Mexický koks je tak dobrý, že už na ňom fičia aj kravy. Takzvaný cattle cocaine dávajú tamojšiemu dobytku jeho chovatelia aby uškudlili korunku, či predali viac mäsa na jarmoku. V skutočnosti ide totiž o steroid clenbuterol po ktorom je hovädzie mäso nielen pekne ružovučké, ale má aj minimum tuku. Nasypané kravky sú pred porážkou samozrejme aj pekne svalnaté.

Bežný milovník poriadneho flátu mäsa zase dostane bonus v podobe peknej otravy, ktorú už vlani dostalo skoro 300 Mexičanov. „Keď som ochorel, srdce mi búchalo ako o závod a začal som sa triasť,“ povedal mäsiar Raúl. Yeaaahh! Thats the shit baby! Spolu s poriadnym steakom človek dostane aj dobrý štart na večer!

Medzi vášnivých milovníkov koksomäsa sa už niekoľko dní zaraďuje aj mexická futbalová reprezentácia. Päť jej členov neprešlo testami na doping, včetne brankára Guillerma Ochoa, ktorému hrozí až dvojročná suspendácia.

Zdroj: http://www.miamiherald.com/2011/06/13/2265152/much-of-mexican-meat-tainted-with.html