Ženské weby sú nuda. Koho už len zaujímajú ženské problémy s deťmi, alebo čo variť na obed. Ale taký pánsky web, to je už iná káva. Farebný s množstvom zrozumiteľných nadpisov a ešte zrozumiteľnejších fotiek.

Kvalitný pánsky portál obsahuje veľmi veľa obrázkov. Muž je tvor vnímavý, čeľaď vizuálna, podčeľaď vzrušivá. Veľa fotiek sa rovná dostatok vzruchov a potom muž funguje ako hodinky, vraj priamo zo Švajcu, ktoré vám opálený manažér ponúka na najbližšej pumpe. A keďže vzrušivosť  sa prejavuje u mužov hlavne v troch oblastiach – ženy, autá a šport, prispôsobil sa tomu aj pánsky web. Prvenstvo v množstve uverejnených fotiek majú ženy. Akékoľvek, hlavne aby boli viac či menej (radšej menej) odeté a hlavne aby mali objem na tom správnom mieste. Správne miesto je samozrejme od pása hore. Čím väčší objem, tým väčší záujem a tým viac komentárov. Vyzerá to tak, že doktori cez plasty budú mať ešte dlho sociálne istoty a množstvo práce. Od pása dole objem nie je žiadaný, v niektorých prípadoch sa považuje za odpudivý.

Druhá oblasť záujmu súvisí s tým, že muži sú okrem tvorov vnímavých aj tvory hravé, no a s čím sa najlepšie hrá ak nie s autíčkami. Preferované sú rýchle a športové autá. Koho už len zaujíma rodinná limuzína.

Ďalšou a vôbec nie poslednou oblasťou záujmu je šport. Fotky športovcov heterosexuálnu časť čitateľov veľmi neberú, to sa však netýka fešných športovkýň. U športovkýň nie je až tak dôležitý objem. Každý rozumný muž predsa chápe, že pri športe by skôr objem zavadzal, a preto si ani doktor cez plast v tomto prípade neškrtne. Prinúťme všetky ženy športovať a PVC doktori „nebudou mít co žrát“.

V útrobách webu sa nachádzajú články poradného charakteru na tému ako zbaliť ženu, ako s ňou vydržať a prípadne ako ju poslať do riti, keď vás už nebaví, alebo ako si užiť aj inde bez rizika odhalenia.

Užiť si bez rizika odhalenia ženou? Pekná utópia. Stačí navštíviť spriatelený  web modrého charakteru a hneď pochopíte, že nie je šanca uniknúť. Tu sa totiž dozviete všetko. Od príznakov cudzokrajnej choroby až po návod na stavbu atómovej elektrárne. Také šikovné ženy my tu máme. A keďže vedia všetko, je pre nich hračka odhaliť neverníka a to už často v štádiu pokusu.

Autor článku "Užite si bez odhalenia" však asi netuší o existencii webu s detektívnymi prvkami, ktorý ovládajú ženy a každá z nich má minimálne dve predtuchy.

Prvá z nich je, že aj ona je určite tá podvádzaná a preto je nutné urobiť všetko preto, aby sa zistilo s kým, kde, koľkokrát a najdôležitejšia otázka v tomto prípade je „je krajšia ako ja“?

Druhá predtucha je spojená so ženskou intuíciou, lebo ako iste viete, len  ženy majú šiesty zmysel a ten treba občas reštartovať. Ak ste dlhodobo zanedbávali tento ženský program a nevenovali svojej partnerke dotyk, slovo ani pohľad, nečudujte sa.

A ako teda podvádzať bez rizika? Nech sa páči, pár múdrosti z webu uvádzame nižšie

1. Sprchovanie – keď prídete od frajerky, tak zamierte urýchlene do sprchy. Je to veľmi dôležitá vec, pretože žena môže cítiť úplne inú vôňu, ako tú, na ktorú je zvyknutá a problém je na svete. A samozrejme, môže sa stať, že budete mať na sebe rúž dotyčnej.

Táto rada je veľmi praktická, ale keď ste to doteraz nerobili, ťažko budete vysvetľovať svoj náhly čistotný úmysel a výmenu spodného pradla, lebo aj na DM sa už neraz riešil prípad modrej kriminalistky, ktorá s obľubou sleduje a skúma manželove slipy.

2. Okruh 50 km – autor sa dotkol aj témy „nikdy si nehľadaj milenku v blízkosti bydliska“. V tomto prípade autor velebí mimomanželské styky na väčšiu vzdialenosť. Aspoň 50 km. Je síce pravda, že máte menšiu šancu stretnúť svoj poklesok na víkendovom nákupe v obchoďáku a tiež nie je na zahodenie, že pravdepodobne nepozná vašich známych. Ale koľko času, energie a peňazí to stojí. Stojí to vôbec za to? Ak stojí, čo je základná podmienka mimomanželskej sexuálnej existencie je nutné mať dobrý príbeh, overiteľné zdroje a treba si dávať veľký pozor na to, čo si odkladáte do vrecka. Keď pomáhate kámošovi pri stavbe domu, ťažko vysvetlite hotelový účet. A nech vás ani vo sne nenapadne dávať si tieto doklady do účtovníctva. Vždy môžu byť použité proti vám.

3. Mobily a iné elektronické udavače – áno, všetci vieme, že si máme mobil a počítač zaheslovať a nepovolaným vstup zakázať. Veď už aj samotní výrobcovia robia všetko preto, by sme mali súkromie. Od odtlačku prsta, cez skenovanie oka, tajné priečinky. Verte mi však, že keď sa vám chce žena dostať do mobilu, dostane sa tam, aj keby ste na ňom mali odpaľovací systém.Ste na to pripravení? Mažete každú chvíľu históriu a aj debaty v komunikačných aplikáciách? Zle, potom si je už vaša polovička takmer istá. Len tak zo srandy, naťukajte meno spomínaného webu a do vyhľadávača zadajte sms nevera. A máte program na celý večer. Vypínate si zvuk na mobile? Podozrivé. Dávate si v noci letový režim? Podozrivé. Chodíte s mobilom aj na záchod? Mimoriadne podozrivé. Tak čo do šľaka máte robiť? No teraz je už neskoro. Mali ste si hľadať ženu, ktorá nemá potrebu snoriť. Takže vám ostáva v pravidelných intervaloch bojovať o svoju nezávislosť, alebo pri príchode domov odovzdať váš komunikátor na kontrolu.

4. Starostlivosť o seba – samozrejme, ak ste si našli nový objekt, chcete sa páčiť. Začnete sa o seba viac starať, možno aj športovať a určite si doplníte šatník. Pretože ak ste chodili doteraz v rozťahaných teplákoch aj na svadbu bratranca a teraz disponujete značkovým odevom a to nie len jedným kusom, pre niekoho to robíte. Pre seba? Fakt? Teraz po toľkých rokoch? Pekná rozprávka. Keď sa opýtate sto žien či by vám uverili, nenašla by sa ani jedna. A čo máte robiť? A čo ja viem? Chcete si šmyknúť inde? Tak si poraďte, alebo napíšte autorovi článku.

Poučný článok a podobných je tam naozaj dosť. Má len jednu chybu. Nedá sa podľa neho postupovať. Na pánskom webe sa teda inšpirujte, ale skutočné odpovede hľadajte práve na tom ženskom. Najlepšie farebnom.