Žena je stvorenie krehké a zradné. Niečo, čo sa snažíte získať, len aby ste okoliu dokázali, že nie ste neschopný chudák, a mohli sa týmto úlovkom pochváliť pred potenciálnou konkurenciou. Je niečo ako nové Bentley Mulsanne, Kňazovického plaketa či neporušený obličkový kameň po ceste urinálnym traktom. No neukážte to! Nechám na vašich osobných preferenciách, aký luxusný kúsok si ulovíte, pretože zjav nehrá zásadnú rolu.


Samotný koncept bytia v páre je pre mňa nepochopiteľný. Keby ste sa hlbšie zamysleli, zistili by ste, že na tento svet ste prišli sami a aj z neho sami odídete. Dobu medzi týmito dvoma životnými míľnikmi sa len snažíte vyplniť hľadaním tej pravej. V drvivej väčšine prípadov neúspešne. Ak si náhodou stále myslíte, že tá pravá niekde existujte, potom vás v tomto momente poprosím, aby ste si dali facku lopatou, lebo nie je v mojich silách osobne každému vylepiť jednu na prebratie. Ktorákoľvek slečna, s ktorou sa cítite prirodzene dobre je ideálna, len sa musíte vzájomne naučiť znášať svoje chyby. Dá sa na ňu pozrieť aj pred piatym pivom za denného svetla, zvládne kačací perkelt a zo spánku rieši cyklické derivácie? Blahoželám! Máte dámu snov a nepúšťajte ju z rúk. Ak sa čo i len náznakom pokúsi o útek, chyťte ju lasom ako stepnú kozu na prérii, odvlečte späť ku sporáku a pozvárajte reťaz nanovo. Neodfláknite to, už sa jej raz podarilo zdrhnúť. V prípade, že máte výčitky svedomia a obavy o jej duševné zdravie či všeobecnú pohodu, odporúčam naštudovať si dostupné zdroje zamerané na Štokholmský syndróm. Predpotopné teórie o tom, že žena iba míňa vaše peniaze, mrhá voľným časom a píli nervy si nechajte do krčmy. Nie ste nesvojprávni, dokážete aj sami uznať za vhodné, či jej venujete financie a pozornosť. Tak sa nesťažujte. Sústreďme sa však na to, čo žena v skutočnosti predstavuje.

 

Ženy sú šialené a to bez výnimky. Neglobalizujem, je to proste tak. Individuálna je iba hranica, pri ktorej sa žena stáva šialenou. Neveríte? Skúste svojej starej nechať trebárs kvitnúť pleseň v čajníku, či obľúbenú kabelku vziať so sebou na ryby ako podberák. Počas testovania treba brať na vedomie možné následky neuváženého podpichovania či konania. Jedna cielená rana panvicou totiž vyrieši každý spor. V jej prospech. V počiatočných štádiách vzťahu vašu družku ani len nenapadne odhaľovať svoje temné stránky, lebo vás predsa chce očariť. Skutočne by som ocenila, keby každý človek, nielen nežnejšie pohlavie, pred vábením rovno vyložil karty na stôl. Keby som si sama chcela podať úprimný zoznamovací inzerát, znel by nasledovne: „Psychicky vyšinutý egocentrik s majetníckymi sklonmi? Hľadám si seberovného...“. Nie každému bola dopriata až taká dávka prozreteľnosti, a preto druhou vecou, ktorú by som ocenila, by bolo vypracovanie individuálnych manuálov pre manipuláciu s konkrétnou ženou.

 

Existujú všeobecne ladené odporúčania zdanlivo aplikovateľné na celú ženskú populáciu. Napríklad, že bezdôvodne nabrúsená žena je buď hladná, alebo má nepohodlné topánky. Nepokúšajte sa o intímny kontakt so ženou, ak má viditeľné strnisko v okolí členkov, zvýšenú telesnú teplotu a kašeľ, ak sa niekam ponáhľa, práve trhá žihľavu v záhone, narába s ostrými predmetmi či obsluhuje sústruh...

 

Sú príliš neosobné a nekonkrétne. Dovolím si apelovať na rodičov každej dievčiny a hodiť na nich bremeno viny, lebo namiesto novorodeneckej knižky, kam sa bábätkám lepí prvá použitá plienka, odstrihnutý prameň vlasov a vyvrhnutý soplík, je potrebné začať spracovávať už od prvého nádychu podrobnú štúdiu zameranú na metodický postup ako so slečnou preventívne zaobchádzať aby sa z nej nestala Xantipa/Fúria.


