Réžia: Jeff Leroy
Hrajú: Phoebe Dollar, Jeff Burr, Jed Rowen, Sean Cain, Vinnie Bilancio, Ford Austin, Matt Emery, Randal Malone, Randy Mermell

 

Dnes tu máme ideálny film na romantický večer vo dvojici.

 

Aj vy ste sa ako malý šušeň hrali tak, že ste do angličáka nacpali delobuch a potom odpálili? Alebo ste si postavili z lega domček, ten poliali kanagonom, zapálili a potom nad plameňmi onanovali? Ani ja, ale tvorcovia Rat Scratch Fever asi hej, a navyše si to nakrúcali aj na kameru.

 

Neskôr si asi povedali, že je to také dobré, že by z toho mohli urobiť aj celovečerák, na ktorom zarobia veľa prachov a budú si môcť kúpiť ďalší toluén. Tak to pozliepali príbehom o zmutovaných potkanoch z vesmíru. Hej, úplne vážne – potkany z vesmíru. Zmutované potkany z vesmíru vyzerajú takmer ako bežné potkany z Jarovníc, akurát sú väčšie a svietia im oči. Okrem toho žijú na planéte, ktorá vyzerá ako žeravá lávová guľa, preto nebudeme rozmýšľať, že čím sa tam asi živia, teda okrem zatúlaných astronautov. Dôležité je, že sa nejakým nedopatrením dostanú na Zem a tu začne tá skutočná taškarica.

 

Okrem prudko originálneho príbehu a hereckých výkonov na úrovni stužkovej Špeciálnej SŠ drevárskej vás určite vynesú do audiovizuálnej nirvány špeciálne efekty. Kým ste nevideli, ako sa ženská mení na potkana (že ženy sú potkany bude určite nejaká skrytá antifeministická propaganda, chvalabohu tento film Pietruchovú asi minul), resp. potkana zamaskovaného za ženu alebo demoláciu mrakodrapu postaveného z kartónov od vajec, tak ste vlastne nevideli vôbec nič. A hlavne si počkajte na koniec traileru, aby ste sa dozvedeli z akého veľmi logického dôvodu toto inak ale veľmi zábavné oslie hovno ešte nebolo „rated“.

 

 

 

pikčur