Nenávidím hokej!

 

Mám vašu pozornosť. Asi si poviete, čo to môžem byť za butatóta, keď nemilujem to jediné, v čom je Slovensko aspoň trochu priemerné. Isto som len zakomplexovaný človek, ktorého nechceli na telesnej vybrať do tímu, ani keď to dostali príkazom. To je, samozrejme, pravda. Ako správny rusofil mám rád tradičné slovanské športy, čo sa hrali ešte v Atlantíde. Ako napríklad hod granátom, okupačný trojboj (Leninov memoriál sa hrá momentálne na Ukrajine).

 

Môj problém nespočíva v hokeji samotnom, ale skôr v sprievodných javoch, ktoré isto každý z vás pozná.

Vlajky

To, čo ma najviac vytáča, sú vlajky. Doslova sa vyroja, ako keby som mal na tie dva týždne (pre vás dva, pre mňa velá večnosť) zabudnúť, ako naša vlajka vyzerá. Keď som ju mal pred rokmi zavesenú nad posteľou, tak som bol nácek, ale to je iná história. Podľa mňa musia existovať regrutačné centrá pre hejslovákov, kde nafasujú vlastnú váhu vlajok a rýchlokurz slovenskej hymny (predsa je štatistická pravdepodobnosť, že aspoň raz vyhráme).

 

Hymna

Ako každý rok, aj tento tu máme hymnu. Keď som prvýkrát počul Life Is A Game od "speváčky" zvanej Kristína, moje šerdco zaplesalo, zavrel som oči a auto som namieril proti múru, potom som si spomenul, že veziem rodinu, a tak som sa na to vykašľal. Kedže ma teší spôsobovať si bolesť, tak som si znova pustil hymnu, vďaka ktorej sa náš dreamteam dostane do hokejovej siene slávy. Nahral to po Rokovi môj druhý najobľúbenejši spevák Peter Nagy. Tentokrát si na fičuring zobral psa, áno, naozaj psa, takto vysoko laťka ešte nebola. Aurel v kapse. Výraz toho čokla je jediná dobrá vec v celej pesničke.Veď posúďte sami.

 

https://www.youtube.com/watch?v=X4RY-42jSeE

 

Krčmový odborník A.K.A kokot jak to hráš ?

Každý sedlák predsa vie, ako sa má hrať hokej, preto sedí v krčme a slope borovičku za 0,95€. Ja nemám problém priznať, že viem veľké hovno o tom, ako sa to hrá, veď sa neviem ani korčulovať. Jediné, čo v kolektíve viem robiť, je potichu ho opustiť. Kedže mám tú smolu/štastie a brigádujem v bare, kde sa holduje hokeju a futbalu, tak počúvam odborníkov skoro každý deň. Prisahám, že ak ešte niekedy budem počuť, aký bol Demitra čarodejník, tak vyťahujem modré slúchadlá. Keby bol čarodejník, z toho lietadla vyletí na metle. Joj, to bolo sprosté.Ved Paľko <3.

 

Takže, večer všetci do baru a fandiť, lebo MY SME TU DOMA !