Show žerúca piatky, a kým tam bola veľkopodnikateľka Marko, tak aj nervy, konečne skončila.

 


Keďže si tak, ako väčšina ľudí, takmer vôbec nepamätám, kto tam tancoval, rekapitulácia. Smútiaca slamená vdova Karin, (Rácza má v base, btw. Peter Pišťánek sa musí rehotať- veľký tribjut to Rivers of Babylon) tá vypadla na šupu, tej teraz naozaj že vôbec nejde karta. Lelkešova mladomanželka ju nasledovala, aj keď sa tak veľmi snažila. Katka z Prešova získala nádej trošíčka schudnúť, no nebolo jej dopriate. Ľudia sú svine. Nepošlú SMS ani za boha.  Alenka vydržala dosť dlho. Nikdy nezabudnem Surovcov kŕčovitý, ale profesionálny úsmev, keď sa o neho táto o 30 rokov staršia dáma strateno obšuchovala vrtiac jednou rukou vo vzduchu.

 

Párik milovníkov kakaových venčekov bol pre mňa silno dobrým prekvapením, a kebyže to nemám čisto v paži, tak by som jedine im poslal sapórtovú smsku. V krčme "U bukaníra" chodí záznam ich tancov v slučke.  Marcin to mal vyhrať a aj by to, nebyť chromej haxne, vyhral,  tomu ver. ..  Petra Marko zase zaručene vyhrá ten Seat, nikto neposlal vác SMS ako ona sebe. Som zvedavý, do akej show ju jej, že vraj skvelé kontakty na "rumunských  majiteľov Tv Markíza", dostanú nabudúce. Hrdinský drsňák Švajda je taký talent na tanec asi jak.. no neviem.. cínový vojačik? Nusskracker?  Kuchynský robot vytiahnutý zo zástrčky? Igráčik? No proste vyzeral, jak keby ho niekto navigoval joystickom na Péemdéčku. Dúfam, že mu týmto článkom nenaštrbím jeho krehké sebavedomie získané v Bailande. A tak sa snažil. A aj Zlatica mu hovorila, že to určite vyhrá! A potom keď vypadol, že by to určite vyhral, keby ho neseklo. Nie Patrik, nevyhral by si, prestaň sa ľutovať. Nie si totiž ľuďom sympatický. Nič to za to, čítaj ďalej správy, v tom si super! 

 

Mňahoňčák - herec o ktorom som nikdy nepočul a raz som ho videl - sa zbavil imageu nepríjemného pampúcha a je z neho celebrita. Aj jeho žena je už isto rada, že sa to skončilo. Janka Hospodárova to vyhrala, a bola celkom zlatá. Aj Eňa bola zlatá, tváriaca sa, že jej voooobec nevadí , že jej frajer si tak s Jankou rozumie. Najradšej by ju uškrtila, dobre si tá pamätá, ako k nemu ona prišla. Tanečník Modrovský je väčšia celebrita ako mnohé celebrity, trošku škoda že to s Gunčíkovou poňali v štýle "Zbal prachy a vypadni". Ozaj, asi ju nakladá ...nehovorte to Adele. Tej mi bolo miestami troška ľúto. Tak strašne silno sa snaží prezentovať, ako je nad vecou, že sa tam motá jej ex, ktorý ju má očividne úplne na saláme. Trocha smutné a na silu. A navyše jej tam zavolali aj dilinka bezdedu. Superkúlová pikantná zápletka! Čistá škola v prírode. Do tej zapadol aj  Bednárik s vtipmi, pri ktorých som sa celý ošíval a prežíval som takzvané "zdielané hanbenie". Z toho už sa žiaľ stal štandard. Musí byť.

 

Zdeněk Chlopčík je celkom sympatický pán, teda aspoň mne za to, že sa nesnažil byť vtipný ako Bednárik, alebo tzv. Michalovce v zatúpení.  Metrosexuál od Šíravy Ďurovčík, ofina v očiach, divné košele, must have melír na riedkych vlasoch, a akože image drsňáka. Prepínam okamžite. Darinka? Sympatická svojím odporom ku Marko si toto dobré PR pokazila tým, že sa spustila s Patrikom -Rytmusom. Čo už, išla za hlasom svojho srdca. Moderátor Libor. Bože môj, to je debil, pomyslel som si každý jeho druhý vstup . No aspoň si našiel novú lásku ( podľa Nového času). Inak som šokovaný, bol som si istý, že ho skôr nachytajú sa bozkávať s Marekom Vránom, ako s tou fešnou tanečnicou.

 

 
Ale čo je najdôležitejšie. Celou show sa ako červená niť ťahal NAJHORŠÍ product placement ever!! Že Zlatá studňa to chápem. Minerálka sa pije. Keď sa napili počas tréningu vody, ani to nepôsobilo rušivo. Ale ten kávovar! Posledných pár kôl to už bolo divné. Teda niekomu to môže byť prirodzené, si dať v telocvicni pri nácviku džajvu caffe latte.... A okamžite sa posrať. Mne teda nie. A mať kávovar v telocvični na parketoch je tiež super a úplne bežné! Normálka. Všetko vyvrcholilo v poslednom kole, keď umiestnili červený  kávovar na ošúchaný stolček v útulku pre psov. CTJB?! To už že jaký reklamný mág vymyslel!?

 

Btw: o smutnom Ďurovi Mokrom vo svojom večnom semišovom saku, pružiacej sa Zore a ostatných prsiacich sa celebritách, v najkrajšich požičaných šatách aké si dokázali zohnať, som už som nevládal písať.