Začiatok mája.  30°C v tieni.  Jar je na péenke, leto zaskakuje. Telo sa potí, treba doplniť tekutiny.  Nič zložité, stačí si kúpiť ruskú verziu pánskeho časáku Maxim a namixovať si rezaného Kozla.


pitny rezim002

pitny rezim001

Ak sa vám nechce čakať na orosený pohár studeného moku do večera a potrebujete doplniť tekutiny ešte pred koncom smeny, dajte si nealko.


pitny 005

Že nealko nie je to pravé orechové, večer je daľeko a vy ešte stále tvrdnete v kancli? Tak to zamaskujte a s cumľom na perách budete vyzerať úplne nenápadne.

 

kids alco bottles

Ale bacha, ak to počas pracovného dňa s pitným režimom preženiete a dostanete sa do príliš povznesenej nálady, nepomôže vám ani fakt, že vašou prácou zarábate firme tažké melóny.


pitny 006

A to samozrejme platí pre obe pohlavia. Kombinácia globálneho oteplenia a lokálneho páleného dokáže urobiť divy aj z decentnej asistentky generálneho riaditeľa.

 

pitny 007

Aj keď, baby to ako vždy majú ľahšie - stačí sa spoľahnúť na radu od Bacardi, zohnať si škaredú kamošku a z padlej hviezdy je opäť žiariaca stálica, s ktorou radi skočíte na drink.


pitny 010

Akurát si dajte bacha na tú jej škaredú kamošku, aby ste sa po iks drinkoch ráno opäť nezobúdzali s “opicou” v posteli.


pitny 011

Ak sa niečo také prihodí, zúfalému Don Juanovi zvyčajne neostáva iné, len čo najrýchlejšie vymazať memory niekoľkými panákmi. Čo samozrejme nezvykne skončiť dobre.

 

pitny 009

Takže to radšej moc nepreháňajte a namiesto smrteľnej kombinácie pivo + tvrdé + 30°C v tieni si dajte radšej dospelácke kakafčo.


pitny 008


Alebo sa radšej konečne vykašlite na chlast a dajte si SexyColu. Má to svoje benefity.


pitny 012

Tak teda na zdravie, vyhýbajte sa opiciam a bacha na májový úpal.