Minule som nedopatrením na stránke pre chlapov!!! objavil článok, kde nejaká žena začala tvrdiť, že ženy potrebujú počuť, že sú milované. Ona je asi taký typ, čo má potrebu celý život prevychovávať chlapov a potom sa čuduje, že buď ho nevie prevychovať, alebo domá nemá chlapa.

 

Tak po prvé, ja tiež nejdem do Emmy, Evy, Nového času a Varíme so Životom vypisovať, že keď nám budete vyvárať brokolicu, tak ten vzťah asi dlho nepotrvá. A chudák chlap, čo má doma sliepku, čo mu krvavý steak dopraje 4 krát do roka. A týra ho gréckym šlalátom, cviklou, pšenom a sójovým granulátom.

 

Na každom kroku človek číta a počuje, že každá piata žena je týraná, ale že 80% chlapov je dennodenne vystavovaných zdravej strave, romantickým filmom a feministickým časopisom len tak pohodeným ledabolo po byte, to už nepovie nik. Kde sú občianske združenia pre týraných chlapov?

 

Človek sa napríklad ide v kľude vysrať na záchod a tam pohodená nejaká E(mm/v)a, človek si v tom začne listovať, už len aby vyvrátil tvrdenie, že chlap nedokáže robiť dve veci naraz. Dokáže. A nielen čítať a srať, ale aj fajčiť pritom. Otvorí stránku 80, tam nová kolekcia plaviek pre leto 2011, začne naháňať káčera, pretočí stranu nech vystrieda partnerku a tam špenát!!! Alebo ešte lepšie, nová mastička proti celulitíde! A je po chuti!

 

Tak ide za počítač, otvorí dailymale.sk, nech si kus dvihne testostrón a čo sa nedozvie?!?!? Že aj ženy majú svoje potreby a chcú počuť, že sú milované. (Inak, to by ma zaujímalo, kto a načo jej zaviedol internet do kuchyne)

 

Ja tiež mám zopár rád, čo robíte na k....

 

Snažíte sa nás prevychovať. Zamilujete sa do drsného automechanika zadrbaného od motorového oleja, dva roky sa z neho snažíte vychovať romantika, vláčite ho po divadlách, nútite ho recitovať Sládkovičovu Marínu, nosiť kvety a čo je najhoršie, vyžadujete, aby vám dennodenne tvrdil, že vás miluje...

A potom sa s ním rozídete, lebo to už nie je ten chlap, do ktorého ste sa zamilovali.

 

Leziete nám do krčiem, golfových klubov, na jachtu, na rybačku a vôbec, načo vyliezate z kuchyne?

 

Zapamätajte si, že aj my máme city. Hlad. A ešte smäd. Ten je často silnejší.

 

Keď chcete romantickú bábiku, tak si nájdite študentíka druhého ročníka VŠVU. Ten vám bude maľovať obrázky a šepkať do uška: "Milujem Ťa" za svitu mesiačika. Skutoční chlapi nekecajú. Skutoční chalpi konajú. Skutoční chlapi platia hypotéku. Aký väčší dôkaz lásky chcete?

 

Myslíte si, že fungujeme ako vy. Keby sme fungovali, tak by sme radšej sedeli u kaderníka ako kompilovali Linuxové jadro. To chcete?

 

Pochopte, že sme iní. Inak myslíme, inak sa správame, máme iné záľuby. A romantika a holenie nôh medzi ne nepatrí. My vás neťaháme na poľovačku, vy nás neťahajte na Twighlight.

 

A hlavne nám prestaňte tvrdiť, že potrebujete počuť, že vás milujeme. Aj tak sa vždy zamilujete až do toho, kto vás vytrtká ako tú najšpinavšiu k... (a príkladov má, myslím, vo svojom okolí každý dostatok).