Prinášame vám článok od nášho najmladšieho redaktora - 12 ročného blogera Fifa (ktorého pre jeho radostnú úprimnosť čaká buď obrovská kariéra, alebo basa). Fifo sa na týchto miestach s vami bude nepravidelne (podľa toho ako mama dovolí a ako bude stíhať s domácimi úlohami) deliť o svoj pohľad na problémy dnešného sveta. Všetky Fifove príspevky uvádzame v pôvodnom znení a bez úprav.

Úchiláčtina je veľmi časté ochorenie. Vyskytuje sa u osôb mužského pohlavia. Postihnutý jedinec začne príznakmi trpieť vo veku jedenásť rokov a ochorenie nikdy úplne nezanikne. Iba časom zoslabne (to podľa erekcie, teda energie).

Príznaky úchiláčtiny sa časom menia. Začne sa (11 až 49 rokov) to podivnými bielymi škvrnami na gauči, perine, na miške a klávesnici , na záchode, občas aj na stoličke v kancelárií, pokračuje to zvláštne deformovaním vankúšom a podozrivo prázdnej histórií po hodinovom sedení za počítačom.

Ako odhalíte úchiláka (rozdelil som ich do 2 kategórií):

1. Pipišulák
Vek: 11 až 49
Obľúbená činnosť: Sledovanie zadku spolužiačky, sekretárky, kolegyne. Potom je tu ešte jedna vec, tú však spomínať nebudem (každý si domyslí)     

2. Ujinko
Vek 50 až ...
Obľúbená činnosť: Taktiež rád sleduje ženské okolie, vlastne len ženské skvosty. Ak má tučnú peňaženku, priťahuje istý druh žien, ktoré môžeme zahliadnuť ako si na červenej v aute machlia ksicht, väčšinou majú pod 30 a obľubujú SUV.

Ak ste sa náhodou spoznali, nebojte. Nič vám nehrozí. Iba sa budú na vás všetci tak čudne pozerať. Ale inak nič. (Iba budete musieť vysvetľovať mame, prečo sa tak dlho sprchujete.)