„Muži vidia v dĺžke svojho prirodzenia problém,“ tvrdí autorka stĺpčeka nemenovaného ženského magazínu. „Na muža môže partnerkino vyjadrenie o veľkosti či dĺžke jeho pohlavného údu pôsobiť frustrujúco, ba až demotivujúco,“ dodáva s ľahkosťou a ktovie, na čo pri písaní takej obludnej mystifikácie myslí.

 

Nielen z vlastnej, ale aj zo sprostredkovanej skúsenosti viem, že existuje omnoho viac mrzutostí, ktoré sú úzko späté s onou okrasou každého muža, a ktoré dokážu v oveľa väčšej miere navodiť pocit frustrácie.

 

Všedná manipulácia s orgánom, pod ktorým sú v tesnom závese uložené párové žľazy, môže viesť k nehode, po ktorej by si autorka prekvapene povedala: „Počula som dobre?“
„Áno, počula si dobre! Nemať také veľké vajcia a ozrutného vtáka, určite by sa to nebolo stalo!“ dodá muž od umývadla, oplachujúc si chúlostivý orgán prúdom studenej vody.

 

Prezieravý čitateľ sa dovtípil, že pod mrzutosťou, ktorá sa mužovi prihodila, je podpísaný bežec zipsu nohavíc a jeho zúbky, ktoré sa dostali do kolízie s kožkou buď mieška alebo penisu.

 

„Ako sa môže stať niečo také?“ opýtala by sa autorka v prvom a samozvaná odborníčka na proporčnosť intímnych partií muža v druhom rade.
Ak by svoju pozornosť na hodine biológie v siedmej triede základnej školy sústredila na výklad učiva a nenacvičovala by svoj podpis na x spôsobov vo svojom denníku, vedela by.


Vedela by, že kým ženské pohlavné orgány sú uložené vo vnútri jej pomýleného tela, mužské sú situované ako extravilán. Na základe týchto faktov sa dá logicky odvodiť príčina onej nepríjemnosti so zipsom.

 

Možno je bystrý čitateľ oboznámený s analógiou v opačnom garde. Že vonkajšia časť pohlavia akejsi nešťastnice, ktorá je v porovnaní s mužskou nie natoľko vyprofilovaná, sa dostala do konfliktu s uzáverom nohavíc.

 

Pri takejto predstave sa mi vybavuje jediná eventualita, pri ktorej by to bolo možné: Častou manipuláciou a neprestajnými otermi by bolo dosiahnuté nariasenie a zväčšenie malých pyskov ohanbia nešťastnice do podoby kučeravého šalátu, v gastronomickej terminológii označovaného Lollo Rosso. V takom prípade je možné zachytenie šalátu do zúbkov zipsu a v extrémnych prípadoch i do reťaze bicykla.

 

Medzi ďalšie z mrzutostí, ktoré sa mužovi môžu prihodiť, neberúc v úvahu veľkosť jeho náradia, patria: privretie do zveráku, do dverí, do zásuvky stola, neúmyselný úder kladivom, zastrihnutie záhradnými nožnicami a iné.

 

V radoch čitateľov sa určite nájdu tí, ktorí nesúhlasia s tvrdením, že veľkosť orgánu nie je v takýchto situáciách zanedbateľná. 
Sú takí, čo sa budú pokúšať obhájiť malosť svojho orgánu obligátnym „aj malý gašpar vie predviesť veľké divadlo“ a budú si stáť za svojím (doslova). Áno, aj malý vie, ale úprimne, kto by išiel na reprízu?

 

Príčinou takýchto nešťastí je nepochybne erekcia. Bohato prekrvené toporivé telieska v pohlavnom orgáne muža majú za následok efektné, vzpriamené držanie údu. Takže, či je menší, stredný, veľký, ozrutný, prípadne má na boku vytetované: Made in Mozambique, produkt of Africa, the land of many opportunity, beautiful nature and wonderful woman, pokiaľ stojí, musí čeliť sekundárnemu ohrozeniu.

