Pripravte si udivené mimické výrazy, lebo toto je fakt šokujúci objav. Napríklad ja som bol takto šokovaný iba dvakrát – prvýkrát, keď Koščová vyhrala Superstar a druhýkrát, že som si na to teraz spomenul.

 

Ale o čo ide? Vedecká štúdia vykonaná na 10 000 subjektoch preukázala, že ženské a mužské plemä sa v niektorých svojich črtách podstatne líšia. A teraz nemyslím anatomické črty v oblasti rozkroku a hrudníka, ale tie oné – psychologické. Osobnostné testy dokázali, že ženy sú vo všeobecnosti citlivejšie, vrúcnejšie a vnímavejšie ako my, chlapi. Na druhej strane testosterónové monštrá vykazujú viac emocionálnej stability, dominancie, sebadisciplíny a ostražitosti.  Vedátori však taktiež zistili, že 18% jedincov má psychologické vlastnosti opačného pohlavia, zjednodušene medzi chlapmi je takmer jedna pätina zženštilcov a medzi babami zase mužatiek.

 

A čo to vlastne znamená? Okrem kopanca do vaginálnych monológov všetkých feministiek a bojovníkom proti rodovým stereotypom v podstate nič moc. Veď každý, kto aspoň minimálne interahoval s opačným pohlavím si to musel dávno všimnúť (a moje romantičné ja hovorí, že sú to práve tie rozdiely, ktoré nás navzájom tak priťahujú a fascinujú a že sa často s niekým cítime vďaka tomu kompletnejšie ako sami; kua, kde mám papierové vreckovky?) a tým ostatným je to zbytočné vedecky vysvetľovať. Každopádne, jeden pozitívny aspekt to má – môžeme úplne legitímne rozprávať sexistické a šovinistické frky, keď je to teraz oficiálne (ja som už aj začal – viď dole).

 

Inak myslíte, že už nejaký vedecký tím pracuje na štúdii, ktorá potvrdí alebo vyvráti, že dokonca aj jednotliví ľudia sú rozdielni (bez ohľadu na to, či majú medzi nohami zástrčku alebo zásuvku)? Lebo podľa mňa by mali, minimálne kvôli tým štedrým grantom.

penis vs. tits

 

Viac tliachov napríklad tu.