Pre priblíženie ponúkam špecifickejšiu ukážku manuálu: Ak sama nevstane pred jedenástou hodinou dopoludnia, nepokúšajte sa ju zobudiť. Ona nespí, iba premýšľa. Po prebudení býva agresívna a nevraživá. Obvykle iba plynulo nadáva, vyznačujúc sa apatiou voči priamym slnečným lúčom = neodostierajte závesy/žalúzie, pokiaľ o to sama nežiada. Tomuto scenáru sa vyhnete bezodkladným položením raňajok a rannej cigarety do maximálnej vzdialenosti 40 cm od hlavy. Za žiadnych okolností sa jej nepokúšajte pomôcť v kuchyni. Vašou úlohou je obdivovať produkt jej práce, nie kritizovať proces výroby. Jediný prípustný čin v kuchynskom priestore je dobrovoľné šúpanie zeleniny príliš tvrdej na ručné spracovanie a vynesenie odpadkov. Samozrejme, že to urobíte nesprávne, ale s tichou pokorou prijmete poďakovanie vrátane jej nasraného hlasného odfúknutia.

 

Často hryzie bez udania dôvodu. Nebráňte sa, to by ju viac vyhecovalo. Naopak, ponúknite rameno či lýtko, nech sa vybúri. Nemá rada malé deti. Vyhýbajte sa preto miestam, kde by sa mohli vyskytovať vo zvýšenom počte. Keď dôjde k priamemu kontaktu, začne vrčať. Nepanikárte ani keď uvidíte penu tiecť kútikom úst. V pokoji ju odtiahnite do neutrálnej zóny. Výklad s topánkami sa osvedčil ako najúčinnejší v priebehu testovania. Ak si kúpi nové topánky, má vo zvyku s nimi prvú noc spať. Má strach z predavačiek, tmavých miest za posteľou a odtokov v umývadle. Nepozastavujte sa nad tým, iba po týždni nenápadne odpracte zbierku ponožiek zakopanú po okrajoch postele. Nedokáže zniesť pohľad na záhradných trpaslíkov, čiže ak im začne odkopávať hlavy, kopte s ňou... etc..

 

Nevyhnuté je aj vyznačenie exspiračnej doby, po ktorej uplynutí (podľa rozsiahleho pozorovania podloženého fotodokumentáciou predchádzajúcich generácií v rámci rodovej línie) sa žena po fyzickej stránke zmení vizážou k horšiemu. Súčasťou by malo byť, pochopiteľne, aj varovanie. Poznáte R a S vety (Risk and Safety Phrases) z Kariet bezpečnostných údajov? Momentálne sa štandardizujú a systém prechádza na H a P vety (Health and Prevention Phrases), ale ich účel ostáva rovnaký. Ak ste niekedy pracovali s chemikáliami, určite ste sa s nimi už stretli, len o tom neviete. Stačí aspoň raz obrátiť Domestos na zadnú stranu a na etikete sa dozviete súbor praktických rád a odporúčaní ako zaobchádzať s chemickým prípravkom. Tieto R a S / H a P vety by na sebe niekde pod čipkovanou spodničkou mala ukrývať každá žena, aby ste vedeli do čoho idete. Malo by to vyzerať približne takto:

 

 

VAROVANIE:


Dlhodobé vystavovanie sa účinkom tohto jedinca môže mať za následok trvalú imbecilitu.

 

Dráždi sliznice a leptá pokožku.

 

Zabráňte kontaktu s očami alebo pokožkou.

 

Po zasiahnutí pokožky postihnuté miesto dôkladne opláchnite destilovanou vodou.

 

Pri neželanom kontakte s očami oči netrite, ale postihnuté miesto vyplachujte prúdom morskej vody najmenej 15 minút.

 

Jedinca nevdychujte – môže pôsobiť halucinogénne.

 

Po styku s jedincom okamžite vyhľadajte odbornú pomoc a ukážte obal z jedinca.

 

Nepoužívajte súčasne s inými jedincami.

 

V prípade vlastníctva jedinca skladujte na tmavom chladnom mieste v horizontálnej polohe výhradne v originálnom obale.

 

Prázdny obal nepoužívajte na iné účely, po spotrebovaní ho natrite olejom a upáľte na najbližšej hranici.

 

 

(Dermatologicky testované.)
Date of production: 25.08.1985
Best before: 24.08.2015
©Rúro & Rúra Rúroví Ltd.
All rights reserved
Customer Line: +421 908 490 020
MADE IN SLOVAKIA

 

 

Pic by AkiArashi