Obžalovaný Ľ. M. vo výpovedi v prípravnom konaní využil svoje právo a odmietol vypovedať. Vo výpovedi na hlavnom pojednávaní konanom dňa 21.4. uviedol, že pracuje ako primár Gynekologického oddelenia Kysuckej nemocnice v Čadci, a že si je vedomý, že sa dopustil trestného činu ublíženia na zdraví, toto nenamieta, svoje konanie však vysvetľuje tak, že v ten deň mal 24-hodinovú službu na gyn. oddelení, ktorá sa začala ťažkým pôrodom o jednej hodine v noci, kvôli komplikáciám trval až do 06.00 hod, nasledovala veľká vizita a hneď po nej začali ordinačné hodiny, ktoré s malou prestávkou na bagetu trvali až do tretej hodiny poobede, nasledovali dva štandardné pôrody a o 18:00 veľká večerná vizita. Hneď po nej prišiel komplikovaný pôrod dvojičiek a za ním ďalší ťažký pôrod. Keď obžalovaný o polnoci opustil budovu nemocnice, v parku pred ním mu svedkyňa poškodená A.K. ponúkla, že mu za peňažnú odplatu dvadsať euro ukáže svoje prirodzenie, načo obžalovaný reagoval tak, že spôsobil poškodenej ťažkú ujmu na zdraví obzvlášť závažným spôsobom podľa § 155 ods. (2) Trestného zákona, čím sa odsudzuje na...

Zápisnica o súdnom pojednávaní, archív Okresného súdu v Čadci

 

Boha jeho. Zase jebú.

Major Haluška


 

Prebúdza ma cinkavý zvuk. Jemne si pretieram oči a snažím sa rozpamätať na sladký sen, v ktorom ma Peter André s Lorenzom Lamasom jemne masírovali a neskôr Peter povysával celý byt, Lorenzo ožehlil košele, ktoré už týždeň čakali na sušiaku, a potom obaja odišli motorke a nechali ma spať. To cinknutie sú asi guličky šťastia, posledné dni som trochu zväčšená, k tomu ešte ten sen, tak asi vypadli, potvorky jedny. Snažím sa ich dostať naspäť, a keď už tam mám ruky, tak si aj trochu kliknem na myšku. Diaľkovým ovládačom zapínam web kameru, nech majú chlapci na nete radosť. Takto po ráne používam iba základnú sadu pomôcok, ten najväčší vibrátor, ktorý sa pôvodne používal v stavebnej firme na utriasanie betónu pre mostové konštrukcie nevyťahujem, ešte je len ráno. Vedľa mňa si spokojne pochrapkáva môj starý, nechce sa mi to počúvať, tak ho zobúdzam. Je už zvyknutý, takže nasleduje scenár ako z harlekýnky, ktorý sa končí scénou typu „a jeho rudý indián vkročil do její vlhké jeskynky“. Manža odchádza zarábať, chvíľu surfujem na Modrom koníku a potom sa presúvam k bazénu. Pol hodinu premrhám kvákaním po telefóne s kamoškou, ale je to nudná krava, našťastie prichádza mladý polonahý model, ktorý nám prišiel vyčistiť bazén. Dvojmetrový Adonis s kockami na bruchu sa ani nestihne spotiť, a už ho volám, aby mi prišiel natrieť chrbát. Veľa slov tu netreba, podstatné je, že chlapec má podnikavého ducha, lebo ihneď po súloži mi ponúka zlacnené SAVO do môjho MMS nápoja.

Ráno už moc nenaťahujem, čaká ma toho veľa. Sotva prejdem pár krokov po ulici a už ma oslovuje neznámy muž, či by som nemala chuť. Päťstoeurová bankovka sa určite zíde, rovnako ako nová kabelka, za ktorú mrzko zarobenú bankovku hodlám zameniť, takže po chvíli obligátneho naťahovania - to aby si mladý nebodaj nemyslel, že som nejaká kurva - zachádzame spolu za hrdzavý železný plot. Dávam orál a potom ma on nakladá odzadu, ale musím ho okríknuť, aby mi kamerou nebúchal po chrbte. Bože, títo amatérski filmári!

