Treba uznať, že SAS má vodcu s gulami. V dobe keď už aj africkí Krováci vedia, že Grécko skrachuje a že cpať mu ďalšie peniaze je rovnaké ako ich spláchnuť do záchodu, povedal nie! Žiadne navyšovanie prvého eurovalu a už žiadne ďalšie valy. "Naši ministri budú na vláde hlasovať proti týmto dvom bodom a keď to príde do parlamentu, naši poslanci budú hlasovať proti," povedal pre SME Sulík.

Nielen, že si Sulík (najnovšie prezívaný aj Svalík) vie presadiť vlastné názory, ale ešte je aj dosť kamarát s koaličnými partnermi a schoval ich všetkých za sukňu. Vďačne to prijal minister Mikloš, aj premiérka Radičová, ktorá si už na oko zbalila kufre, akože je pripravená ísť to do toho Bruselu podpísať. Rada si však rýchlo vybalí ak to Svalík zobere na seba.

O tom, že to naozaj nemá uvedomelý vodca SAS ľahké, svedčí aj dnešný kusanec do zadku, ktorý mu uštedril líder opozície Fico. „Podporíme v parlamente tieto dva návrhy len vtedy, ak si urobí pani Radičová poriadok so Sulíkom,“ vyzval dnes Fico premiérku. No dúfajme, že ani Fico to nemyslí s tým eurovalom tak vážne a, že sa len zalúbil do divadielka, ktoré režíruje Brusel. Divadielka v ktorom sa už prekukol koniec, ale opona stále nepadla.

foto: TASR
zdroj: https://ekonomika.sme.sk/c/5948488/koalicia-sulika-nepresvedcila-sas-euroval-nepodpori.html