Tak dobre, nakukla som tam. Najskôr len jedným okom, potom oboma, prekvapenými a neveriacimi. Že o čom? No predsa o modrom ženskom webe. Kým som nečítala DM, netušila som, čo to je. A názov mi pripadal dosť hlúpy. Najskôr som si myslela, že to bude stránka venovaná predaju podporných prostriedkov, ale tipovala som aj obchod so športovými potrebami alebo aj obchod pre chovateľov zvierat. Ale keď ste sa začali venovať príspevkom z tejto stránky a rozoberali, či má muž fľaky na slipoch alebo nie a že mu to kontroluje jeho vlastná žena, tak to ma dostalo. No dobre, veď ženy robia aj väčšie sprostosti, ale keď majú aspoň trošku súdnosti, nevytrubujú to do celého sveta, či áno? Skúsim teda, čo je za tým. Napísala som adresu webu a čakala. A nedočkala sa. Vybehli na mňa s tým, že registrácia a to hneď a okamžite, inak ti nič neukážeme. No dobre, zadám mail, zadám heslo, zadám meno a posledná otázka, tá býva väčšinou kontrolná, ak zabudnem heslo. Tak nie, ich zaujímajú moje reprodukčné povinnosti. Čakáš, čakala si, budeš čakať dieťa a ak ani jedno, tak do riti zaškrtni aspoň to, že si veľmi želáš čakať dieťa. Zvládla som aj túto náročnú tému, ale keď som si myslela, že som vyhrala, vybehlo na mňa, že daj telefón, alebo páľ rovno do ... A čo ešte budú chcieť? Môj genetický test?

Nakoniec som sa tam konečne dostala. Veľmi slušne ma privítali, že vraj budeme si tykať, lebo tu si všetci tykáme. A že sa mám zaradiť do skupín a v jednej už pre istotu hneď aj som, lebo veď niekde bývam a keby som sa chcela náhodou stretnúť s podobne postihnutými žienkami, tak môžem, je mi dovolené. Som nováčik, tak sa najskôr porozhliadnem, o čo tu ide.

Po chvíli zisťujem, že sa takmer všetko týka otehotnenia, rodenia, papania, kakania, detských chorôb a hajzlov mužov. Všetky telesné prejavy som zavrhla a vrhla som sa hneď na rubriku – muži nás strašne, ale strašne serú a prečítala pár príspevkov o tom, ako a prečo vôbec. Pozor, ale aj tu sa musíte najskôr prihlásiť do skupiny, inak sa k príspevkom nedostanete. Malé zhrnutie nedostatkov mužského pokolenia:

  1. Sú lenivé svine a keď prídu z roboty, ani ich nenapadne niečo urobiť, zvalia sa na gauč a do večera zízajú na telku. Asi preto, že boli celý deň iba v robote, sa od nich očakáva, že preberú doma kompletný servis o domácnosť a deti, nech si môže spolubývajúca oddýchnuť a pokecať so svojou svorkou na modrom.

  2. Sú lenivé svine a keď prídu z roboty, ani ich nenapadne niečo urobiť, chvíľu pobudnú doma a keď začne spolubývajúca štekať, zbalia sa a vypadnú preč. Asi preto, že keď prídu z roboty domov, tak sa od nich očakáva, že budú chápajúci a milí, pohladia a objímu spolubývajúcu, nebudú ju obťažovať zbytočnosťami, ako je sex a tá sa môže venovať svorke. Určite sa neočakáva, že muž bude na štekajúcu spolubývajúcu reagovať odchodom za kumpánmi. Jeden príklad diskutujúcej „snažím sa raz za čas vyvolať hádku, nech si muž nemyslí, že je všetko v poriadku a že som jeho slúžka a kamarátka, u ktorej sa môže najesť, zasexovať si a pokecať si, ako sa mu páči. Nech si uvedomí, že som jeho manželka a mám svoje práva“. Ďakujem pekne, asi by som takej žene veľmi rýchlo dala zbohom.

  3. Nadávajú spolubývajúcim, že sú lenivé svine a že je doma chliev. Každý má svoje vnímanie chlieva nastavené inak, ťažko preto súdiť, čo znamená chliev pre muža, ktorý príde domov z práce a pre ženu, ktorá je celý deň doma (možno už na chliev trošku zvyknutá).

  4. Nemajú záujem o potomkov, nevšímajú si ich. Trošku paradoxné je však to, že keď sa náhodou dopracujú k rozchodu alebo odchodu, tak im potomkov dávať nechcú ani na pár hodín do týždňa. Ale nie, vôbec to neberte ako vydieranie dieťaťom. To len tak vyzerá.

  5. Sú úchylné svine, ktoré po večeroch striehnu na mladé žabky na zoznamkách a spestrujú si svoj sexuálny život sexuálnou konverzáciou. Tí najúchylnejší si ho spestrujú už priamo na mladých žabkách. Krásna, príjemná a milá spolubývajúca ochotná si s mužom pokecať a potom zasexovať ich už nezaujíma, lebo muži sú aj tak hovädá a myslia len vtákom.

  6. Muži sú svine – už len tak z princípu.

Skvelá je táto stránka. Môžete si schuti ponadávať a môžete začať mm (výraz používaný na modrom, ale za boha neviem, či znamená milovaný manžel, môj muž, mega magor, alebo aj niečo iné) a skončiť u susedy zo 4. poschodia. Našla som aj skupinu „serú nás ženy“, ale ktovie prečo nemala ani jedného člena. Ešte viac ochrany? Nech sa páči. Sú skupiny, kde vás musí niekto pozvať, prípadne si musíte poslať požiadavku, aby vám tam dovolili vstúpiť a asi najvyšší orgán rozhodne, či ste dostatočne vzdelaná, sčítaná a nasratá na to, aby ste reprezentovali ich skupinu. 

Keď to tak zhrniem, pobavila som sa. Hlavne na bezpečnostných opatreniach, ktoré sa možno zaviedli aj kvôli hnusným nihilistickým útokom zo strany DM. A čo sme my niečo menej? Aj preto vyzývam vedenie DM urýchlene zaviesť bezpečnostné opatrenia, aby konečne neboli atakovaní autori, diskutujúci, priatelia a priatelia priateľov. Žiadam o registráciu každého návštevníka, ktorý bude identifikovaný minimálne odtlačkom prsta, pri vážnejších témach možno aj použitím čipu, ktorý bude zaregistrovaným zaslaný na korešpondenčnú adresu. Ďalej žiadam prísne potrestanie všetkých, ktorý do diskusie pod článok napíšu „málo článkov, nuda, ty už radšej nepíš" alebo sa akokoľvek hanlivo vyjadria na adresu autorov, prípadne diskutujúcich. Dovolené je používať len výrazy ako „pekný článok, pobavil som sa, prípadne píš, máš na to“.

Na koniec konštatovanie. Nechce sa mi pri návšteve webu absolvovať kontrolu ako na hraniciach s Ukrajinou. Nechce sa mi skrývať sa v blokovaných témach, keď chcem vyjadriť svoj názor. Ak sa mi niekto, niečo nepáči, poviem, napíšem, bárs aj zajódlujem. Preto píšem pre DM, kde má prístup každý a každý sa môže slobodne vyjadriť, aj taký Žilinčan.

Toľko dnes o prvých klikoch na modrom. Prihlásenie a bezpečnosť máme teda za sebou, nabudúce sa vidíme možno opäť v modrom.