Po jadrovej katastrofe v Japonsku, začiatkom tohto roku, sa začali po internete objavovať články o tom, že túto tragédiu už dávno veľmi presne predpovedala populárna veštica Baba Vanga. Zaujímavé, že správa o jej presnej predpovedi sa objavila, až po tom, ako sa samotná katastrofa stala. Verejnosť však viac ako predpovedanie Fukušimy zaujalo a vyplašilo niečo iné. V súvislosti s touto úspešnou predpoveďou sa všade začalo objavovať veľké varovanie, že pani Vanga predpovedala aj to, že tento rok na Európu chemickými zbraňami zaútočia moslimovia. A v priebehu najbližších rokov väčšina Európanov zahynie na rakovinu kože. Naozaj znepokojivá predpoveď, najmä ak je od veštice, ktorá celý život všetko úspešne predpovedá.

 

Keď sa však bližšie pozrieme na osobu Baby Vangy, jej veštby a ich znenie, tak sa viac pobavíme ako vyplašíme. Už predpoveď Fukušimy! Človek by si myslel, že teda predpovedala niečo konkrétne, ale predpoveď, ktorou zaiste myslela na japonskú elektráreň znela: „Na severnej pologuli sa stane ekologické nešťastie“....Pri bližších štúdiách jej úspešných predpovedí zisťujeme, že úspešné boli len predpovede typu: „V roku tom a tom sa stane nešťastie a ľudia budú plakať“ alebo „V roku takom a takom príde prírodná katastrofa“. V každom roku sa samozrejme stane nejedno nešťastie a prírodná katastrofa a ľudia budú plakať maximálne tak od smiechu nad jej veštbami. A tak je Baba Vanga vlastne veľmi úspešná. Začala už za druhej svetovej, keď každý deň predpovedala, že niekto niekde na Zemi tragicky zomrie. Predpovedala však aj konkrétne udalosti, pri týchto je však percento jej úspešnosti niekde medzi nulou a jednotkou. Povedzme tretia svetová vojna, tá mala podľa nej začať na jeseň minulého roka po vražde amerického prezidenta.

 

Čo ešte povedať k osobe Baby Vangy, čo je napríklad zaujímavé, je že vedela lietať, načo novinári prišli tak, že ju videli sedieť na strome vo výške povedzme štyroch metrov... no a ako by sa tam asi chudera dostala...

 

Baba Vanga je už pätnásť rokov mŕtva, no ako nepracujúca dôchodkyňa sa asi veľmi nudila a tak nám napísala konkrétne udalosti na ďalších tritisíc rokov...

 

Pozrime sa na zopár z nich:

 

2011 - Dôsledkom rádioaktívneho žiarenia vymiznú zo severnej pologule všetky zvieratá a rastliny. Moslimovia začnú viesť boj proti Európanom, ktorým sa podarilo prežiť nukleárny a chemický útok.
2014 - Veľa ľudí bude trpieť rakovinou kože, a inými kožnými ochoreniami.
2016 - Európa takmer neobývaná.
2025 - Európa stále slabo obývaná.
2043 - Svetová ekonomika je na tom výborne. V Európe vládnu Moslimovia.
2076 - Rozkvet komunizmu!
2088 - Nová choroba, ktorá zapríčiní to, že behom niekoľkých sekúnd zostarnete o niekoľko rokov.
2100 - "Umelým" slnkom osvetlia tmavú časť zemegule.
2111 - Ľudia sa zmenia na robotov.
2125 - Maďarov kontaktujú Mimozemšťania.
2164 - Zvieratá sa zmenia na "polo-ľudí".
2196 - Kompletné skríženie Aziatov a Európanov.
2279 - Ľudia dokážu z "ničoho" vyrobiť energiu.
2288 - Cestovanie v čase, ale len naspäť. V tom istom roku sa dostaneme do kontaktu s ďalšími Mimozemšťanmi.
2341 - Niečo "Príšerné" sa začne približovať k našej planéte.
4308 - Zmutovaní ľudia začnú používať až 34% svojho mozgu. Stratia schopnosť byť zlí a schopnosť nenávidieť.
4509 - Inteligencia ľudí sa dostane do štádia, kedy budú môcť komunikovať s Bohom.
4599 - Ľudia získajú nesmrteľnosť.
4674 - Rozvoj ľudstva je na vrchole. Počet ľudí sa zvýšil na takmer 340 biliónov. Začneme sa krížiť s Mimozemšťanmi.
5079 - Koniec sveta.