Veľmi ľúbim elitárčenie. Hocijakého druhu, ale najlepšie elitárčenie je to, keď si myslí niekto, že je tak jedinečný nejakou všeobecnou vonkajšou črtou, až má pocit, že to nikto iný, kto v danej situácii momentálne nie je, ho nemôže v žiadnom prípade pochopiť. Preto vzniká potreba písať články o tom (samozrejme s príhodnou číslovkou v názve), ako sa všetci chápete. Ňuňu. Ňu.

Veci ktoré pochopia iba ....

... introverti.

Nie, nikto vás nechápe, len vy sa chápete. Ja som extrovert a viem si predstaviť, ako dokáže liezť na nervy dlhodobá spoločnosť iných. Asi tak, ako mne dlhodobá absencia kontaktu s ľuďmi.

...vysokí/nízki/štíhli/tuční ľudia s krivkami

No, lebo na svete je prirodzené, že každý má dokonalú postavu - 165 cm ženy s mierami 90-60-90 a muži 180 cm, široké ramená a žiaden pupok, preto sú hocijaké výkyvy týchto stavov námetom na článok o tom, ako sa nedá pochopiť, že vám väčšina oblečenia v obchode nepadne.

...rodičia

Neviem ako vy, ale ja som sa už v blízkosti detí vyskytovala a chápem aj aké to je byť trebárs nevyspatý atď. Viem dokonca aj to, aké je to báť sa o budúcnosť detí, lebo som ich určitý čas učila a len potichu som dúfala, že sa niečo v ich mysliach udeje, inak som nevidela svetlú budúcnosť ani pre ne, ani pre spoločnosť.

...iba zadaní.

Lebo väčšina z nás už vo vzťahu bola, no bohužiaľ zároveň s rozchodovou vetou nastala akútna anamnéza, preto si nikto rozídený, ktorý je momentálne single nepamätá nič, čo sa stalo vo vzťahu a čím dlhšie ste v ňom boli, tým viac si toho nepamätáte. Nebojte sa však, pamäť sa bleskurýchle obnoví ihneď ako sa znova dáte do vzťahu.

...iba ženy.

Náhodou toto je pravda. Nakoľko ženy nechápu niekedy ani samy seba, nieto aby ich chápal ešte niekto iný.

 

...iba muži.

Aj toto je pravda. Lebo ak nie si muž, tak si žena a žena nechápe ani ženu, nie ešte muža.

...iba vegáni.

Skutočne nechápem, prečo zobať zrno, ak si môžem zobnúť slaniny.

...iba športovci.

#crossfit #endomondo #spartanrace #idontcare

 

Všetky reči ohľadom toho, že však ja uvidím, až... si nechajte pre seba alebo píšte na chodsivysratoko@dailymale.sk. Sľubujem, že všetky vaše správy budú ignorované s najvyššou prioritou.