Tak máme mesiac po referende a keby som bol naivný, tak by som si povedal, že horúce hlavy trošku vychladli, emócie opadli a teraz môžeme o probléme diskutovať o niečo vecnejšie. Keďže ale až taký naivný nie som, je mi jasné, že v súčasnom personálnom zložení, najmä tradičnejšej strany tohto intergalaktického konfliktu, žiadna vecná diskusia nikdy nebude možná. Ak sú totiž hlavnými zbraňami v diskusii emócie a paranoja, akýkoľvek argument proti je osobným útokom a diskusia sa mení na konflikt. Jeden z argumentov prívržencov Aliencie je, že homosexuálne správanie je proti prírode a v prírode úplne prirodzene funguje tradičná rodina.

V prvom rade, človek je súčasťou prírody, a teda čokoľvek robí, je vlastne činnosť prírody. Aspoň vidíte, že príroda nie je len krásna, že to nie sú len stromy a veveričky, ale aj škaredé a navyše aj sprosté ľudstvo. Občas alieni spomenú niečo v tom zmysle, že uzákonením divokého spolužitia utrpí spoločnosť a že veď aj v prírode ide o zachovanie druhu. Nejde. Vždy ide len o zachovanie jedinca, a teda rodu. Je to síce lákavá predstava, že by starý zajac po zazretí líšky povedal všetkým nepríbuzným zajacom na lúke: „Som starý, ženy ma už nechcú, deti nebudem mať, choďte, utekajte, ja sa nechám zožrať, veď sme predsa zajace poľné, musíme si pomáhať, aby náš druh nevymrel. Ja toho ryšavého zmrda zastavím.“ Nikto nikdy nič takého nevidel. Pri žiadnom živočíšnom druhu.

Aby sme mali názornú ukážku, ako to vyzerá, keď niekto rieši veci, o ktorých hovno vie, chcel som si pomôcť dnes už klasickým videom, kde nám osobnosť, ktorá v tom má jasno, inak veľký tradicionalista a Darwinov pravnuk Šmajda vysvetľuje, že je veľmi tolerantný človek a že nemá nič proti homosexuálom, len nech tí buzeranti nechcú nejaké práva. Lenže video záhadne zmizlo, ale ak ste ho nevideli, aj tak ste o nič ste neprišli. Keďže Šmajda vie, ako to chodí v divočine, tak nás oboznámil s tým, že levíčatá vychovávajú vždy lev a levica. Takže milý Šmajda, v skutočnosti levia svorka pozostáva hlavne zo samíc a jedného alebo niekoľkých samcov. Levia tradícia spočíva v tom, že ak samec bez svorky premôže chrániaceho samca (čo sa deje dosť často), tak prvá vec, čo spraví, je to, že pozabíja všetky mláďatá a zoberie si levice. A keďže sme najprv hľadali analógiu tradičnej rodiny v divočine, teraz si predstavme analógiu tejto situácie v ľudskej spoločnosti. Predstavte si, že je Miro heterosexuál... ale no, aspoň si to skúste predstaviť! ...a má komplet tradičnú rodinu. Šmajdovcom počas nedeľného obeda niekto zaklope na dvere, hlava rodiny príde otvoriť, ale dvere už zatvorí o niečo väčší chlap, než podrezaný  Miro. Tento týpek vzápätí porozbíja hlavy všetkým sedemnástim deťom tradičnej rodiny a donúti pani Šmajdovú rodiť jeho deti. Trepem riadne sprostosti, čo? Ale presne takto vyzerajú analógie nevzdelaných obmedzencov, keď princípy ľudskej spoločnosti prirovnávajú k „prirodzenosti“ v prírode. A ozaj, zabudol som na jednu dôležitú vec. Levie samce sa veľmi radi oddávajú homosexuálnym radovánkam. Je to tak. Kráľ zvierat je buzerant. Teplej buzerant. Chcete vedieť, ako vyzerajú jeho poddaní?

