Policajti dostanú na služobné autá nálepky „pomáhať a chrániť.“ Zabudli totiž prečo sa vozia po uliciach v aute s majákom a minister Lipšic im chce dať taký malý ťaháčik. Vždy keď ostane príslušník náhle zmätený, alebo si len nebude vedieť spomenúť prečo akurát ponižuje košických rómov,  bude mu také heslo na porúdzi. "Musí sa zmeniť aj postoj policajta k výkonu služby, keď pracuje pod heslom, ktoré každý vidí na jeho vozidle, tak ho to bude motivovať, aby jeho konanie nebolo v rozpore s tým heslom," povedal pre SME Spišiak. To je úplne fér. Ale ten kto už bol niekedy na demonštrácii, na futbale, alebo ilegálnej párty veľmi dobre vie, že premotivovaný policajt je horší než desať znudených klobás, čo sa ponáhlajú domov prdieť do gauča.

 

Aj ked samozrejme jedna nálepka nikoho nepremotivuje, ostal by som v tom radšej opatrný. Viditeľné nápisy by som radšej prilepil na čelo úplne iným „zložkám.“ Dokonca by mohli byť varovania v angličtine, lebo predsa turizmus sa prudko vzmáha. V prvom rade by som na každú socku čo pred vchodom do Tesca somre drobné dal INSERT COIN. Na Tesco NO ENTRY, na Kuliho z Desmodu WRONG WAY,  na nadržané šestnástky UNDER CONSTRUCTION a na nadržané ženy po tridsiatke OUT OF ORDER.

 

Foto: TASR
Zdroj: https://spravy.pravda.sk/policajtom-bude-ich-poslanie-pripominat-napis-na-autach-pjz-/sk_domace.asp?c=A110627_151954_sk_domace_p29