Cestujeme na dovolenku. S dvoma deťmi! A so ženou. Nemá zmysel podrobne popisovať tento obraz pekla. Len mi napadla jedna poznámka: Čo si mám dať na seba? Aké plavky?

 

Pre klony nášho rebra vymýšľajú výrobcovia pestrú paletu možností, ako pri mori skryjú svoju nemožnú postavu: kosticové podprsenky, tankini (y?), celé plávky s rafinovane riešeným pásikavým vzorom atď. Ale čo my? Ako schováme svoj, no ten, tú drobnú hypertrofovanú nedokonalosť pod bradavkami?

 



Ja ho volám Miloš. Ak má bachor meno, pomáha mi to. Psychicky. Vďaka tomu sa môžem sám pre seba tváriť, že Miloš ku mne nepatrí a kedykoľvek sa ho ešte môžem zbaviť. Keď budem chcieť. O čo múdrejší boli naši predkovia. Celé plavky pre pánov boli samozrejmosťou.

 

A predsa len - takéto "retro" nie je ono:

 

 

Takže mi neostáva nič iné, len sa zaradiť k hejnám obtlstlých Rusov, Nemcov a iných vypasencov, ktorí na pláži bezostyšne vyvalia svoje ochlpené sudy sádla. Ale vy ste mi svedkom, že som to tak nechcel! Ak by bola nejaká možnosť (apelujem na výrobcov pánskych plaviek!), určite by som svojho Miloša zakryl, aby som  neobťažoval svoje okolie.