Vďaka darom utajených sponzorov máte možnosť prečítať si 2. časť série na tému DM bingo. Pozrime sa, ako sa také DM bingo vlastne hrá. Najskôr si otvoríme tento link. Potom poctivo sledujeme diskusiu, vtipne komentujeme a hľadáme heslá, ktoré sa nám vygenerovali po otvorení linku (pro tip: vhodným nadhodením dokážeme podnieť niektorého z diskutujúcich, aby naše heslo napísal). Klikaním si ich vyznačíme a keď dosiahneme plný zaškrtnutý riadok, stĺpec, diagonálu, či kosoštvorec, DM bingo má svojho dnešného víťaza. To sa ohlási skríknutím BINGO v diskuške, vrátane požadovanej výhry. Tá môže byť rôzna, napr. mačiatko, kozy, gastráč, najčastejšie cecky. Proste niečo, čo by ste chceli dostať do rúk na pobavenie. Redakcia vám výhru samozrejme nepošle, ostáva ale dobrý pocit, prípadne uznanie spoludiskutérov. Dôkaz o výhre môžete vo forme skrínšotíku vložiť do diskusie. Samozrejme sa nezaškrtávajú vami napísané, či inak samoúčelne, ba priam odplatne získané heslá. Nech to predsa nie je až také jednoduché.

 

No a dnešné heslá rukoväte diskutéra sú:

Tradičná rodina - minuloročné neúspešné referendum prinieslo aj chytľavé heslo. Pritom platí, že tradičná rodina by mala pozostávať z Rodič 1, otca - muža, Rodič 2, matky - ženy a rôzneho počtu nezaopatrených detí, a to oboch pohlaví.

U nás v Moskve - Norielle dievčice imigrantky zážiťky a skúsenosti z Maskvý.

Metal - keď sa začne v diskusii preberať hudba, tak sa vždy nájde nejaký počúvač alebo počúvačka, ktorí sa s ostatnými predbiehajú v tom, kto čo počul, a čo je lepšie a čo si večer pustí (napr. Bon Jovi, Guns N Roses, Tublatanku)

Whisky - keď sa začne v diskusii preberať alkohol, tak sa vždy nájde nejaký pič alebo dáma, ktorí sa s ostatnými predbiehajú v tom, kto čo pil, a čo je lepšie a čo si večer vypije (napr. Gwmlahbatm, Hroiahgrmbr, Nestville)

3 x Áno - krúžkovanie v referende započalo zvyk reagovať na príspevky kráčajúce proti prúdu nastúpeného tradičnou rodinou, ba priam až hraničiace s kultúrou smrti.

Dovolenka bez cestovky - kto dnes už len chodí na dovolenku s cestovkou. Dokonca aj samotné cestovky chodia na vlastnú päsť.

Pekný deň - používané ako bodka za článkom, keď si autor myslí, že má posledné slovo a nik mu už nebude odpisovať. Nefunguje to. Pekný deň. Mier.

Mier - zažehnávanie konfliktov sa dá aj napísaním čarovného slovíčka, ktorého autorom je Ego vo svojom slávnom videu, v ktorom obhajoval transparentnosť a anti-klientelizmus.

To si stiahnem/kúpim - spôsob, ako vyjadriť snahu o získanie diela chráneného autorským zákonom. Pre ostatných je tu stále možnosť navštíviť kino, či koncert alebo počkať a požičať si kazetu vo videopožičovni.

Hipsteri - boli asi fakt módou, už z nej ale asi odchádzajú, lebo o nich už počuť v diskusii stále menej.

Prídeš na stretko? - taký "ahoj, ako sa máš" použiteľný aj medzi rovnakým pohlavím s účelom dohodnutia spoločného požívania alkoholických nápojov. 

Reakcia sám na seba - mnoho diskutérov má toho toľko, čo chce povedať, že jeden komentár im nestačí.

8-) - časy, kedy bol e.t.a. ešte nováčikom a takto sa podpisoval pod každý príspevok. Nevedno či chvalabohu, či žiaľbohu, či chvalabohu, že žiaľbohu ho to prešlo.

Lopúch - existovali aj časy pred SAVOm a homeoptiou, kedy sa liečilo stredovekými šarlatánskymi metódami.