 

Ak by som mohol byť taký smelý a dovolil by som si poopraviť tvrdenie autorky exkluzívneho dámskeho magazínu, tak nie veľkosť mužskej pýchy je najdôležitejšia, ale jej funkčnosť. Hocako pekne znejú slová optimistu „aha, ako pekne mi visí“ v porovnaní so smutným konštatovaním pesimistu „hm, ako slabo mi stojí“, keď nestojí tak ako má. Pohlavný úd muža má v správnej chvíli hrdo, so vztýčenou hlavou, pevne a odhodlane hájiť svoju česť!

 

Potom to dopadne tak, ako to dopadlo s Frigg Idom.
Frigg Id mal priemerný penis, ktorý sa mu pekne hompáľal pri chôdzi či dôstojne visel, keď Frigg sedel.
Jeho jediný problém spočíval v tom, že napriek extrémnej chuti po súloži sa jeho prút vášne nedokázal napnúť do požadovanej pevnosti. Netrápila ho veľkosť, hrubosť či akýkoľvek iný zanedbateľný atribút pohlavného šúľku. Jedine nedostatočné prekrvovanie toporivých teliesok, čoho následkom bola absencia tenzie pohlavného údu, mu robilo vrásky na čele.

 

Aj súci bol a ženám sa nehnusil, no aby nestratil svoju vlastnú tvár, nemohol si dovoliť pristúpiť k milostnému aktu nepripravený.

 

Bolo leto. Frigg sedel na schodíkoch na priedomí a smutne lízal nanuk. Oblečené mal kratučké šortky a tielko. Zo šortiek mu šibalsky vykúkal jednooký had a lenivo sa vyhrieval v lúčoch slnka. Neďaleko šantiace deti naháňali loptu. Pri jednom z pokusov zasiahnuť loptou bránku sa tá odrazila od bránkovej žrde, zmenila smer a razantne zasiahla Frigga do hlavy práve v momente, keď olizoval studenú maškrtu.

 

Zmrznutá ovocná hmota obalená v smotanovom kréme a namočená v čokoláde sa mu v mihu oka pricapila na tvár. Lopta sa odrazila od hlavy a kým si Frigg uvedomil, čo sa deje, palička od nanuku urobila vo vzduchu dvojitú otočku a dopadla na vyhrievajúci sa šúľok, čo mu trčal z gatí. Keďže sa na drievku nachádzal kúsok topiacej sa maškrty, po dopade na povrch Friggovho valčeka urobila jemné „tľap“ a drievko sa prilepilo.

 

Táto naoko bezvýznamná a možno úsmevná scéna mala za následok to, že Friggovi pri pohľade na drevenú násadu nanuku, prilepenú na jeho odpočívajúcom valci, napadla vskutku figliarska myšlienka.
Vbehol do obchodu, nakúpil cez tucet nanukov a ponáhľal sa s nimi domov.

 

Tak ako sa ranenému zvieraťu pomôže guľkou, čím sa jeho trápeniu urobí koniec, môže sa mu pomôcť i obviazaním zranenia a keď je zranená noha, spevní sa dlahou.

 

Keďže Frigg netúžil po guľke a drievko z nanuku bolo rovnakej dĺžky ako jeho ranený úd, odhodlal sa vystužiť ho provizórnymi dlahami. Z dvoch strán pripevnil drievka k mľandravému neborákovi, previazal ich motúzom a zaobalil kondómom.
Takto vyzbrojený sa pobral večer do miestneho lokálu, kde správne volenými slovami a potrebným finančným vyrozumením motivoval dievčinu k aktu, ktorý bol preňho doteraz nedosiahnuteľným.

 

Ako to všetko pre Frigga dopadlo, ostáva záhadou. Pravdou je, že na jeho tvári sa potom usídlil výraz spokojnosti a keď medzi rečou spomínal svoju prvú milostnú skúsenosť, neodoprel dodať a zdôrazniť: „Som zadrel!“