Je to už nejaká doba, čo som sem naposledy prispel a vždy, keď som sa rozhodol niečo nové naďatlovať, tak som buď zaspal alebo som sa opil a nedopísal. Odvtedy už ubehla nejaká doba, udialo sa mnoho vecí a pretieklo niekoľko vysokoškoláčok na Prešovských diskotékach. Medzi najvýraznejšie udalosti, ktoré sa udiali, patrí napríklad to, že neznámy Viktor (26) požiadal počas lajfky najznámejší nos šoubiznisu o ruku. Ten nemohol ináč, než povedať áno, lebo by mu PR skóre kleslo pod bod mrazu a talkshow by nebola už ani na TV LUX. Boris Orál zase kok*toval po internetoch, tento raz okúsil cybersex s násťročnou, ktorú chcel vyšukááááť a pomilovať, keď príde domenko, ale nakoniec Beňová z toho. Pseudohudobníkovi pod pseudonymom Mafia Corner bohužiaľ zatiaľ nikto nedolámal ruky a nezahnisalo mu hrdlo, a preto dok*rvil ďalšiu slovenskú pesničku. No ale to najpodstatnejšie však bolo vydanie Milanovho videa, obľúbeného motivátora slovenského plebejského ľudu a zvyšnej lúzy.

Kto je vlastne ten Milan? Milan je jednoduchý chalan. Má 23 rokov a rovnaké číslo hrdo svieti aj pri údaji jeho inteligenčného kvocientu. Medzi Milanové obľúbené aktivity patrí napríklad j*banie Vášho Alaha, či pojedanie tradičnej slovenskej poživatiny, akou je napríklad kebab alebo kebap. Všetci predsa vieme, že poriadny durum do hlavy tískal už aj sám Tiso. Milan je taktiež hrdým partnerom najkrajšej ženy na poľovníckom plese vo Vranove nad Topľou, čo je taká výhra ako byť najmúdrejším študentom na spojenej špeciálnej škole internátnej v Trebišove. Milan je aj národným hrdinom. Veď iba nedávno sa mu s jeho kamošmi podarilo zastaviť vlakový rejp mladej a osamelej dievčiny. Milanovi nebolo zhora veľmi nadelené. Podľa jeho vyjadrení pre médiá by sme mohli usúdiť, že na hodinách dejepisu mohol radšej počúvať pančelku a nie naťahovať spolusediacemu káčera pod lavicou svojou ľavicou. No a okrem toho je Milan extrémnym členom ľudskoprávneho výboru a poslancom v Nádornej rade za stranu, v ktorej má každý nie len rečovú vadu.

Tento Milan vydal video, v ktorom spolu so svojim voccom, ktorý sa ale na videu neukázal (lebo podľa štatistík dvom retardom rozumieť menej ako jednému), chcú vytvoriť Kotlebjugend. Milan, ďalej už len Miňo, sa prihovára všetkým mladým ľuďom a teda aj mne, aj tebe, aj tebe. Jednoducho všetkým, ktorí už neuznávajú tradičné slovanské hodnoty a zabávajú sa primitívnou zábavou, akou sú drogy a alkohol. Milý Miňo, moje drogy a alkoholy sú inteligentnejšie než celá vaša strana dokopy. Ale budúci piatok sa skúsim zabávať hliadkovaním v štátnom vlaku medzi Bánovcami nad Ondavou a Michalovcami, či sa tam náhodou nejaký kozotrt neodpáli. Alebo pojdem na tradičné piatkové hajlovanie vo vani v kruhu priateľov.

Podľa Miňa by sa Slovensko malo vrátiť k tradičným hodnotám, akými sú podľa videa dvíhanie činiek s polonahými kamarátmi. Presne ako to robieval môj praprastarý otec hneď po fuške. No ale späť k videu. Prosto a jednoducho, Miňo nám všetkým vyčíta, že sa utápame v bahne morálneho úpadku a to všetko takým presvedčivým hlasom, ako keď v La Tormente Felicita presviedča Yaga, že je ten pravý a nepodvádzala ho s Donom Juanom. Popisok k videu je tiež perla jak hovado. Chlapci svojím obliekaním, správaním a záujmami postupne začínajú pripomínať skôr dievčatá a dievčatá dávno stratili túžbu mať rodinu a stať sa matkami.“  Miňo, ak toto čítaš, pokojne daj frajerke na mňa kontakt a ja jej s radosťou poradím, čo na seba, aby pripomínala aj ona dievča a stala sa tak najkrajšou ženou nielen na spomínanom poľovníckom plese, ale v celom Vranovskom okrese. Jo a ešte jedna vec. O to, aby sa z dievčat stávali matky, sa už stará iná strana v parlamente, takže to ťa trápiť nemusí.

V druhej polovici, ako sa Milan so svojimi polonahými kamarátmi potí, teraz však pri inej činnosti, než je uňho zvykom. Dvíhanie činiek, zábery na kamarátove prerastané bradavky a hudba sťa rockové polyfonické zvonenie z bielej Nokie N88. To všetko nesmierne obohacuje tento skvost. Takéto video vás teda musí prinútiť svojho predpubertálneho fagana prihlásiť ku KotlebJugend, aby pochopil, že vzdelanie je dôležité a tie hodiny u logopéda taktiež. Taktiež mu nezabudnite pri prvom vyrašení páperia pod nosom zastrihávať porast podľa vzoru veľkého vodcu. Tiež sa treba pripraviť na niekoľko zmien v chode domácnosti:

  1. Nekupujte už nikdy tmavé pečivo. Od bieleho dňa prihlásenia sa ku KotlebJugend už výhradne iba pečivko biele.
  2. V mekáči už žiaden HepiMíl. Pekne krásne o stánok vedľa na menu 3 hoväzí kebab s žinčicovým dresingom. Tak ako to robieval sám veľký Tiso. 
  3. Rozhodne už neberte svoje dieťa na divadelné vystúpenia, či iné kultúrne udalosti. Mohlo by ho to pobúriť a celé to tam poslať do*iče a zavrieť.

Za činku a za národ!