Je 18.6. 2020 a za 12 dní mám štátnice, čo je ideálny čas aby som sa od toho (ne)učenia odreagoval pri písaní posledného spomienkového článku z dovolenky 2015. Verím že nasledujúcimi riadkami presvedčím pochybovačov z posledného článku prečo sme nedali Nemky. Takže pekne poporiadku. Je fasa že nemusím písať nejaký rozsiahly úvod ako doteraz, v podstate by som ani nemal čo napísať. Len zopakujem fakty: bar, alkohol, 2 autobusy pred barom a my štyria. Spomenuté časy sú orientačné a píšem bez predošlej konzultácie s aktérmi, čiže tak ako si to pamätám ja a zo spomínania chalanov. Začnime retrospektívne.

O 9 ráno ma budí v stane príšerné teplo a dusno. Cítim sa ako by ma v noci ukrižovali dole hlavou. Vyšiel som pred stan, rozhliadam sa po okolí, M.K. už pomaly balil veci ale tiež nevyzeral najzdravšie. Dôchodcovia od vedľa zazerali akoby sme im v noci zapálili karavany. Zisťujem že krívam a nemôžem dostúpiť na nohu. Kontrolujem škody. Krvavé chodidlá, lýtko, stehná. Nuž, asi sa v noci niečo dialo. Pri stane mám odložený pohár s „mocným“ tak si upijem, nech oddialim utrpenie z triezvenia. M.K. bez slova balí veci, sem tam niečo zamrmle na štýl že do Benátok sa už asi nepozrieme. „Počuj čo sme robili v noci? Prečo som celý krvavý?“ Na to mi odpovie, že či som nevidel P.S. a D.T.? Hmmm, aha, tak chalani sú stratení, možno sme len dvaja preživší. V tom sme uvideli od chatiek smerom k nám, kráčať P.S. v uteráčiku a žabkách a širokým úsmevom na tvári. Táto reč tela prezrádza len jediné – vrzol si. Sadli sme si pod strom a začali skladať mozaiku spomienok, viac hláv viac rozumu. Alebo možno ani nie.

Nuž späť do prítomnosti, z autobusov nevystúpili nemeckí dôchodcovia ale mladí ľudia, v podstate všetko baby a pár chlapcov. Všetko išlo smer bar. No kurva, chalani šiltovky dozadu! Rozbehli sa diskohrátky a netrvalo dlho, kým sa chcel každý s každým socializovať. Výnimkou nebol ani náš stôl, kde sa v ten večer premlelo veľa dievok. Ako sme zistili, jednalo sa o zahraničných výletníkov väčšinou z USA, Kanady, Austrálie či Nového Zélandu. Proste si cez rok nasporili prachy a v lete absolvovali cestu okolo sveta. Taký opačný Work and Travel ale v Európe.

Konečne si k nášmu stolu prisadli naše vyvolené. Tá moja – Petula (proste Peťula) bola z Nového Zélandu a tuším že pracovala ako kaderníčka. Ku chalanom si prisadli: M.K. – aziatka z Kanady; P.S. – černoška (mulatka?) z Ameriky a k D.T. – nikto nikdy nezistil. Viedli sme trápnu konverzáciu že nie sme Čechoslováci ale Slováci a že Slovakia has separated from....atď. a že Slovakia is heart of Europe a že máme dobrých hokejistov v NHL. V podstate bolo jasné kam táto trapárna vedie, len sme čakali na správny moment. Im stačilo jediné, boli sme Európania z neznámej krajiny východnej (kurva strednej!!!) Európy. Ani neviem ako a ocitol som sa na stole tancujúc s tou mojou Peťulou, všetko natáčal P.S. na gopročku, kričiac Džanyyy kis hŕ kis hŕ, prosím for the Roadtrip!! Zahrali nám pesničku Shut up and Dance with Me a proste som sa jej opýtal Can I kiss you?! Ona odpovedala „sure“ a bolo vymaľované. Zhruba takto isto aj M.K. a P.S. D.T. – nikto nikdy nezistil.

