Presne tak. Účes povie o tom čo si zač rovnako veľa, ako oblečko ktoré nosíš, alebo prízvuk ktorý sa ti derie z papule. Môžeš tak ľuďom o sebe povedať viac než by si chcel, alebo dokonca viac ako sám vieš. Namiesto máčania vlasov v geloch si preto radšej polož otázku, akú informáciu o sebe vlastne chceš vyslať. Možností je viac než dosť:

Mullet
Okrem toho, že máš gebulu stále v 80-tych rokoch a za najväčší odvaz považujes Dire Straits, už na tebe nič pozoruhodné nie je. Najväčšia sranda, akú si kedy zažil, bola na koncerte Kabátu, čo samozrejme všetci dobre vedia, lebo to tričko čo si si tam kúpil nosíš už osem rokov. Zatiaľ si toho veľa nepocestoval, ale raz sa určite pôjdeš pozrieť na tie ceckaté čašníčky na Októberfeste, o ktorom furt mumleš.

Ježko Dežko
Si tvrdý chlapík, ktorý ma na všetko svoj názor. Nevadí ti, že ti z huby padajú len hovadiny. Podstatné je, že hovoríš a ostatní počúvajú. V skutočnosti ale nepočúvajú, lebo 20-minútový monológ o tom, koľko si vytlačil v posilke, naozaj nikoho nezaujíma. Skôr by bola zaujímavá debata o tej knižke, čo ti leží pri posteli. Bohužiaľ nevieš o čom je, keďže ju ešte nesfilmovali. Tieto veci o tebe však samozrejme neplatia, ak si len ostrihaný mullet, ktorý dostal vši.

Na cestičku
Namiesto toho aby si sa každé ráno česal pol hodinu hrebeňom, by bolo lepšie aby si to radšej nechal tak. Keďže si nudný a úplne predvídateľný, pomôže ti, ak to ľudia zistia až po rozhovore s tebou a nie hneď na prvý pohľad. Aj keď - srať na ľudí! Raz všetkým, ktorí ti nadávali do kociek ukážeš, že si to s tými počítačmi fakt ďaleko dotiahol. Samozrejme až po tom, ako dohráš Warcraft III.

Beckhamovo tajomstvo
Opäť ti to vyšlo. Zachytil si tento skvelý trend, keď si v telke videl Beckhama. Nevadí, že ho už nosíš päť rokov, podstatné je, že stále vyzeráš ako rebel. Samozrejme pokiaľ rebélia nezahŕňa robenie ilegálnych alebo nebezpečných vecí. Zožrať jedno koleso cez víkend v klube je ideálna miera rizika, ktoré si ochotný podstúpiť. Otázka ale je, či sa von vôbec dostaneš. Celý deň si behal po “Aupáči“, takže si dosť unavený. Ale stálo to za to, konečne máš ružovú polokošelu, ktorú si tak dlho chcel. Daj si ju k tým bielym kraťasom.

Čo vankúš dal
Je obdivuhodné, koľko času dokážes zabiť stajlovaním svojich vlasov, aby vyzerali, že si sa ich nedotkol už roky. Tvoja predstava nedbalej elegancie je trochu zvrátená, ale tvojim kamarátom to nevadí. Po troch bongách a piatich pivách je úplne jedno, čo má kto na hlave, keď rozoberáte najpálčivejšie sociálno-politické problémy Slovenska. Ooooo, zase ťa bude zajtra celý deň v IBM bolieť hlava.

Mastný Ježiš
Nevadí, že máš 29 a stále bývaš s mamou. Máš dosť času, nikam sa naponáhľaj. Len si pekne nechaj tie mastné dlhé vlasy a nech ťa vedie metal. Ani s hľadaním serióznej roboty to nemusiš preháňať. S dokerovanými predlaktiami to aj tak dotiahneš tak do FaxCopy. Takže si kľudne pokeruj aj celý krk, daj väčšie tunele do uší a počúvaj Masaker zohavených tiel!

Prehadzovačka
To nemyslíš važne. Celé ráno si sa nimral v kúpelni pred zrkadlom, aby si tými piatimi vlasmi, čo ti zostávajú, zakryl celú hlavu? To nie je moc premyslený plán na takého úspešného vedúceho benzínky. Daj tie vlasy radšej dole, hlavu hore a pozeraj do budúcnosti. V mekáči otvárajú nové fleky!

Ak si zostal po tomto článku zmätený a teraz nevieš čo so sebou, máme pre teba tip: keď už používaš internet na hľadanie porna, tajné sledovanie spolužiačky zo strednej, do ktorej si bol zaľúbený, alebo hľadanie si novej práce v pracovnom čase v starej práci, použi ho napríklad aj na čeknutie toho, čo sa v poslednej dobe udialo v oblasti účesov. Napríklad tu: https://coolmenshair.com/