Vám musí jebať, chalani, vám musí jebať.

Radoslav Procházka na sneme strany Sieť v Trnave

 

-(všetko hlasom Karola Poláka)-

Dobrý večer priatelia, vitajte na dnešnom boxerskom zápase v úplne zaplnenej hale Národného tenisového centra v Bratislave. Dnes vysielame aj prostredníctvom živého vysielania RTVS, preto zdravíme poslucháčov a divákov na celom Slovensku. Čaká nás dlho očakávané stretnutie slovenskej boxerskej jednotky Pedra Prvého, alias Klávesnica, s americkým Slovákom Ryazanom, zvaným aj Rezeň. Ako prvý vstupuje do ringu v červených trenírkach domáci miláčik. A pozor!  Ešte ani poriadne neprekĺzol pomedzi laná a už mu nejaká fanynka hádže nohavičky! Klávesnica si  ich dáva pred nos, vdýchava so zavretými očami a hádže ich naspäť, prihadzujúc nejakú poznámku o syre Niva! Z opačnej strany vstupuje do ringu Rezeň, oblečený v modrých trenírkach s logom republikánskej strany, ktoré majú na zadnom vrecku nášivku The Ivy League.  V pozadí počujeme zvuky sabráže na fľaši Bolinger 1981, to sú zrejme Rezňovi obdivovatelia z početnej právnickej komunity. Nesmieme zabúdať ani na porotu, predovšetkým je to miestny guru Luborg, zatiaľ kočíkujúci pred budovou NTC, ďalej zástupca IT loby, financujúcej toto predstavenie, všemocný Raz100raz200 a prísť by mala aj tanečná legenda Fľushky, ktorý zatiaľ ešte zrejme leží v náručí žien alebo mužov. Snáď to stihne ešte pred začiatkom zápasu!

 

A už tu máme začiatok prvého kola. A hneď nás zaskočila prvá komplikácia, Rezeň si odmieta sňať z hlavy klobúk Borsalino Fine Montecristi s odôvodnením, že tú parádu kúpil v mekke pánskeho odievania Lock & Co a že zaň vyvalil 930 €, takže má právo nosiť ho, nakoľko dosahuje úroveň priemerného slovenského platu. Rozhodca Kňour sa odchádza poradiť k už skompletizovanej jury a po krátkej porade uznáva výnimku pre Rezňa! Priatelia, toto sme tu ešte nemali, dnešný zápas bude prepisovať nielen dejiny slovenského športu, ale i celosvetového! Na pódium vstupuje deva v uniforme letušky, odhadom má však už viac ako tridsať a ukazuje, že sa práve ide boxovať prvé kolo! Ešte nezabudnime dodať, že dnešný zápas bude mať len tri kolá, takže súperi musia ukázať všetko, čo v nich je!

Zvonec  oficiálne začína zápas a Klávesnica sa už zaháňa päsťou priamo na Rezňovu bradu, ten však elegantne odstupuje nabok a kope Klávesnicu koženou topánkou (Riccardo Bestetti bespoke, 2500 €) priamo zboku na koleno. Klávesnica padá na kolená, bolesťou skrútená tvár  naznačuje neznesiteľné muky! Domáci borec kľačí v ringu, jednou rukou sa podopiera o pódium, druhou sa drží za koleno. Takýto raketový nástup sme tu už dlho nemali! Rezeň pokojným tempom kráča ku kútu, spoza mantinelu vyberá dáždnik Passoti (model 478 OXF-18 W33, 180 €) a elegantným švihom zráža Klávesnicu v mdlobách k zemi priamym úderom odzadu na hlavu.  Rozhodca začína odpočítavať, zatiaľ čo si Rezeň utiera pot košeľou od TM Levin (Premium Slim Fit White & Blue Diamond Print Shirt, € 59,00). Rozhodca je už na 9tke, zrazu sa však domáci borec hýbe! Pomaly vstáva! A už je tu, vážení poslucháči, koniec prvého kola a vyzerá to tak, že zápas bude pokračovať!  Po prvom kole jednoznačne vedie Rezeň, uvidíme však, či sa Klávesnica zotaví a dokáže obrátiť zápas?

 

Po krátkej prestávke vstupujeme do druhého kola. Klávesnica už vyzerá byť v poriadku, počas prestávky ho početná ženská divácka základňa nadopovala sacharidmi v podobe mrkvovo-cviklových koláčov. Naopak, víťaz prvého kola počas prestávky preberal s Norielle problematiku investičného alkoholu. Deva v ruskom národnom kroji je zástankyňa koňaku, Rezeň naopak odporúča vydarené ročníky šampanského. Zaujímavú debatu prerušuje gong oznamujúci začiatok druhého kola, na pódium vstupuje letuška, ktorá koketne mrká na Rezňa, berie mu z ruky použitý plastový téglik s pomarančovým džúsom Toma (Billa, 1,39 €)  a druhé kolo sa môže začať.