Malýbuddha sa rozpísal - svojho času nás tu obšťastňoval svojimi príhodami aj buddha, aj keď malý. Bol vyhnaný inými kohútmi na smetisku.

Zakiho manželka - na rozdiel od slávnej Colombovej manželky sa jej fotka raz aj objavila v článku. Už sa tak často nespomína, ale áno - Zaki má manželku. Je mladšia o mnoho tisícročí.

Ajkina jebačka - heslo by sa asi malo zmenit na stredu. Kedysi ale aj Ajka jebávala každý deň. A písala o tom. Teraz už je zasnúbená, takže asi netreba.

Prvý - milenka radosť nemá, ale my áno. Škodoradostnú.

Našiel som chybu! - korektorovia kontroľujú čľánki zadarmo a sem tam niečo ujde. A vzdý sa nájde všetečník, ktorí na chibu upozorní.

Nechcem rýpať, ale... - no, skoro to isté.

Som krpatá - do tejto kategórie spadá dailyfemalka, ak jej vzrast je o viac než 1/10 nižší ako 1 Lučiak. Blíži sa čas zavedenia aj vlastnej DM tabuľky SI jednotiek. KiloKňour, GWj a podobne budú spísané, okolkované, ociachované a vystavené k nahliadnutiu v primacionálnom paláci.

Hodor hodor - Du Hu Huuu Du! Hodor!

Zase ženský článok - okrem korektorov aj samotné články sú písané zadarmo. Teda za gastráč. A keď je ich málo, tak sa dokonca zverejní aj článok od ženy. Niekedy pre ženy. A to sa nepáči mužskému osadenstvu. Podobne pri článkoch o autách sa ženy sťažujú, že sa im nedá dnes komentovať. Ale koho to zaujíma.

Byť single je výhodné - takto si singláci ospravedlňujú svoj neúspech v párovani. Robia to najmä nekvalitní samci.

Mravokárny príspevok o nevýhodách single - škodoradostný príspevok od nekvalitného samca, ktorý doma trpí pod matriarchátom manželky a svokry, ktorý nechce trpieť sám, a tak obhajuje svoj stav.

Všetci sú Luborg - istý diskutér svojho času (odovzdali sme ho na adopciu do rakúskej rodiny) sa pohoršoval nad tým, že všetci autori sa snažia napodobňovať Luborgov štýl písania, až sme došli k tomu, že všetci na portáli sú vlastne Luborg (teda okrem Cassa, Zakiho a Maast Urbana).

Príliš sa hompáľajú - hoci hlavná popularizátorka MPP GhostGirl sa od pamätného hlasovania v diskusiách objavuje skromne, vždy sa nájde náročný konzument gifiek, ktorý požaduje Knihu prianí a sťažností.

Chýba tu ceckatý gif - nie vždy sa evanjelizátor hompáľajúcich tukových vakov magického vzhľadu zobudil ako prvý, a tak zákonite prišla požiadavka - kde sú cecky v pohybe? Našťastie si generácia majstrov Zaki a M.arek postupne vychováva svojich tovarišov, ako je Potwor.


Biela kožená sedačka - Lochness nám zanechal tento symbol luxusného balenia žien. Biela kožená sedačka je totiž lepšia ako hocaká iná sedačka. Tie, čo majú aspoň aké-také informácie o tom, koľko to stojí, sú ohromené a automaticky sa im rozopína jeden gombík na blúzke. Samozrejme sa bavíme o pravej koži a nie o napodobeninách, ktoré sa neraz predávajú práve pod označením koža. Pravá koža má aj zlé vlastnosti, že chladí a lepí sa na pokožku. Preto dievčatá, ktoré s ňou majú do činenia, si automaticky začnú telo zahrievať masírovacími pohybmi a natierať sa olejom. Niektoré takéto sedačky sa stávajú objektmi uctievania a majú svoje vlastné stránky s videami. Samčekovia nevlastniaci tento kus nábytku automaticky hejtujú ich existenciu, kvalitné samičky sú nimi priťahované.

Ináč, ďakujeme za príspevky, keď sa ešte nejaké nazbierajú, plánujeme priniesť v budúcnosti aj recenzie tantra salónov.

Ak ste zmeškali predchádzajúci diel, klikajte tu. Pre nasledujúci diel, klikajte tu.