Poviete si, že tieto nechutnosti sa dejú v Afrike, čo je po Ázii a Amerike najzvrhlejší kontinent. U nás, na kresťanskom Slovensku, sa nič také nemôže stať. Chyba úsudku. Medvede sa k mláďatám v mene sexu správajú presne rovnako. Deti zabiť, samicu trochu zmrzačiť, nech nekladie odpor, naložiť do nej, čo sa zmestí a potom ju nechať, nech sa o mladé stará sama, fľandra. A keď nie je medvedica, pohrajú sa aj dva samce. Áno, aj medveď je buzna. A pritom je to taký tradičný cicavec. Tradičná rodina u vlkov vyzerá trochu inak. Mama, otec a supporting team. Páriť sa môže len alfa samec s alfa samicou, žerú najprv alfa samec s alfa samicou a ich deti, ostatní sa starajú hlavne o blaho alfa páru a ich potomstva. V tejto tradičnej rodine by si Chromík nevrzol.

No áno, ale stále sú to len také menej inteligentné zvieratá, napríklad medveď s tým svojim sexi zarasteným bruškom naozaj vyzerá ako vyžratá bukvica. A teploško lev je predsa mačkovitá šelma, a mačky sú oportunistické kurvy, takže by sme sa nemali čudovať, že pretiahnu čokoľvek, len nech to má ich telesnú teplotu. Lenže máme tu aj ťažší kaliber. Delfíny a lamantíny. Delfíny sú tak inteligentné, že keď ich Američania cvičili na kladenie náloží na lode, tak si robili srandu zo svojich cvičiteľov a schválne ich kládli nesprávne alebo ich dokonca len tak z riti doniesli späť. Lenže delfíny sú čo? Inteligentní buzeranti a smrtní kulturisti. To, že si samec vyleští bambus o iného samca, alebo si to jednoducho vydiskutujú orálne, je síce zvrhlosť, ale dalo sa to čakať vzhľadom na masové rozšírenie médií propagujúcich tento odporný životný štýl. Ale čo má znamenať, ak delfín zasunie svoje kladivo do dýchacieho otvoru iného delfína? A zasúva a zasúva? Alebo keď pretiahne korytnačku? Akože normálne pod pancier? Alebo, a to už je príliš aj na mňa, keď svojim obratným štetcom lásky zahákne úhora, ktorý sa snaží vyslobodiť a pritom sa tak vzrušujúco krúti a vzpiera, neboj sa maličký, len sa trochu pohráme, ó bože... Lenže je všeobecne známa vec, že delfíny sú vlastne teplí žraloci. A vôbec nie je pravda, že sú ohrození vyhynutím kvôli lovu a vlečným sieťam. Dali sa na cestu zvrhlosti, tak nech sa nečudujú, že naštartovali genocídu svojho druhu, masoví vrahovia, buzeranti sekundárni.

Tak sa pozrime inde. Šimpanzy sú na 98,5% ľudia. Len vďaka ľudskej ješitnosti nie sú zaradené do rodu Homo. Človek pralesný, to by rozpútalo sériu križiackych výprav, ak by nejaká smradľavá opica riadiaca sa iba inštinktami  bola rovná človeku, pánovi tvorstva so slobodnou vôľou. Poznáme dva druhy šimpanzov. Šimpanz učenlivý je ten jebnutejší z nich. Agresívny dement, ktorý si neustále potrebuje niečo dokazovať, najsilnejší samec šikanuje všetkých naokolo. Ich najväčšou zábavou je vytrhávanie končatín iným opiciam. A potom je tu bonobo, mierumilovný šimpanz, ktorý všetko rieši sexom. Nová samica v tlupe? Právo prvej noci má svokra. Hádam nenechá synčekovi neodskúšanú hračku. Nejaký náznak konfliktu? Radšej sa pomilujme, nevadí, že sme rovnakého pohlavia. Potrebuješ niečo, ale nemáš čím zaplatiť? Ahojakosamáš? A ak nie je nikto po ruke, keď to na niekoho príde, tak vedia, na čo majú protistojný palec. Orál ani nespomínam, to je úplná samozrejmosť. Zaujímavé je, že bonobovia, na rozdiel od šimpanzov učenlivých, absolútne nie sú agresívni. Všetky konflikty vyriešia nejakou tou sexuálnou aktivitou, a to sa zvyknú pohádať aj 40-krát za deň. Inak sú ďalším príkladom toho, že spoločnosť začne vymierať, akonáhle začne vyznávať kultúru smrti.