Klávesnica si tento krát dáva evidentne pozor a pristupuje k súperovi s rešpektom. Rezeň sa snaží súpera zachytiť hodenou kravatou Hermes s medvedíkovým vzorom (125 €), súper sa však šikovne uhýba. Po počiatočnom neúspechu nositeľ modrých trenírok (Jockey, 18,90 €) odrazu prerušuje zápas a predkladá rozhodcovi nejaký dokument, ktorý si vytiahol zo zadnej časti trenírok!  Rozhodca číta dokument, avšak ani ako právnik mu nerozumie, a tak privoláva súpera s výzvou na podpísanie nejakého legal desclaimaru vytiahnutého z nejakého public law statementu. Klávesnica okamžite identifikuje gramatickú chybu, že v kodifikovanej slovenčine sa slovo „ktorý“ píše v množnom čísle s mäkkým „i“, čím sa doklad stáva právne irelevantným a rozhodca dáva pokyn na znovuotvorenie kola. A už sa opäť boxuje! Rezeň predvádza pár neúspešných výpadov s CLE certifikátom, tie však Klávesnica šikovne odvracia so Symantec SecureSite SSL utilitou (299,97 € na 3 roky). Povzbudené výkonom domáceho borca hádžu viaceré diváčky svoje spodné prádlo do ringu a Rezeň sa na mokrých gaťkách takmer pošmykne. Rezeň jednoznačným gestom protestuje proti domácim fanúšikom, argumentujúc právnickou zásadou neprijateľnosti Godelovho teoremu 80/20 fanúšikov vo svoj neprospech, čím môže byť ohrozená nezaujatosť poroty. Klávesnica ale argumentuje tým, že nejde o predmetný teorem, ale o Paretovo pravidlo a s vyššie uvedeným algoritmom súvisí nemožnosť stanoviť konečný počet krokov pri odvodzovaní finálneho výrokového počtu za neúplného rozsahu zvolených axióm. Publikum je úplne ticho, viacerí diváci nechápavo krútia hlavou, jury však ukazuje víťazné páčiky v prospech nositeľa červených treniek. A máme tu koniec druhého kola, vyzerá to tak, že Klávesnici sa v ňom podarilo vrátiť sa ako rovnocenný Rezňov súper. Snáď sa o všetkom rozhodne v poslednom kole!

 

Vážení poslucháči, blíži sa nám posledné kolo! Rezňov fanklub sa cez prestávku zdvihol a odišiel do LeClubu na ochutnávku kubánskych rumov. Rezeň ostáva osamotený, ale aj napriek tomu sa usmieva! Dámy a páni, tento borec má teda železné nervy! Letuška ukazuje začiatok tretieho kola a môže sa začať.

Povzbudený úspechom v predchádzajúcom kole ide Klávesnica Rezňovi priamo po krku. Zrazu sa ale niečo deje! Situácia je neprehľadná, Klávesnica leží v mdlobách na zemi, snažíme sa zistiť, čo sa stalo! A už je to jasné. Rezeň ovalil domáceho borca po hlave plne naloženou kabelkou Birkin (7-150 tis. €)! Rozhodca Kňour odpočítava do desať, Klávesnica stále leží v mdlobách! Všetci zvedavo pozerajú na porotcov, avšak Luborg odbehol prebaliť dieťa, Raz100raz200 na notebooku kontroluje traffic a tanečná autorita sa vytratila za nejakou vysokou východniarkou! Tretie kolo tak nemá víťaza a náš zápas končí nerozhodne 1:1! Myslím, že môžem zodpovedne povedať, že sa všetci tešíme na pokračovanie! Pekný večer z večernej upršanej Bratislavy vám praje Kungpao.  

 

Zdroje :

https://www.dailymale.sk/articles/dailygentleman_3233

https://www.dailymale.sk/articles/horsi-nez-do-oka-dratem-je-setkani-s_4383

https://www.dailymale.sk/articles/pajaci-mrzaci-vylizte-si-prdel-by-u-of-chicago_4381

https://www.dailymale.sk/articles/dailymale-radi-uvod-do-vyberu-samceka-podla-typu-motoroveho-vozidla_4389

(a najmä diskusie k článkom)

 

Disclaimer :

Ja viem, že je to kokotina v jednom článku uraziť právnika,  fightera, adminov, heterocertifikačnú autoritu a dokonca i Kňoura. Pevne ale verím, že ešte predtým, ako budete od Rasťa žiadať IP adresu, z ktorej bol článok odoslaný, vám dopne, že som vám týmto článkom vlastne prejavil česť (a ešte sa aj naučil, akým typom papiera si správny gentleman vytiera riť, keď má také to lepivé hovno). Lebo ako hovorí Rezeň : „I don´t have a dreams, I´ve goals. It´s time for another one.“