Ako by na tento týždeň nestačilo, Japonci sa rozhodli zabodovať ďalším fekálnym vynálezom. Po náhrade mäsa zo sračiek tu dnes máme plávajúci endoskop. Talentovaný japonský lekár vami dokáže túto malú vrtkú ponorku navigovať od žalúdka až po hrubé črevo v priebehu niekoľkých hodín.

Anály medicíny už počuli o rôznorodých predmetoch zasunutých do rektálnych otvorov. Žiarovky, živé myši, kompresory, hračkárske autíčko, a v neposlednej rade nesmieme zabudnúť na internetovú senzáciu s rybičkami. Že Japonci začnú do rití cpať roboty by nás ani vo sne nenapadlo, privolávajú tak totiž neistú budúcnosť, v ktorej roboty ľudstvu môžu - nielen metaforicky - natrhnúť prdel.

Nebojte sa, robotík nie je samostatný a potrebuje doktora s citom pre joystick, pomocou ktorého dokáže presne navádzať túto prerastenú spermiu. Na rozdiel od predchádzajúcich "kapsúl" sa však dokáže stroj s provokatívnou prezývkou "morská panna" dostať von sám. (Tie staršie bolo treba doslova vysrať.)

Zatial nie je známe, či táto "Riťzilla" dokáže nahrávať v HD alebo 3D, ani či bude voľne predajná pre úchylné potreby robosexuálov.

Zdroj: https://news.yahoo.com/s/afp/20110621/hl_afp/healthjapanmedicineendoscope_20110621130226

Obrázok: AFP/JIJI Press