Čo iné by sa dalo očakávať od nášho nihilistického plátku ako hejt na lásku. Aj keď je máj lásky a prízemných mrazov čas, my žijeme v alternatívnej realite, kde už myslíme na rozchody.

O pár mesiacov tu máme leto, kedy mládež vysedáva na terasách pri popíjaní lacného piva a dunení letných hitov o tom, ako žijeme len raz práve tu už päť rokov. Na diskotéke sa lepí spotené telo chalana na cecky baby, v priebehu pár minút si navzájom vyšetrujú mandle jazykom a kým baba stihne povedať “ja nie som také dievča”, už také je.

Ale potom príde september a baby odídu na internáty do Bubliny, aby sa vrátili k svojmu hipsterskému kolíkovi, ktorý pije v bare sajder a doma tekvicový džús. Zanechajú v rodnom valale miestneho frajera, ktorý to len ťažko predýchava a vo svojom hlbokom zármutku pretiahne polovicu 3.A miestnej strednej zdravotníckej školy.

Komu z vás sa nestalo, že dostal kopačky, nech hodí ľavým semenníkom. A ak áno, ako ste to dosiahli? Tu je pár kecov, ktoré pozná každý. Originálnejšie si prosíme do diskusie.

 

1. Nie je chyba v tebe, ale vo mne.

Že som sa s tebou vôbec dala dokopy, bola veľká chyba. Viem, že som veľa pila, bola tma a tá masáž hrudníka pod tričkom celkom dobre padla, ale keď som sa ráno zobudila a zistila som, kto ma vlastne pretiahol, tak som zistila, aká veľká chyba to bola. Neskôr mi to potvrdili aj na infekčnom.

 

2. Si pre mňa príliš dobrý.

Mala si len povedať, že si zvyknutá na sadomaso a hneď by si sa cítila lepšie.

 

3. Zaslúžiš si lepšiu ak ja.

Máš také dobré srdiečko, ale si škaredý ako Ben Stiller bez makeupu. A robíš traktoristu na družstve, nonstop smrdíš hnojom a bývaš u mamy. Z jazdy na tvojom rozheganom Favorite som mala orgazmus skôr ako pri sexe s tebou…

 

4. Ale zostaňme kamarátmi.

Čiže mačka zdochla, ale môžeš si ju nechať. Ak sa zúfalec opýta, či by spolu nemohli len tak nezáväzne sexovať, je to dôkaz, že o nič iné nešlo. Ak baba pristane, je to potom ozajstná komplikácia.

 

5. Určitý čas som mala problémy povedať ti, že ťa milujem, ale sex s bol tebou dobrý a blížili sa Vianoce, tak som si ešte počkala pár týždňov. Môjmu novému chalanovi nevadilo, že som sexovala aj s tebou a bol by ochotný ťa zobrať do trojky.

Eeeee… Dúfam, že nie je bisexual.

 

6. Mám ťa natoľko rada, že to až bolí. A ja mám nízky prah bolesti.

Moslimského milenca na teba, aby ťa to bolelo aj fyzicky. A potom, keď ťa nechá kvôli vážnemu vzťahu s ovcou, uvidíš svoj život v inom svetle. Ale keď ťa nenechá a ovcu zoberie do háremu...

 

7. Si veľmi milý a ja ťa tiež milujem, ale nie toľko, ako ty mňa. Ale neboj sa, si u mňa v top trojke.

Kua, prečo mi na začiatku nikto nepovedal, že s touto babou je to kolektívny šport?

 

8. Ty si ideálny manžel, ale ja som ešte príliš mladá na to, aby som hľadala manžela.

Aha, hľadáš len sponzora a potom, keď sa ti nebude dariť a žiaden ťa dovtedy neoplodní, budeš hľadať manžela.

 

9.  Prepáč, ale stretla som sa so svojím expriateľom. Pustili ho na podmienku a znovu sme sa dali dokopy. Neplánovala som to, tak to vyšlo.

Jasné, ja som iba udržiaval kundu v prevádzkovej teplote, kým si ju majiteľ príde vyzdvihnúť.

 

10. Som unavená z tohto vzťahu, potrebujem si trošku oddýchnúť.

A zajtra môžem ísť na didžinu s kamoškami a nebude na mne stále visieť ten kretén, kvôli ktorému som minule nemohla tancovať s fešákom, čo chodí v koženej bunde a akurát sa rozišiel s tou kurvou Análiou. Dúfam, že ešte nikoho nenašiel. A keby aj hej, tak mu ho tak vyfajčím, že na ňu rýchlo zabudne.

 

11. S tebou to bolo super, ale milujem iného a akurát sa včera rozišiel s priateľkou a možno by som teraz mohla mať šancu.

Predchádzajúci bod v zelenom.

 

12. Potrebujem trocha času…

… aby som sa mohla kurviť, lebo ma máš stále pod dohľadom.

 

13.  Zajtra idem na dvojtýždňové školenie do mesta a nemôžem od teba očakávať, aby si mi bol verný.

Lebo ani ja nebudem :)

 

14.  Si pekný, múdry, milý, máš dobre platenú prácu, vlastný byt, novú Oktáviu Combi. Si jednoducho dokonalý. Bojím sa ťa.

Asi videla príliš veľa filmov o sériových vrahoch.

 

15. Teraz cez skúškové nemám čas.

Konečne mám výhovorku, že prečo s tým lúzrom nemusím ísť von.

 

16. Ja ťa stále rovnako milujem, ale už ináč.

He?

 

17.  Moje gény sú zlé, mám sklony k alkoholizmu a prostitúcii, a to by som nemohla našim deťom urobiť.

Tak to urobíš deťom dakoho iného, ktoré ale stále budú tvoje.

 

18. Nemôžem súperiť s tvojím psom.

To je pravda. Pes aspoň nepredstiera orgazmus, keď chce ísť von.

 

19. Nemôžem byť s tebou, lebo máš fialovú auru.

Tak zober domestos a vyčisti ju.

 

20. Necítim tam ten oheň…

Stačí povedať. Zapálim ti všetky tvoje veci, čokla a gužovučkého golfíka, ktorého si si vytrtkala od predchádzajúceho kolíka a budeš ten oheň cítiť.

 

21. Ty si si to nezaslúžil, ale vyspala som sa s tvojím najlepším kamarátom…

Ale čo som mala robiť, keď bol akurát poruke a bola som taká nadržaná, že sa mi to trikrát podarilo a potom znova aj jemu. Bola to náhoda, že to bol práve on. Mohol to byť hocikto iný.

 

22. Si príliš žiarlivý.

A ani si nevieš predstaviť, aké to je, keď musíš kričať pri orgazme so zatvorenými ústami, lebo susedia načúvajú a všetko ti vyzradia. To sa nedá zvládnuť.

 

23. Odsťahuj sa na pár dní ku kamošom, aby som si mohla zvyknúť na rozchod.

A keď si nezvykneš, tak tam mám trčať pol roka?

 

24. Idem na študijný pobyt do Anglicka a nechcem ťa podviesť. Tak sa radšej rozíďme.

Čo keď tam nájdem nejakého bohatého lorda, predsa nemôžem začať vzťah klamstvom, že s nikým nechodím.

 

25. Zaľúbila som sa do tvojho otca.

Prišla som totiž na to, že peniaze má on a nie ty. Takže budem tvoja macocha. Niekedy nás môžeš prísť pozrieť, aj keď otec nebude doma.

 

+ 1 len pre čitateľov dailymale

Tu máš dvacku na taxík.