To, že som si našla chlapa, má na môj život pozitívny dopad. Som pokojnejšia a zažívam malé, milé príhody. Napríklad ráno, najhoršia časť dňa, sa dá prežiť bez úhony. Mojej aj ostatných. Rýchlo pochopil, že moja jemná motorika nefunguje najmenej dve hodiny po prebudení. Nedokážem si zapnúť ani gombík na šatách bez toho, aby som si pri tom zlomila necht. Odtiaľ pochádza aj moja nekonečná ranná zúrivosť. Z okna by som strieľala všetkých tých zmrdov, ktorí už o šiestej behajú okolo bloku nahodení v šortkách a tieločkách. Ľudí venčiacich psov šťastne mávajúcich na iných ľudí venčiacich psov, držiac v ruke igelitový sáčok s hovnami. A tiež dokonalé paničky, ktoré vstávajú o pol hodiny skôr ako zvyšok rodiny, aby si urobili make-up. Chujov, ktorí pridávajú motivačné statusy o 6:30 na sociálne siete a nadriadených, ktorí organizujú schôdzky formou raňajok. Lebo keď ti zapchá hubu žemľou so salámou, máš menšiu chuť vypichnúť mu oko ceruzkou. Všetci títo ranní jebovia vďačia za svoj život iba mojej zlej koordinácii svalov a pomalému štartu mozgových závitov. Inak by som ich strieľala rovno z okna. On to pochopil. Ráno je u nás ticho. Vie, že akákoľvek nevinná otázka alebo poznámka sa môže zmeniť na peklo. Potichu vstane, uvarí kávu, urobí raňajky a až potom ma zobudí šumením vody v sprche. Znie to romanticky, ale v domácnosti dvoch psychopatov sa rýchlo nastavia pravidlá. Tým hlavným je predchádzať konfliktom. Mohlo by to totiž stáť jedného život.

 

Je ale pár dní v mesiaci, kedy aj on musí vypratať bojové pole. Keď má niekto ako ja PMS, je nebezpečný aj sám pre seba. Toto asi trojdňové obdobie temna vo mne prebúdza to najhoršie. Stáva sa zo mňa besniace zviera. Nenávisť k ľudom a okoliu je tak silná, že potreba fyzicky im ubližovať mi nedovolí spávať. Keď som bola v puberte, niekto v škole si všimol, že so mnou nie je všetko v poriadku. Odporučili mojej mame, nech mi nájde odbornú pomoc. Našla. Na moje veľké šťastie to bola stará pani psychologička, ktorá roky pracovala s väzňami. Po pár minútach vo mne spoznala jedného z nich. Pod jej vedením som sa naučila, ako prežiť. Jednou z dobrých rád bolo, vytvoriť si svoje miesto, kde budú platiť moje pravidlá a kde si budem filtrovať zlosť. Vytvorila som si celé kráľovstvo. Tam som neobmedzený vládca a panovník. Nie som spravodlivá, ani láskyplná a chápavá. Som ten najhorší krutovládca, aký kedy žil. Bolesť a utrpenie poddaných sa stali mojím ventilom. Vždy, keď situácia v reálnom živote prebúdza vo mne šelmu, prenesiem sa do svojho kráľovstva a tam to vyriešim po svojom. Toto neškodné psychické cvičenie zachraňuje ľudské životy.

 

Zvlášť dobre mam premyslený systém mučenia poddaných. Nemám rada ľudí ako takých, ale pár typov vo mne vyvoláva neudržateľnú zúrivosť. Napríklad mäkkí bieli chlapci. Aj keď majú päťdesiat, stále ich musíte volať chlapci. Takí tí obalení tukom, nie tuční, len bacuľatí, so žiarivo bielou pokožkou, vlasmi hnedej mdlej farby, učesanými na jednu stranu. Dohladka oholení, v kaki nohaviciach, bielej košeli, v škaredých lacných topánkach a s hodinkami na hnedom remienku, ktorý sa im zarezáva do zápästia ako opasok do tri týždne utopenej mŕtvoly. Taký ten "maminkin maznáčik". Presne ten typ, ktorí vždy na konci filmu skončí v cele za pedofíliu, zoofíliu alebo odrezávanie bradaviek mladým dievčatám. Ako malá som z nich mala naozaj strach. Mnohí z nich sú predátori. No v mojom kráľovstve pre nich niet miesta. Teda je. V mučení viem byť celkom kreatívna a mám slabosť pre stredoveké formy utrpenia. Trošku vylepšiť a rýchla smrť ostane len vaším zbožným prianím. Pre týchto chlapcov mám špeciálny tunel dlhý desať metrov. Dosť široký na to, aby sa v ňom dalo plaziť, ale príliš úzky, aby sa to dalo urobiť rýchlo. Striedavo na pravo a na ľavo sú malé otvory. Za nimi malé klietky. A v tých klietkach krysy a pod nimi horáky.

