Róbert Kaliňák je rovnako hrubozrnný demagóg ako jeho bývalý premiér a nevyzerá pri tom o nič lepšie. Zavádzanie a prekrúcanie do politiky patrí, ale sú ľudia, ktorí si ním občas vypomôžu, a potom sú ľudia ako Kaliňák, ktorí sami seba radi prekonávajú.

Cez víkend sa stalo, že štyria sudcovia Najvyššieho súdu a zopár menej dôležitých ľudí mali výbornú zábavu na tému "Strelec z Devínskej". Čierny humor, nič viac. Ako keby si poľovníci namiesto plesu urobili zábavu na tému "K*koti v talároch".

Bývalý minister Kaliňák na to povedal, že ide dôsledok pôsobenia ministerky Lucie Žitňanskej. V tomto má demagóg výhodu oproti iným ľuďom - dokáže dať dokopy dve veci, ktoré by si iní ani nevedeli predstaviť. On im ukáže, že to ide a dostane za to potľapkanie po pleci.

Alebo sa v pánovi poslancovi mýlim a on za to nemôže. Možno len trpí chorobou, ktorá sa prejavuje tak, že z čohokoľvek, čo mu napadne, obviní človeka, ktorý v tom momente sedí vedľa neho. V takom prípade by ho nemali púšťať do televízie. Čo keby vtedy pri ňom sedel Štefan Harabin?

viac na: https://www.sme.sk/c/5943846/kalinak-pravnicky-zur-je-vysledkom-prace-zitnanskej.html