Kde bolo, tam bolo, chodila som na základnú školu a tam raz jeden chlapec rozotrel svoj hnedý poklad po dverách toalety. „Ups,“ povedala som si. Týmto sa vyčerpali možnosti ako kreatívne naložiť s tým, čo má ostať zahalené rúškom tajomstva a Harmasanom. Avšak, ľudská predstavivosť nepozná hraníc.

Bratislava žije už niekoľko týždňov v strachu. Teda len jej ženská časť. Dailymale Origins alias muži sa báť nemusia. Fekálny fantóm - Exkrementátor sa zjavil ako blesk z jasného neba (alebo skôr ako ranná stolica po prežúrovanej noci) a zahájil chemický útok. Kto je tento neznámy zloduch, prečo používa pre svoje teroristické činy takýto sofistikovaný spôsob a ako si vyberá svoje obete?

 Všetci zhnusene krútime hlavou, ale zamyslel sa niekto nad tým, čo nám chce tento muž vo veku okolo 30 až 35 rokov, s výškou približne 178 až 180 cm a normálnou postavou, okrúhlou tvárou s možnými stopami po škrabancoch a krátkymi vlasmi povedať? Možno toto:

 

Jazdime všetci autami

Nie je náhoda, že všetky útoky sa odohrali v spojoch MHD alebo v blízkosti ich zastávok. Zrejme mu už idú na nervy všetky tie iniciatívy týkajúce sa cestovania hromadnou dopravou a doživotným zatvorením áut v našich garážach. On chce proste do práce chodiť autom a chce, aby tak robili všetci, ženy nevynímajúc. Aspoň sa konečne naučia šoférovať, nie? Predpokladám, že Exkrementátor vlastní auto hnedej farby, pravdepodobne s elegantným interiérom v tmavej koži. Takto sa mu darí lepšie ukrývať svoje zbrane.

 

Prírodná kozmetika pre každý typ pleti

Keďže je naša pleť každý deň zaťažovaná, či už vonkajšími faktormi ako smog, smrad a iné sajrajty, alebo ju sami znečisťujeme mejkapom, špinavými paprčami a bradami hipsterisch frajerov, je potrebné dopriať jej občas relax a mini wellness vo forme prírodnej kozmetiky. To si povedal aj Exkrementátor, ktorý podľa mojich informácií pracuje ako obchodný zástupca pre jednu nemenovanú kozmetickú spoločnosť.

 

Preferuje športovú eleganciu

Naše denníky nám poskytli vskutku detailný opis outfitov prepadnutých žien. Za tie by sa veru ani scenárista Nákupných maniačok hanbiť nemusel. Ak sa budete obliekať ako obete, koledujete si o prúser. Exkrementátor fandí športovej, ale aj elegantnej móde. Má rád podpätky, sandále s podpätkami, ružovoonranžové tenisky, nízku obuv a podobné. Nikde som sa nedočítala o čipkovaných čižmách, tie by mohli fungovať ako kríž na upíra. Čo sa oblečenia týka, obete mali na sebe buď šortkové rifle, alebo bledé rifle, šifónovú sukňu, biele sako, jednoduchú kabelku crossbody, tielko alebo športovú mikinu, modré rifľové nohavice alebo čierny kabát. Po analýze som zistila, že obete spájal jeden znak a to ten, že boli oblečené. Takže už viete, čo máte robiť, milé dámy?

 

Každý outfit môže byť jedinečný

Ako ste si vyššie mohli urobiť predstavu, iste budete súhlasiť, že Maroš Kočišík by mladým dámam podľa ich outfitov dal maximálne 2 fascinátory z desiatich. Exkrementátor neznáša uniformitu a vie, že niekedy stačí málo a vaše oblečenie zrazu nadobudne úplne iný rozmer. A hnedú viete kombinovať s béžovou, modrou, zelenou, žltou a hnedou.

 

Vyhľadáva rôznorodosť

Ako sa podarilo zistiť, už fakt neviem, či topkám, či polícii, Exkrementátor útočí hlavne na brunety s vlasmi po plecia či pod plecia. Ak si blondíny myslia, že si môžu vydýchnuť, tak opatrne. Útočník rád strieda chute a nepohrdne ani svetlovláskou. Hlavne nech má tmavé oči alebo modré, alebo zelené, alebo modrozelené. Proste nech má oči. Čo sa výšky týka, tu je už viac prieberčivý a šancu majú ženy od 160 do 175 centimetrov. Verím však, že ma kvôli pár centimetrov nebude diskriminovať. Kritérium veku od 18 do 35 rokov spĺňam, aj keď, ak bude fantóm vyčíňať ešte nejaký ten rôčik, budem nútená ho požiadať o rozšírenie vekovej hranice.

 

Exkrementátorovi aktuálne dochádzajú zbrane. Je to pochopiteľné, prírodu a telo neobabreš. Preto sa neraz uchyľuje aj k urinozbraniam. Pre potenciálne obete je to úľava. Exkrementátor musí takýto útok precíznejšie plánovať, nie je zrejme jednoduché niekoho ocikať bez toho, aby vám neutiekol. A okrem toho, takejto nečistoty sa ľahko zbavíme aj v práčke a pomerne bez následkov. Duševný šrám však nevyperiete.

Na záver dodávam, že polícia je zatiaľ pri dolapení Exkrementátora bezradná. Bratislava sa stáva novodobým Gotham City. Ženy čakajú na svojho Batmana, ktorý im príde na pomoc. Alebo nech príde aspoň Spiderman. Hmmm. Nie, musí to byť Batman.

 

Exkrementátor, vedz, že ja nečakám, že príde Batman, Hulk alebo Kaliňák. Nebojím sa Ťa. Každé ráno si dávam na sebe záležať. Líčim a obliekam sa len kvôli Tebe. Starostlivo vyberám kúsky oblečenia, kombinujem podpätky s teniskami, goráliky s reťazami, elegantné blúzky so športovými mikinami. Verím, že takto sa mi podarí vylákať Ťa z Tvojej nory. Ak budem mať to šťastie, poviem Ti:

 

„Preklínam deň, kedy si sa po prvýkrát vysral! Bodaj by si trpel zápchou až do konca roka!“