 

Obeť vyzlečieme donaha a vysvetlíme jej, že jediná šanca, ako neprísť o malého ovisnutého pinďúra skleneným črepom, je prejsť cez tunel. Potom, čo zúfalec vlezie dnu, sa zapáli horák pod prvou krysou. Ako vieme, krysa vie bojovať o svoj život veľmi vytrvalo. A ak jej v ceste do bezpečia bráni čokoľvek, pokúsi sa tým prehrýzť. Máločo uvoľní stres tak rýchlo, ako výkrik, keď sa jej ostré zuby zahryznú do tkaniva. Nie je to iba bolesť, ktorá vás núti vykríknuť, ale strach. A to máte pred sebou ešte deväť a pol metra a množstvo o život bojujúcich krýs.

 

Dobrá rada nad zlato. Oveľa viac si celú tortúru užijete, ak je tunel priehľadný a nasvietený z rôznych uhlov. To kvôli prítomnosti kamier. Na škodu nie je ani stupňujúca sa dramatická hudba.

 

Okrem bacuľatých chlapcov mi hlboko ležia v žalúdku aj dokonalé mamičky a skinny piče. Definícia dokonalej mamičky je jasná. Kým jej dieťa nepretrhlo hrádzu medzi vagínou a análom a neprisalo sa na jej naliate prsia, ani nežila. Teraz má jej život konečne zmysel a ona robí všetko pre to, aby jej dieťa dostalo to najlepšie. Počnúc plienkami z bio-bavlny, kočíkom s rukavicami pripevnenými rovno na rúčke, mixovaním bio-zeleninky, kupovaním drevených hračiek, rozvíjajúcich kreativitu, čítaním mamičkovských časopisov a odsudzovaním matiek, ktoré nešatkujú, neznakujú a neplávajú s bábätkom od troch týždňov.

 

To skinny piče sú silnejší odvar. Majú viac podôb. Tu je niekoľko spoločných znakov. Sú skoro celý život hladné. Stravujú sa totiž podľa diét krvných skupín, lunárneho mesiaca alebo rád Aniky, ktorá prežila päť rokov v dažďovom pralese. Väčšinou vegetariánky, vegánky a maniačky do rátania kalórií. Obliekajú sa zásadne do drahých handier, ktoré sa celé hodiny snažia lacno kúpiť na internete. Milujú životopisné knihy o princeznej Diane. Chodia do fitka, na lekcie rôznych kombinácií tanca, fitnes a meditácie. Pozerajú na youtube motivačné videá rôznych ľudí, ktorí sa práve odrazili od samého dna a ich najlepšie výroky vypisujú vo svojich statusoch na fejsbúku. Iba zriedka majú trvalý vzťah a ich láska sa dá veľmi ľahko kúpiť. Majú nutkavú potrebu presadzovať svoj životný štýl a odsudzovať ten váš. Aj pre ne je miesto v mojom kráľovstve. Pre koho iného by bolo určené pomalé otáčanie okolo svojej osi a kvapkajúca voda?


Stačí dobre sprevodovať a pozapájať celý vynález. Dosku s putami pripevnenými ku tyči tak, aby bolo stabilná a schopná otáčať sa okolo svojej osi. O točení sa ľudí okolo vlastnej osi som čítala celú štúdiu. Veľmi zábavné čítanie. A o vode kvapkajúcej v pomalom pravidelnom intervale na jedno miesto vás už nebudem nudiť...