Step 1: Nájdite ženu
Step 2: Aplikujte konské sedatíva
Step 3: Vyrežte jej srdce z tela
Step 4: ???
Step 5: Profit

 

 

Na úvod treba povedať, že všetky spôsoby možno spojiť do jedného dlhého procesu, na konci ktorého je (v dôsledku vášho postupu značne narušená) matka vašich detí. Každý sa dá však využiť aj samostatne a môžu sa aj ľubovoľne kombinovať podľa toho, ktorú sériu seriálu How I Met Your Mother práve sledujete a hovoríte si – ten Ted, veď to som úplný ja. Nadpis je taký, aký je, lebo články písané v bodoch majú lepšiu čítanosť, a ja si plánujem vypýtať zvýšenie platu na 3 gastráče mesačne.

 

Tak teda - problém so ženami je v tom, že ak nedisponujete základnými devízami potrebnými na ich prilákanie (krásou, peniazmi alebo frajerkou), vaše možnosti sa značne zužujú. Ale ako my, čo sme síce škaredí, ale zato chudobní, dobre vieme - being ugly is just playing the dating game on expert mode. Tie reklamy na boku vašej obľúbenej pornostránky, ktoré tvrdia, že britskí vedci objavili skratku v ženskej psychike, neklamú - šancu zašukať si, milovať a byť milovaný má každý, hocijak zúfalý jedinec.

 

Keby bol toto iný web(ičinec), našli by ste tu sprostosti ako buďte k nej pozorný, noste jej kvety, zahŕňajte ju komplimentami, naučte sa jej krstné meno a podobne. Ale my v redakcii každodenného muža vieme, že muži sú z Marsu a ženy sú drbnuté, a teda to, čo je pre jednu prejav náklonnosti, je pre druhú dôvod na žalobu za sexuálne obťažovanie, taký Sagan by vedel rozprávať. Preto obídeme romantiku, ktorá funguje asi ako moja matematika, čiže tak 50:65 a prejdeme rovno k podstate, k tajomným zákutiam ženskej psychiky.

 

 

1. The pre-friendzone

 

 

Ako hovorí staré slovenské príslovie, najlepšou obranou je útek. Teda nie, to je francúzske, najlepšou obranou je u nás útok. Párkrát ste sa už stretli, v podstate si dobre rozumiete a ste si sympatickí, ale nič zásadné sa zatiaľ neudialo, pretože ste sračka a už tušíte, ako sa to skončí. Najlepším riešením pre zachovanie si aspoň kúska sebaúcty je už nikdy sa nekontaktovať, ale ak cítite vesmírne znamenia, že práve toto je tá pravá (rozumej aspoň 8,5/10), aj tomu sa dá vyhnúť. Stretnete sa, poviete jej, že je pre vás ako mladšia sestra, ktorú ste nikdy nemali (ak máte, tak ju v duchu navždy pochováte), a že ste fakt rád, že máte takú skvelú kamarátku.

 

Najjednoduchší a najbežnejší egoboost je pre ženu pocit, že sa páči niekomu, kto je pre ňu nižsia liga. Taký zástup obdivovateľov, ktorým sem tam hodí kostičku v podobe novej selfie s ceckami na sociopatických sieťach ako fb či instagram. No a toto jej vezmeme. Ona bude tá, ktorá nie je pre vás dosť atraktívna, tá, ktorú nechcete. Je možné, že jej to bude úplne jedno, ale túto možnosť si nepripúšťame, keďže toto sú Zaručené spôsoby a nie Spôsoby, čo môžu vyjsť, ale aj nemusia - záleží od šťastia, vzájomného postavenia Merkúru a Eurovey a ďalších x okolností, ktoré môžu hrať proti vám. Taký článok by nikto nečítal. Takže, keďže sme vylúčili možnosť nezáujmu opačnej strany, ostala nám len možnosť, že jej naša taktika nasadí chrobáka do hlavy.

 

 

2. Spasiteľský komplex

 

 

Žena na začiatku vzťahu dúfa, že muž sa zmení, ale on sa nezmení. Muž zasa dúfa, že žena sa nezmení, ale ona sa zmení. S prvou polovicou tohto výroku overeného zubom času a Borisom Kollárom budeme teraz pracovať. Prvá možnosť – hajzel. Budťe v jej prítomnosti šovinistická sviňa. Porozprávajte jej (alebo zabezpečte, aby sa dopočula), historky o tom, ako využívate ženy, koľko ste mali uannajtstendov© by Twiins, ako milujete svoju slobodu a nechcete sa nikdy viazať and so on.

