Vážení single priatelia. Už vás nebaví, že nemáte s kým ísť do kina, pokecať si okrem rodičov pri večeri a sex máte tiež len sám so sebou v štýle mass turbo? Hlavne teda turbo, aby vás stožiar natoľko netlačil, keď sa objavíte na didžine plnej sexy báb a niektorá sa náhodou rozhodne pre slaďák s vami. Podobné informácie sa totiž šíria pomerne rýchlo a môžu vám pokaziť povesť na najbližších päť rokov, v tom lepšom prípade. V tom horšom, sa na vás nalepí tá najškaredšia neukojená baba a znásilní vás na ženských toaletách skôr, ako sa stihnete opiť.

 

Na to, aby ste si to nemuseli robiť ručne stručne, už dávno našli liek v podobe platených služieb najstaršieho remesla. To čo ale ponúka stránka GirlfriendHire.com je niečo úplne iné.

 

Za päť dolárov, môžete mať virtuálnu priateľku, ktorú si pridáte na Facebook, aby vaši priatelia mohli čumieť a závidieť. Ale to nie je všetko. Ona sa k vám bude interaktívne túliť – lajkovať váš status, komentovať vaše fotky a pošle vám aj fotku, aby ste ju mohli ukazovať lúzrom, ktorí túto službu nepoznajú. Medzi extra služby patrí aj „obťažovanie“ svojimi citmi a hysterické scény, keď ich odkopnete...

 

Že je to zbytočnosť a nenahradí to skutočnú priateľku (nenavarí, neuprace a na sex ste stále sami)?  S tým sa netrápte. Celkový dojem z toho, čo vie vaša atraktívna virtuálna priateľka narobiť, je na nezaplatenie. Vaše preferencie na internete totiž stúpnu, ako internetovým stranám pred voľbami a môžete ich využiť v reálnom živote. 

 

Pic by mrsselfdestruct