Pomaly sme sa začali z baru vytrácať, každý s tou svojou a každý iným smerom. V hlave mi skrsla myšlienka, že by nezaškodilo trochu romantiky o polnoci, tak reku poď ideme sa prejsť popri mori. Ako som spomínal v predchádzajúcom článku, more bolo tak 2 metre pod nami a bolo mega špinavé a mňa nenapadlo nič iné len do neho skočiť bombu. Netuším prečo, možno som sa chcel predviesť alebo som chcel aby skočila za mnou. No dofrajeril som, zistil som totižto, že bude problém dostať sa späť na súš. Keďže ma od zápichu delil dvojmetrový múr začal som popri nej plávať. Ona si vykračovala popri zábradlí, ja som plával v zadrbanom mori, obaja tak 2 promile, lepšiu romantiku v Benátkach nezažiješ. Preplával som možno 50 metrov a dostal som sa na úroveň zeme, no od súše ma delilo ďalšie more. Tentokrát kamenné. Myslím že pri vyloďovaní som zažil pocity podobné ako vojaci z úvodnej scény Saving Private Ryan. Ostré kamene, ja štvornožky, krv, bolesť. Každopádne som prežil, vyšiel som z mora a vtedy prišla chvíľka skutočnej romantiky keď si všimla, že vyzerám ako po zabíjačke. Začala stresovať že som celý od krvi a že potrebujeme vreckovky. Neďaleko bol náš stan, kam sme sa vybrali po vreckovky, no keď sme tam prišli, uvidel som len veľkú bielu riť ako sa natriasa. Tak som pokorne poprosil o vreckovky, riť sa prestala mykať, osoba mi vyhodila vreckovky. Bol to P.S. so svojou černoškou. Peťulka mi utrela škrabance, pobrali sme sa k jej chatke kde som sa jej na pol ceste opýtal „Can I fuck you?“ s jednoznačným „Suuure!“ Prišli sme k nej, so slovami “Get Out...“ poslala spiacu kamošku dopreč a vrzol som. Detaily si nechávam pre seba, pár vecí spomeniem v bonusoch na konci článku. Len dúfam, že mi na druhej strane planéty nepobehuje malý Džonko alebo Peťulka.

No a kde je kurva ten D.T.??? Veď chcel o siedmej odchádzať do Benátok fotiť a plaviť sa gondolou. Tu sa otvorili dvere na octavečke, z nej sa vyklonilo zúbožené telo D.T., vyvracal sa a spinkal ďalej. Už mi teda bolo jasné prečo mám chromé nohy, prečo je P.S. taký vysmiaty, prečo M.K. tak rýchlo balí veci a prečo sú dôchodcovia takí nasratí. Myslím že tejto noci sa už nevyrovná žiadna, zhodli sme sa na tom skoro všetci štyria (D.T.) a ešte stále často na pive spomíname práve na túto noc. Možno to niekomu príde nudné alebo úbohé, že sme boli len parta alkoholikov (čo nepopieram) a v podstate ja tu o inom ani nepíšem iba o zážitkoch pod vplyvom. Ale tak nasraaaaac, vyblednuté jazvy na členkoch mám stále a sú to jazvy, na ktoré sa mi vynoria iba tie najlepšie spomienky z časov slobody a nepravidelného sexu (ten sex nepíšem za seba). Bolo to najlepšie investovaných 1000 dovolenkových eur a rozhodne by som prachy dal na podobnú dovolenku opäť, aj keď už je to nereálne.

No nič, teda zbalili sme sa, zhruba na obed sme opustili kemp a šli do tých drbnutých Benátok. D.T. nebol schopný šoférovania, dal to P.S.. V Benátkach sme zaparkovali na nadzemnom parkovisku, D.T. mi dal do ruky 20€ nech mu kúpim kapitánsku čiapku „Venezia“ akú mám ja (vysvetlenie v bonusoch). Chudáčisko ostal v aute, dal nám len foťák že nech to ideme pozrieť a pofotiť. Tak sme išli len my traja, pri ceste do centra sme ho uvideli beznádejne trčať z okna nadzemného parkoviska a vracať. Niečo sme pofotili, chalani si našli predajňu Magnum tak si tam dali namiešať nanuky a chladili sa. Ja som bol na nejakom oblúkovom moste kde som si obväzoval rany na nohách pretože začali kurevsky bolieť. No a to boli naše Benátky. Jebem fotky a heštegy.

Pre tých, čo to vydržali čítať do konca, pridávam link na zostrihané video z Eurotripu. Je tam asi všetko o čom som písal.

https://www.youtube.com/watch?v=xcW16mJH1E8

Nejaké bonusy z osudnej noci:

D.T. – nikto nikdy nezistil;

P.S. – a.k.a náčelník biela riť po prvej runde v stane odišiel so svojou drahou do chatky, vrátil sa až ráno. Šprcky otváral zubami;

M.K. – pri akte s aziatkou zlomil posteľ. Ako pravý absolvent STU, jebačku prerušil a posteľ opravil. Potom pokračoval;

J.B. – si počas sexu s Peťulou vymenil čiapky. Peťula mu dala kapitánsku Venezia a on jej šiltačku Slovakia Ice Hockey Team; následne kričala fuck me my captain.