LG nám čoskoro (dúfame, že do Vianoc) prinesie čosi, čo na papieri vyzerá, ako ideálne domáce kino. HX906TX  9.1 kino systém okrem desiatich samostatných kanálov hluku prináša aj reflektory zvuku na vrchole "satelitných" reproduktorov, ktoré zvukové vlny odrážajú do plafónu, aby zaplnili celú miestnosť - a asi aj miestnosti susedov, ktorí vám určite poďakujú - skutočne sýtym zvukom.


Okrem fyzickej adaptácie na zvukový profil vašej jaskyne, či hradu ponúka LG aj automatické vylepšenie priestorovej výplne vašich lacnejších audio nahrávok, či starých DVD a tak si vždy vychutnáte 3D zvuk. Samotná podpora 3D BluRay je samozrejmosťou a tak si stačí dokúpiť 3D plazmu a priestorové domáce kino máte kompletné.


Prekvapivo nás nerozhorúčila exkluzívna kvalita zvuku, jeho premyslené miešanie a vylepšovanie, ale periférne funkcie toho systému. Najväčším plusom pre fanúšikov Android telefónov je možnosť ovládať celý systém pomocou aplikácie a tak nemusíte už nikdy hľadať ovládač. Príslušníkov kultu Jablka poteší okrem aplikácie aj možnosť pustiť si hudbu a zároveň si dobiť iPod či iPhone pomocou prítomného doku.


Ak máte doma 6 počítačov, 3 konzoly a 5 smartfónov viete, aký je to prúser prepojiť všetko tak, aby ste mali prístup k akémukoľvek médiu vo vašej sieti. Pokiaľ teda nemáte všetky hračky od Apple poteší vás funkcie WiFi direct a DLNA, ktorých kombinácia vám umožní prehrávať médiá priamo z telefónu či notebooku (a nebudete k tomu potrebovať ani WiFi HotSpot).


Zatiaľ nie je známa cena ani dostupnosť, ale tešíme sa na novú hračku, ktorú si užijeme nie len my, ale aj susedia.

 

Promo video a vysvetlenie všetkých funkcií.



Zdroj

 

Foto: LG