Milé ženy! Keďže je dnes váš medzinárodný deň, v mene celého kolektívu Dailymale si dovoľujem vám poslať virtuálnu kyticu fialových karafiátov a povedať vám, že ste úžasné, krásne, múdre, milé, zábavné, voňavé a vôbec nie tlsté. Máme vás jednoducho radi, a to nielen preto, že bez vás by sme tu ani neboli. Cmuk.

 

Tak, snáď som si získal vašu pozornosť a teraz by som ju upriamil na jeden milý sviatok, a to tzv. Steaks and blowjob day (preklad asi netreba). Asi ste o tomto sviatku totiž ešte nepočuli, a to je chyba. Oslavuje sa  už pár rokov, a to vždy 14. marca, zhodou okolností vtedy, keď aj výročie vzniku prvej Slovenskej republiky, ale to je náhoda a presne mesiac po sv. Valentínovi, čo už náhoda nie je.

 

Vzhľadom na to, že ide o mužský sviatok, tak názov úplne neinvenčne fakt označuje deň, kedy chlapi žerú mäso a potom sa podrobia aktu felácie, alebo v opačnom poradí, alebo naraz. Teda predpokladám, že tak to bolo myslené – nechať si preblafnúť, vzhľadom na pomerne pokrytecký postoj nás chlapov k fajčeniu, t.j. radšej si necháme vyfajčiť, akoby sme my vyfajčili niekomu. A nie, patetický príbeh o romantickom stredovekom mníchovi sa k tomu tiež neviaže. Jednoducho ide o jedlo a sex. A jedlom sa myslí mäso, hocičo iné nie je jedlo, ale príloha k nemu.

 

Tento sviatok zaviedol v roku.... ale kua, koho to zaujíma? Ide o to, že pred mesiacom sme sa oholili, osprchovali, navoňali, nakúpili voňavú burinu, platili sme večere, nenadávali, neslopali, nehrali Call of Duty, boli pozorní a galantní a teraz prišiel čas odplaty. Takže ženy, viete čo máte robiť, preto sa netvárte, že taký sviatok nie je a už vôbec sa nesnažte tvrdiť, že je to šovinistické, mačistické, povrchné a ponižujúce. A chlapi, nezabudnite to ženám pripomenúť a šírte ďalej. Šak nechceme tak veľa, či?

 

 

Pic via bluntcard.com