 

Teraz prichádza kľúčová časť – nebuďte hajzel vždy. Nechajte ju uvidieť záblesky vašej v podstate dobrej duše, maličkosti, aby nadobudla pocit že vás môže zmeniť. Privoňajte ku kvetu, poláskajte zatúlané mača, pomôžte babičke cez prechod. A potom ju plesknite po riti až sa jej zlomí kostrč, pre udržanie zdania. Druhá možnosť – troska. Obdobne ako pri hajzlovi, postarajte sa aby vedela, v akých sračkách je váš život. Pri nej ale prejavujte záblesky nádeje na zlepšenie. Nech si myslí, že vás inšpirovala k hľadaniu nového zamestnania, odsťahovaniu sa od rodičov, k hocijakej pozitívnej zmene. Keď presvedčí samu seba, a to ona časom určite urobí, že je svetlom na konci vášho tunela, skočí po vás ako pes po údenom.

 

 

3. Buďte riešením (a zdrojom) jej problémov

 

 

Keď má niekto v živote samé problémy, nič neocení viac ako človeka, čo mu pomôže zbaviť sa ich. Tento trik najlepšie funguje na ženu, ktorú nepoznáte, ale dá sa aplikovať aj na tú z bodu 1, ak neviete ako ďalej. Presvedčte kamaráta, aby slečnu, ktorú ste si vyhliadli, v noci sledoval domov a hneď ako sa naskytne vhodná príležitosť, pokúsil sa ju znásilniť (alebo ukradnúť kabelku, pre slabšie povahy). Vtedy prichádza na scénu záchranca – Vy. Náhodou ste boli nablízku, začuli krik. Statočne obránite jej česť/majetok/zdravie, útočníkovi sa potom, ako ho zrazíte jednou ranou k zemi, samozrejme, podarí utiecť a základ krásneho dlhého vzťahu je na svete.

 

Na rande, ktoré si dohodnete potom, ako ju pre istotu odprevadíte domov, jej nenápadne šlohnite zo stola telefón. Nechajte ju podusiť aspoň polhodinu a potom ho zázračne nájdite na zemi, kam jej určite musel vypadnúť. Anonymným oznámením ju nechajte vyhodiť z práce, a potom s ňou strávte hodiny a hodiny pri hľadaní novej. Buďte pri nej, ak niečo potrebuje. Ak nič nepotrebuje, vytvorte dopyt po vašich záchranárskych schopnostiach, fantázii sa medze nekladú. Zvykne si, že ste tam vždy pre ňu v jej najťažších životných situáciách a bude sa báť existovať bez vás. Winning.

 

 

4. Buďte tým najlepším, čo si zaslúži 

 


Už ste jej nakradli a vrátili dosť vecí na to, aby bola s vami, ale aj dosť na to, aby začala mať podozrenie, že ste maniak. Pomaly sa v nej prebúdza myšlienka na rozchod. Aby sme zamedzili vôbec vzniku tejto hlúpej myšlienky, počas celého vzťahu ju musíme presviedčať, že sme to najlepšie, čo kedy mohla mať. To sa nám samozrejme nepodarí romantickými gestami ani úprimnou snahou, to dosiahneme iba systematickým znižovaním jej sebavedomia až do bodu, kedy jej selfrespect klesne na nulu.

 

Potýka sa v škole/práci s nejakým problémom? Môže si zaň sama, pretože je hlúpa. Má bohatý spoločenský život, veľa priateľov? Určite sa kurví, ale vy ju milujete, preto jej to odpustíte. Áno si tučná, ten účes je hrozný, ohoľ si ruky, tie šaty vyhoď, to sú fúzy? Na ten pohovor ani nechoď, na to nemáš, preceňuješ sa... Keďže sa stále kurví, buďte agresívne žiarlivý. Robte jej scény, odrežte ju od priateľov, to by nám ešte tak chýbalo, aby jej niekto dával rozumy. Tadá – šťastní až do smrti.

 

„We accept the love we think we deserve.“ – The perks of being a wallflower.

 

 

5. Štokholmský syndróm

 

 

Ozajstní fajnšmekri môžu objekt svojho záujmu naozaj uniesť a zavrieť v pivnici, my, bežní smrteľníci, sa uspokojíme s psychologickým väznením. Otravovať dovtedy, kým nepovolí, alebo vás nedá zmlátiť. Potom vyvolať lútosť a začať otravovať znova. Telefonáty, smsky, kytice, odkazy, náhodné stretnutia, nedajte jej vydýchnuť. Vy viete, že ste pre seba ako stvorení a ona to časom pochopí tiež. Ak nie, potrebuje len viac času.

 

 

Bonus tip pre predplatiteľov: Nikotínové náplaste

(funguje bohužiaľ iba na nefajčiarky)

 

Ste vo vzťahu typu friends with benefits a chcete viac, ibaže jej to takto vyhovuje? Vždy keď u vás zaspí, nalepte jej na telo nikotínové náplaste a tesne predtým, než vstane, ich odstráňte. Takto v nej postupne vybudujete závislosť, ibaže ona nebude tušiť na čom, keďže nefajčí. Bude nervózna a nevrlá, jej vzťahy sa zhoršia a všetko sa zlepší iba u vás, keďže v noci dostane potrebnú dávku. Časom si uvedomí, že naozaj vyrovnaná a uvoľnená je iba s vami, pomýli si to s láskou a abrakadabra – máte frajerku.