Ale predsa len, hádam sa nebudeme porovnávať so zvieratami? Ohrozovať tradičné rodiny kvôli nejakým teplým tučniakom (áno, aj oni!)? Tradičná rodina v rôznych kultúrach môže vyzerať naozaj hocijako. Jeden muž a niekoľko žien je ten najmenej exotický model. Existuje aj verzia s niekoľkými ženami, ktoré vlastne budú ženami až o nejakých 5-7 rokov. Potom je aj taká možnosť, že ženu treba poriadne zmrzačiť skleným črepom, aby ju muži vôbec brali ako ženu. Možno pri tom zomrie na nejakú infekciu, skoro určite sa nakazí HIV, ale to nevadí, je to tradícia minimálne tak krásna, ako tradičné nadrbanie sa do bezvedomia na narodeniny v strednej Európe. Čo by sa už chromíkovcom menej páčilo, je tibetská tradičná rodina, kde si viac bratov vezme jednu ženu a požičiavajú si ju. Alebo hromadné sobáše, pre pokročilých vo verzii, kde sa párovanie deje náhodne alebo o ňom rozhodne nejaká autorita.

Veľmi netradičné tradičné rodiny vznikajú medzi ľudožrútmi v horách Papui-Novej Guinei, napríklad aj v kmeni Sambiov. Muži a ženy žijú v oddelených osadách. Samozrejme, že sa stretávajú, ale nebývajú spolu. Chlapci sa k mužskej osade pripoja už v detstve a pripravujú sa na dospelácky život. Keďže Sambiovia preferujú individuálny prístup k vzdelávaniu, každý chlapec má svojho mentora, niekedy aj desať rokov. Aby zo sambijského chlapca vyrástol poriadny chlap, musí sa kŕmiť semenom. A to fakt nemyslím pšenicu, ani fazuľu. Takže musí pekne mentorovi vycmuľkať a spapať, čo mu mentor spapať dá. Ja len nerozumiem tomu, kde to videli? Veď nemajú žiadne pornočasopisy, telku, internet a dokonca ani sexuálnu výchovu vedenú poskokmi juvenilnej justície. A ešte nerozumiem jednému. Ako to, že ešte nevymreli? Veď to sú masoví vrahovia, sekundárni a terciárni homosexualisti. Veď páchajú genocídu na svojom národe! Veď predsa aj mocný Rím padol, keď začali experimentovať s rôznymi telesnými otvormi. Alebo to bolo kvôli niečomu inému?

Ako vidíme, homosexuálne správanie je v prírode celkom bežne rozšírené. Zatiaľ nebol zaznamenaný žiadny prípad, kedy by nejaké živočíšne spoločenstvo zo svojich radov vylúčilo jedinca, ktorý by sa takto správal. Ak teda chcú chromíkovci bojovať proti homosexuálom, nech otvorene povedia, že tých buzerantov neznášajú, opovrhujú nimi, nepovažujú ich za ľudí alebo že možno v nich príliš rozpaľujú určité túžby, ktoré by radšej schovávali. Ale trepať chujoviny, že homosexuáli ohrozujú spoločnosť a podkopávajú základy tradičnej rodiny a že kvôli nim vymrieme, to im nezožerie ani väčšina kresťanov.

Pozn.: Autor je katolík. Trochu nasratý, ale ešte stále katolík.