Teším sa na nového Jamesa Bonda! Tvorcovia, producenti, celé MGM , Sony, alebo kto teraz Jamesa robí, všetci zamakali. Škoda, že furt krachujú, či čo, takže až o rok bude 23 bondovka v kinách . Ale robia svoj job vo vylepšovaní týchto dokumentov o bežnom živote tajného agenta dobre. Veď len zmena z umelohmotného  Kena - Pierca Brosnana na „Ostrúhaný zemák s našpúlenou pusinkou“  -Daniela Craiga, bola podľa mňa fantastická. Jasné, Pierce bol asi väčší fešák, no čo sa týka akčnosti a proste všetkého je to o niečom úplne inom. Daniel sa už aj zadrbe, dotrhá si oblek, krváca, dostane po papuli a nemá úplne debilné, nereálne gadgety. Proste posledné dve Bondovky sa už skutočne dali pozerať. A teraz toto. Ako záporáka do najnovšieho bond filmu, Skyfall, angažovali Javiera Bardema.
bardem 007 villain

Ak niekto náhodou nevie o koho ide, čekni film bratov Coenových,  Táto zem nie je pre starých. Ešte som nevidel a vlastne si ani neviem predstaviť odpornejšieho záporného hrdinu, ako postavu Antona Chigurha, ktorého tento, inak veľmi sympatický Javier Bardem, stvárnil v tomto filme. Dostal za to aj Oscara.

Som si istý, že keď Ostrúhaný zemák/James Bond/Daniel Craig stretne Javiera s jemu typickým elegantným účesom a milým úsmevom vlečúceho tlakovú bombu s ventilom, okamžite odovzdá svoj preukaz tajného agenta a povie Cartmanove typické: „Seru na Vás, já jdu domů“.

A ja by som ho chápal.
javierbardem
Zdroj: news.yahoo.com