia seriálu Two and a Half Men, v ktorom syn najschopnejšieho amerického prezidenta za posledné polstoročie Martina Sheena účinkoval sedem a pol roka. Okolnosti vyhadzovu netreba pripomínať.

Po boku Jona Cryera a toho tlstého chlapčiska, ktorý nebol milý a už vôbec nie smiešny ani na začiatku, sa bude objavovať Ashton Kutcher. Zatiaľ čo Charliemu stačil jeden vtipný výraz tváre, Ashton má v talári až dva: priblblý a úplne pri*ebaný.

Čo na to všetko Charlie? Vôbec nič. Jeho Winning! stajl neprestane fungovať, kým bude dýchať bez pomoci prístrojov. O prácu sa nemusí báť, nehovoriac o tom, že televízie sa predbiehali, ktorá mu dá vyšší plat. Koks posúva Hollywood vpred. A herci, ktorí sa na ňom zvezú viac ako ostatní, nepotrebujú potlesk. Aj tak by ho nepočuli cez všetko to dychčanie kuriev.

Charlie má zomrieť strašnou smrťou a jeho postava sa nastálo nikdy nevráti. Nevadí. Kutcher stiahne tento shit na dno do jedného roka, možno už do konca rozbehnutej sezóny, a Charlie sa bude niekde usmievať s naozaj naširoko roztiahnutými nosnými dierkami.

Zdroj:
https://koktail.pravda.sk/kruta-smrt-pre-sheena-je-to-pomsta-tvorcov-serialu-hercovi-pop-/sk-kkoktail.asp?c=A110628_144644_sk-kkoktail_p20