Sedíš v kancelárii a premýšľaš, či tomu klientovi odpíšeš na „iba“ štvrtý mail s doplňujúcimi otázkami, na ktoré by vedel odpovede aj sám, keby nebol polodementný a lenivý, zamyslel sa, alebo nebodaj použil Google. Je teplo a klímu opravujú, pretože bola pokazená celú zimu, no šéfa to napadlo vyriešiť až teraz – keď je už piaty deň po sebe 30 stupňov.


Vo vzduchu cítiť zmes lacných deodorantov a voňaviek a z rádia, ktoré si tvoje kolegyne púšťajú ide už piatykrát tá istá zlá vykvasená pesnička s nahlúplym textom a opakujúcou sa počítačom generovanou hudbou.


A ty už začínaš mať na všetko nervy. Zapojíš slúchadlá, pustíš si Sepulturu, dáš si poriadny glg ľadovej kávy, do ktorej si si predtým nalial zo šuflíka trochu írskej, otvoríš si v prehliadači nové okno. Hľadáš stránku, ktorá ťa na pár minút teleportuje mimo toho šialeného sveta neschopných ľudí, s ktorými si nútený spolupracovať. Robíš to pre ich dobro, pretože si na pokraji momentu, keď im všetkým povieš... Nie, dnes to ešte nepovieš, celkom sa ovládaš a okrem toho to fakt nestojí za tvoje miesto a možno aj kariéru.


Hľadáš stránku pre mužov ako si ty. Inteligentných, životaschopných, s ambíciou niečo dokázať, no na druhej strane nebrať prácu až tak veľmi vážne.


Hľadáš stránku, na ktorej sa dozvieš nové veci, ktoré sa ti mega zídu, ale aj také čo v živote nepoužiješ. Stránku, ktorá vie čo ťa baví, ukáže ti ako si uľahčiť život novými trikmi, ale aj ako si ho skomplikovať novými drinkami, koníčkami a ženami.


Hľadáš a nenachádzaš, pretože všetky mužské časopisy píšu ženy. Alebo muži, ktorí namiesto toho aby žili, radšej píšu. Lebo tak to vyšlo. Lebo neboli ľudia. A tak dievčatá, ktoré doobeda píšu do ženskej prílohy superfresh kúsky o nových trendoch v dizajne flipflopov, budú poobede písať nahlúple a nudné články o nových gadgetoch a o pive. Alebo inak – pre nás chlapov „super zaujímavé“ reportáže typu ako sa strihá oblek, články o protivráskových sérach pre zrelých mužov, farby ročných období, t.j. či sa viete zladiť a pod. Druhú várku píšu chlapci, ktorých najväčšími zážitkami za posledný mesiac bol tobogán na kúpalisku Zlaté piesky a štyri pivá na slniečku. Tí zas svojim nahlúplym, spomaleným a slizkým štýlom napíšu niečo o adrenalínových športoch a sexe s ladyboyom v Bangkoku a iných veciach ktoré nikdy nezažili.


Radšej teda zatvoríš prehliadač, vyberieš si zo spodného šuflíku svoje obľúbené ochytané číslo playboya s mladou Erikou Eleniak a po ceste si vybiješ hnev na tej blbej, no prudko pretiahnuteľnej office managerke (čiže recepčnej).

Mám pre teba dobrú správu. Tomuto je koniec.


Oddnes je tu dailymale.sk.


Dailymale.sk je magazín pre tých, čo sa dole holia nie preto, že sú metrosexuáli, ale z úcty k ženám čo majú rady orálny sex. Ak toto čítaš, veríme že si jedným z nich.