Po utretí sa bežím do dcérinej školy, som pozvaná na stretnutie, vraj kvôli prospechu mojej ratolesti. Pán riaditeľ mi akoby naschvál ukazuje triednu knihu len tak z diaľky, aby som sa viac naklonila ponad jeho masívny stôl. Dnes mám dobrú náladu, takže s ním túto hru hrám a predkláňam sa tak, že mi ľavé prso, akoby náhodou, vypadáva zo šiat. Pán riaditeľ je v okamihu pri mne a už o minútu sľubuje zlepšiť známku z matematiky minimálne o dva stupne. Penis v zuboch je silný argument. Intervencia v dcérin prospech sa trochu naťahuje, rýchlo si volám taxík, potrebujem sa dostať na druhý koniec mesta. Cestou zisťujem, že som si doma nechala peňaženku, avšak taxikári väčšie bankovky ako päťdesiatky odmietajú, takže si ranný zárobok môžem strčiť za klobúk. Našťastie je Karim ochotný zjednávať, stačí iba odbočiť do blízkeho lesíka, sklopiť zadné sedadlá a urobiť to, čo sa patrí. Taxikár ma vyhadzuje pred cieľovou destináciou a trieli do umývarky vytepovať poťahy. Vo firme majú totiž kontrolu z daňového úradu a každé auto je kontrolované prostredníctvom UV lampy, či náhodou nedochádza k daňovým únikom.

Ako správna realitná maklérka stíham byť v apartmánovom dome na kopci blízko hradu tesne pred príchodom klienta. Áno, čakám na NEHO. A má prísť s ním aj ONA. Ochranka zastavuje Mercedes Vito hneď pri vchode, ON mi podáva ruku a JU zdravím len očne, takto naživo vyzerá strašne mladučko. Laco už všetko dohodol dopredu, takže ja už iba podávam kľúče a formálne mu dávam zmluvu na podpis. ONA ho popritom slabučko hryzká po ramene a smeje sa na neho. Navrhujem im, aby chvíľu ostali, ale ON má naliehavé povinnosti a ONA nejaké fotenie. Odchádzajú a ja ostávam v ich novom byte sama pospúšťať radiátory a nachystať všetko na sťahovanie. Cítim škŕkanie v bruchu, a tak si objednávam pizzu. O pol hodiny zvoní pri vchode chalan s pizzou a oznamuje mi, že mi z päťstovky nevydá. Doprčíc, už zase. Našťastie mám obe ruky zdravé. Výstrek smerujem radšej na seba ako na čerstvo navoskovanú podlahu, ON by to asi zistil, má na slizké veci čuch.

Keď všetko dokončím, idem do firmy. Pizza chalan asi dlho nemal sex, jeho semeno mám snáď všade. Po krátkej sprche otváram skriňu s náhradnými košeľami, zisťujem však, že je prázdna. Kolegyňa Jana, zodpovedná za dodržiavanie firemnej etikety, mi bez dovolenia otvorila skriňu a odniesla všetko do čistiarne! Toto nie je prvýkrát! Už toho mám plné zuby a idem sa riaditeľovi sťažovať. Pred jeho kanceláriou nervózne zbiera odvahu naša ázijská kolegyňa Kuniko, Jana jej vyviedla presne to isté. Vstupujeme do kancelárie ako dve rozzúrené fúrie a prichytávame riaditeľa, ako sa prezlieka do trička a bermúd s palmovým motívom. Jana úradovala aj tu! Spolu sa na tom zasmejeme a ani sa nenazdáme, a už s Kuniko odkladáme pánovi riaditeľovi bermudy hneď vedľa žabiek. Pán riaditeľ je nenáročný, a tak mu postačuje, keď si nakoniec Kuniko vykloktá jeho miazgu života a následne ju vypľuje do umývadla. S prísľubom zmien v organizačnej štruktúre idem domov autobusom a prichádzam presne na tretiu. Pred dverami nám už stepuje inštalatér, prišiel opraviť práčku. Poprosím ho o minútku, prezliekam sa do županu a idem otvoriť. Uplynie pár minút a ja kričím „to jse tam nevejde“, on ma presviedča „ale vejde“, ja kričím „au“ a on hovorí „tak vidíš, děláš to jak královna“. Oblečieme sa a inštalatér sa ide pozrieť na práčku, prehlási však, že to je iný typ, než ten, na ktorý má školenie a odchádza.

Nahnevaná si idem zabehať do parku, miestny úchyl má ale dnes dovolenku, takže cvičenie zakončujem v športovom klube. V saune sedí skoro celé basketbalové mužstvo Harlem Globetrotters, ktoré má exhibičné turné po Európe. Odbieham zo sauny do šatníka, rýchlo píšem SMSku manželovi, že prídem až nadránom. To bude zase dlhá noc!

 

 

Ako vyzerá svet podľa porna z pohľadu muža si môžete prečítať tu.