Zdravím vospolok.

Minulý článok mal vcelku rozporuplné odozvy, viedol podľa všetkého aj k dvom psychickým zrúteniam (dúfam, že Kňour a Leodegar sa rýchlo zregenerujú, možno by im pomohlo viacej ceckov v diskusii). Takže tá sociopatická časť môjho ja bola nadmieru spokojná. Keďže však neradno dráždiť za každú cenu (a to predovšetkým Kňoura, ako som vyrozumel), vol. 3 bude viac uvoľnený. Snáď týmto vykompenzujem (možnú) psychickú ujmu osadenstva DM.

Okrem hejtu a sebaľutovania, ktoré sa niesli naprieč minulými článkami, je potrebné povedať aj o svetlých stránkach tejto práce. Aj najväčšie hovno sa môže zmeniť na kopu zmrzliny (aspoň občas), ak si to človek vie zariadiť a nesústredí sa len na pičovanie. Ja som to riešil zážitkovou turistikou, ktorej som sa aktívne zúčastňoval spolu s klientmi. Keďže väčšina turnusov bola obmedzená na 7 až 10 dní, je jasné, že o nejakých tripoch po bulharských horách a vidieku nemôže byť reči (a ani by som do toho nešiel, keďže som lenivý jak sviňa), riešili sme to teda maximálne jednodňovými akciami.

Nutnosťou je znalosť domáceho jazyka a schopnosť infiltrácie do miestneho obyvateľstva, ktoré Vám dokáže poradiť, prípadne rovno dodať zážitky, ktoré sú podľa mňa oveľa lepšie a hodnotnejšie, ako napr. výlet do prašivého Istanbulu.

Počas pôsobenia na južnom pobreží bolo veľmi populárne lovenie vodných zmijí – to prišiel miestny chlapík, zamestnaním rybár, vzal som klienta alebo klientov a vyzbrojení harpúnami sme sa vybrali na skalnatejšiu časť pobrežia loviť. Sem-tam sme sa vrátili zelení jak vianočné hovno, a to vtedy, keď proti nám tie čierne svine (myslím zmije) vyštartovali.

Čo sa stane, keď sa ocitnete na mieste, kde máte možnosť zoznámiť sa s chlapcami, čo behajú po lese s paintballovými zbraňami (nemýliť si so Slovenskými brancami) a neďaleko stojí opustená rezidencia bývalého komunistického pohlavára (viď obrázok nižšie)? Nabehli sme tam, preglejkami sme zablokovali výťahové šachty a sranda mohla začať. Counter Strike naživo bolo megaúspešné, bohužiaľ sme to mohli robiť len mesiac, potom nám to zatrhli policajti. Našťastie sme sa už poznali a nerobili z toho nejaké extrémne problémy.

Po takýchto záhuloch som ich väčšinou brával sem na trochu regenerácie, chlastu, a keď dobre vydalo a bol plný dom, tak aj slušného lite-striptízu.

Na severnom pobreží sme mali trochu sťažené podmienky, keďže tam boli ľudia menej prístupní a chceli dosť veľa lóve aj za úplné chujoviny. Napriek tomu sme vymysleli nejakú tú akciu aj tam. Napríklad bungee jumping z Asparuchovho mosta vo Varne – výška asi 50 metrov s možnosťou voľby klasik a voľný pád – to som skúsil a bolo to dosť dobré – chlapík so mnou kecal, upevňoval lano, ja v domnení, že mám plno času a zrazu jééb, podo mnou sa otvorila plošina, na ktorej som stál a myslím, že len vďaka pôsobeniu gravitácie som sa neposral.

V hoteli, ktorý som mal na starosti, som sa zoznámil s barmanom, ktorý nevyrástol z autíčiek typu Friški a zbešnety. Tento nápad som dostal, keď som videl dvoch znudených chalanov (cca 16 r.), ako na lavičke hrali PSP alebo čo to bolo. Na dovolenke s rodičmi, čo vám poviem. A tak som barmana ukecal, nech mladých zoberie so sebou na jeden zo závodov, ktoré sa odohrávali na jednej nevyužívanej letiskovej dráhe vo Varne. Mladí po návrate vyzerali bombovo, a tak sme z toho spravili pravidelnú záležitosť pre znudené decká na dovolenke. Raz ma aj ukecal, aby som šiel s ním a musím potvrdiť, že keď to odpálil, tak sa mi všetka krv z nôh narvala až niekam do vajec. Odvtedy Hondu uznávam.

 

Načim (páči sa mi to slovo) mať aj dohodu s nejakým bordelom – kdekoľvek pôsobíte, pretože prichádzajú aj mladí býčkovia, ktorí by chceli kúsok domáceho mäska. Už dávno neplatí, že cudzinec je kundolap len preto, že je cudzinec, a pre tých neúspešných sme ponúkali aj túto možnosť. Osobne by som sa na to vysral, myslím, že vyhodiť sumu okolo 130 eur vrátane sezónnej prirážky (nekecám, fakt sezónna prirážka), to na Slovensku máš aj lacnejšie a krajšie kurvy. Ale tak chápem, chceli mať asi zárez zo zahraničia.

Dúfam, že som si týmto článkom napravil reputáciu u tých citlivejších... ale né, mám piči.

P.S.: Nabudúce dáme už asi niečo z iného súdka.

Zostávam s pozdravom

Borko