Čo by to bol za deň, keby ste nestretli aspoň jedného debila? Alebo by ste o ňom nepočuli. Slovensko ako krajina neobmedzených možností a obmedzených ľudí je aj v tomto smere pokroková, lebo minule sme mohli vidieť pokope mená 19 pokrokových malých hrdinov dnešných dní, ktorí sa odvážili bojovať proti poverám dnešných dní, že žena je tiež človek. A pritom medzi nimi boli aj dve ženy. Síce jedna nebola pozemská žena, ale astrálna nezemská a možno v inej galaxii je to spravodlivejšie, ale tu v srdci Európy sme takí zaostalí, že ženy majú aj volebné právo.

 

Takto sa tých 19 malých hrdinov dnešných dní dostalo na také vysoké miesta, že vedia ovplyvňovať dianie, život a sex ľudí na tomto malom, hornatom a neúrodnom kúsku zeme. A na Slovensku sa to môže stať každému dementovi, že ráno sa zobudí a zrazu sa dozvie, že ho zvolili do parladementu. V podstate nemusí vedieť ani čítať a stačí sedliacky rozum. Čiže centrá na kydanie hnoja, dojenie (štátu) a rýpanie (nielen do zeme) sú vysoko vyvinuté, ale stredisko logického uvažovania je v takom útlme, že náhodne stáča gombíky pri hlasovaní. Potom posranci Kokotsko Dementných cHujov sa tvária, že oni v podstate ani nevedeli, o čo ide. Od nich sme už počuli veľa čudných vecí, ale toto prekonáva aj slávny výrok mladého komunistu: “Ale, prosím vás”.

 

Rozmýšľal som, že keby tá mlčiaca väčšina (65 kusov baranov) slušných ľudí tiež náhodou pocítila nutkanie na vyjadrenie názoru a dakto by dal hore palec, tak by podľa najlepšieho svedomia našich dobre platených otcov národa mali nový druh trestnej činnosti - výroba dieťaťa v štádiu pokusu. Len potom neviem, či by žena nemusela ísť na potrat, čo by bolo tiež ilegálne a schytať takto dvojnásobný trest. A či muž, ktorý daroval spermie masturbáciou, nebude nejako potrestaný? Alebo sa uvažuje len o žene?

 

Ale keď sa už tak rozbehli pri usmernení našich kresťanských životov, mohli by pokračovať. Tieto zmeny je možné očakávať:

 

  • 2016 - Zadefinuje sa sex v zákone a jeho účel jedine na splodenie detí. Každý iný sex sa potrestá verejným bičovaním ženy, veď ona musí vedieť, kedy má plodné dni. Vznikne nové náboženstvo, kuffovská katolícka cirkev ako tzv. tretia cesta.
  • 2017 - Za znásilnenie môže jedine žena, pretože svojím správaním naviedla nič netušiaceho chudáka chlapa, ktorý nemôže ovládať svoje pudy, keď ho nehanebne zvádza už len prítomnosť chrumkavej a voňavej baby. Tiež verejné bičovanie a dvojročný pobyt za mrežami, potom päť rokov verejnoprospešných prác pre kuffovskú katolícku cirkev.
  • 2017 - Masturbácia je zakázaná zo zákona. Trest 50 eur a 20 zdravasov pre muža, verejné bičovanie a dva roky verejnoprospešných prác pre kuffovskú katolícku cirkev pre ženu.
  • 2018 - V prípade ženskej nevery sa vraciame k tradíciám. Také jednoduché ukameňovanie bolo účinné aj v časoch Starého zákona. A aspoň sa zblížia naše náboženstvá s nenávidenými islamistami. Tzv. kultúrne sa obohatíme. Mužská nevera sa potrestá vyhodením manželky neschopnej uspokojiť svojho muža z domu. Môže si zobrať to, čo unesie v rukách. Kuffovská katolícka cirkev pohltí rímskokatolícku cirkev na Slovensku.
  • 2019 - A keď sme pri zbližovaní s blížnymi náboženstvami, tak sa predpíše aj oblečenie, lebo ženy vedia zvádzať aj pohľadom. Z toho vychádza, že najvhodnejšie oblečenie je čierne a komplet zahaľujúce ženu. Na ruky sa odporúča natiahnuť si čierne rukavice, aby muž nepodľahol túžbe po zhliadnutí obnažených ženských prstov. Prevencia je prevencia.
  • 2020 - Vráti sa právo prvej noci. Právo prvej noci bude mať posranec daného regiónu. V prípade škaredej a/alebo starej nevesty posranec bude môcť predať právo prvej noci ženíchovi alebo inej osobe, ktorá ponúkne viac. Príjem je nezdaneným príjmom posranca, ktorý to uvedie v majetkovom a daňovom priznaní. O nepeňažných príjmoch v podobe prvej noci sa bude viesť osobitná evidencia. Ak dakto poruší právo prvej noci, tak sa to považuje za veľmi závažné porušenie šaríe katalibanu a za nepovolený sex sa potrestá žena ukameňovaním a chlap odobratím majetku a doživotnými službami verejnosti pod záštitou kuffovskej katolíckej cirkvi. Voľby vyhrávajú Neobyčajní kokoti a drbnutí fanatici a na prvom zasadnutí parlamentu sa Slovenská republika premenuje na Slovenský kuffát. Kuffovská katolícka cirkev sa vyhlási za štátne náboženstvo a odtrhne sa od Vatikánu..
  • 2021 - Na sex bude potrebné mať povolenie (Povolenie na sex - PNS) od miestneho kuffu kuffánskej katolíckej cirkvi. Pravdaže ako každé povolenie od štátneho úradu (cirkev bude štátnym úradom), ani to nebude zadarmo. Aby to nebolo len tak, tak z každého sexu sa bude treba vyspovedať a do troch mesiacov doniesť potvrdenie, že sex splnil svoj účel a bol počatý život. Ak sa tak nestalo, tak sa platí sankčný poplatok. Opakované vydanie povolenia na sex bude stále drahšie, ako aj pokuta za neúčelný sex.
  • 2022 - Sex (jedine za účelom splodenia detí) sa premenuje na kuffot. Žena je ukuffaná, keď sa oplodní. Lekárske vyšetrenia žien budú môcť byť vykonané len cez plachtu, lekár sa nemôže dotknúť ženy. Lekárom môže byť len muž, lebo žena nemôže pochopiť také zložité veci, ako fungovanie tela. Budú vyvrátené všetky nepravdivé tvrdenia o guľatosti Zeme a o tom, že Zem sa točí okolo Slnka. Lekárov bude vychovávať teologická fakulta univerzity Andreja Hlinku. Ekonómia ako židovská paveda bude zrušená. Z technických vied zostane stavebníctvo, aby sa mohli na slávu Boha postaviť chrámy, z ktorých sa bude každý deň ráno, na obed a večer a aj medzi tým ozývať chválospev, velebiaci Boha

 

No do Boha.

 

Amen

 

PS: Akákoľvek podobnosť s reálnou situáciou a reálnymi menami je čisto výtvorom špinavej fantázie čitateľa. Ja som napísal len prvú kapitolu novej survival sci-fi Hry o sex.