Pamätáte si ten pocit zo školy, kedy sa súdružka učiteľka (resp. pani, podľa veku čitateľa) opýtala v triede nejakú otázku a vy a ešte niektoré iné šikovné deti ste sa hlásili, lebo ste veľmi chceli povedať SPRÁVNU ODPOVEĎ, ale súdružka (pani) učiteľka vyvolala úplného blbca, takého, čo nevie ani aké je hlavné mesto Ugandy (je to Kampala, ty blbec), a ten samozrejme nevedel, a vy ste sa stále hlásili a pýtali ste sa, aby vás vyvolala, ale ona vás nevyvolala? Tak presne tak sa cítim aj, odkedy som naďabil na diskusie na Modrom Koníkovi, konkrétne časť Rodinné problémy.

 

Problém by sa dal zhrnúť do dvoch viet : „Zúfalé ženy robia zúfalé činy“ a „Nikdy sa na nič nepýtaj tehotnej alebo kojacej ženy“. Nenapadlo vás niekedy čo by sa stalo, keby nejaká „littlebluehorse“ otázka padla v Kráľovstve dokonalosti? Ako by sme asi reagovali? A čo by sa stalo, keby DM neexistovalo a my by sme mali urobené profily na koňovi? Hmmm, toľko otázok a žiadna odpoveď... Dovolili sme si teda urobiť malú simuláciu, s jemnou modifikáciou textov a diskutujúcich, i dokonca sme vpašovali aj dva takmer pôvodné komentáre. Ponúkame teda lačnému čitateľovi dúšok sústa načretého zo samotnej podstaty žien jazdiacich na modrom koníčku….

 

Disclaimer : článok nechce nikoho uraziť alebo znevažovať reálne problémy reálnych ľudí. Článok si robí piču výhradne z diskutujúcich. Ak mi niekto z nich chce reálne prijebať, nech si ma nájde (neplatí pre Kňoura, ale on by sa s pajácmi aj tak nezahadzoval).