Zoznam hejtovaných vecí na december je veľmi jednoduchý a priamočiary: Vianoce, Silvester a ročné súhrny. A aj keď sa snažím nerobiť veci, ktoré hejtujem, niekedy je vnútorná potreba silnejšia ako hlas rozumu, a tak musím zosumarizovať rok 2016, stručne a výstižne - bol to rok kokotov.

 

V marci som ešte naivne veril, že ľudia sú len relatívne hlúpi a na volebné lístky vykadia svoje volebné preferencie na tie vrecia zemiakových chujov, čo nám tu vládnu už desať rokov, a napriek tomu si vždy nájdu nejakú obeť, ktorá nám to tu všetko dojebala, ale nie, aj toto bol príliš veľký optimizmus. Z fúzatého zeleného Hitlerovho fanboya, ktorý už tri roky robí rovnaké hovno v samospráve ako všetci pred ním, t.j. tvári sa, že robí niečo užitočné, zatiaľ čo dosadzuje svoju rodinu a kamošov na pozície, na ktoré nemajú kvalifikáciu, sa zrazu stal vodca bandy hlúpych chujov v parlamente. Našťastie si ľudia uvedomili, že hnedé hovná, ktoré zvolili bez problémov, podliezli latku hlúposti nastavenú kapacitami ako Lupták, Gašpi a Kolesík a preferencie úspešne klesajú, ľudia sa poučili zo svojich chýb. Haha, hovno. Stačí sa tváriť, že niečo robíš a nekradnúť príliš okato a preferencie rastú rýchlejšie ako počet nepriateľov slovenského predsedníctva EU. A aby to nestačilo, tak človek, ktorý ani na desať pokusov nevie vytiahnuť včas, a ktorého politický program je sharovanie hoaxov na facebooku, sa začne tváriť, že nie je politikom a to je presne tá správna kvalifikácia na vstup do politiky a zrazu všetci zabudnú, že ten istý človek už pred šiestimi rokmi kandidoval v strane, ktorá nedosiahla ani percento, asi ani vtedy nechcel byť politikom. A aby to nebolo dosť, tak táto bezbrehá chujovina stačí na to, aby ste sa dostali do parlamentu a hovno tam robili a robiť hovno znamená nič nedojebať, čo znamená rast preferencií.

V priebehu roka sa ukázalo, že slovenská výprava do hnedých vôd najprimitívnejších pudov nie je iba osamelá expedícia za účelom nájdenia dna pohára ľudskej blbosti, ale celosvetový trend potvrdzujúci Lasicovu pravdu, že najslabším článkom demokracie je volič. A tak médiá začali preteky v tom, kto nájde lepší dôvod ako demokracia zlyhala, aj keď zlyhanie bude asi niekde inde, keď v diskusii napíše hocijaký pripečený debil, že situácia vo Francúzsku je taká zlá, že na kostoloch nie sú kríže a v Paríži sa do niektorých štvrtí odhodlá iba cudzinecká légia, za čo by ho v normálnej priemerne rozhľadenej spoločnosti vysmiali a obliali pivom, ale nie, v roku kokotov tento človek dostane osemdesiat lajkov a na vysvetlenia, že tie veci, čo tvrdí, sa dajú poprieť po sedemdesiatich sekundách googlenia, povie, že on to čítal v nemainstreamových správach a netreba veriť všetkému, čo nám prozápadné médiá nakladajú do hláv.

 

A niekde v priebehu roka sa z tej zbierky hovien plných hoaxov a výmyslov stala akási alternatíva k hlavnému prúdu a každý hlúpy jebko, ktorý by bez ukazováka ani čítať nevedel, sa zrazu stal rešpektovaným odborníkom, ktorý sa dostal k najtajnejším plánom svetových veľmocí, pretože vo svojich supertajných plánoch na ovládnutie sveta nerátali s možnosťou, že ich niekto bude sharovať na facebook. A nikomu z fanúšikov tohto odpadu, ktorý existuje len preto, aby vytiahol peniaze od hlupákov, nepríde ani trochu čudné, že na jednej strane vysmievajú čitateľov mainstreamu za to, že slepo veria všetkému, čo si prečítajú a pritom títo novodobí alternatívni myslitelia robia to isté, len z horšieho zdroja.

A aby ani toto nestačilo, tak fašisti prešli rebrandingom, takže je úplne v poriadku, keď banda fašistov drží transparenty Stop fašizmu a celé sa to odohráva na námestí SNP. Po novom sú títo vymetenci iba vlastenci, ktorí zhodou okolností majú radi uniformy a vlastný pozdrav a nemajú radi Židov, emigrantov, buzerantov a vlastne všetkých odlišných. Ale najmä chcú svoju krajinu chrániť a zlý západ ich chce zakázať a smutné na tom nie je to, že títo hlupáci s inteligenciou retardovanej kvasinky existujú, lebo ľudská debilita nikdy nevymizne, ale že zrazu s týmito novodobými divadelnými kritikmi a kartármi sympatizujú aj tí vystrašení ľudia, ktorí svoju malosť doteraz prejavovali iba tým, že sa v robote posťažovali, že boli v Egypte a boli im nepríjemné tie pohľady moslimov, alebo že sa v Parížskom metre báli, lebo to tam bolo čiernejšie ako bezmesačná noc v Letanovciach. Konečne ich hreje pocit pravdy, že to, čo cítili, bolo správne, lebo taká je teraz doba.

 

Lenže ani toto nestačí, a tak zrazu človeka, ktorého prestalo baviť spievať pre najebanú partiu holých hajlujúcich hláv a prezliekol sa do šiat vlastenectva, označia ako nového Kryla, pretože spieva niečo, čo je proti súčasnému zriadeniu, aj keď má rýmy na úrovni lobotomizovaného šiestaka, podobnosť s Krylom je jasná. Ale všetko je okej, lebo naši šetrní susedia s ponožkami v sandáloch si rovnaký klon zvolia v Slávikovi na druhé miesto za Gotta, a väčšina ostatných "umelcov" sa tvári, že je to okej, ľudia si to tak odhlasovali a on je iba vlastenec. A stále je to lepšie ako ženská, ktorá prešla z revival bandu Dariny Rolincovej do vlastnej produkcie s textami prebranými priamo z diskusií na smečku, jediné, čo chýba, je známe "zober si ich domov". Ale aby sme neostali v debilite pozadu, tak u nás ide robiť prednášky o rase človek, ktorý má v hlave viac hovien ako hnoj v PD Čataj, pretože v čase, keď je na internete viac užitočných informácií ako porna, si on vyberie za svoju vzdelávaciu inštitúciu vysokú školu života sponzorovanú Hlavnými správami. A pozor, na prednáške nejde o rasizmus, len týpek, ktorý ide prednášať, si myslí, že Adolf bol fajn chalan a mierotvorca a vysvetlí vám, že rasy sa nemajú miešať, že to je neľudské. Lebo už nestačí, že majú pseudovedecké prednášky vydavetelia konšpiračných hovien, dnes musí prednášať každý.

 

Po všetkom tomto turbolentnom dianí by sme mali očakávať, že ďalší rok bude omnoho lepší, lebo už nie je kam ísť dole, ale v tomto vás sklamem. Bude to ešte horšie.