Tieto voľby sú na bizarné strany bohatšie ako obvykle. A ako keby to nestačilo, z jednotlivých strán ešte vyčnievajú rôzne podivné zjavy, z ktorých pár si predstavíme v tomto článku.

 

Sexi komunista

Že komouši za tie roky prešli značným vývojom a obrodou, dokazuje ich kandidát Karol Jankó. S kádrovým profilom homosexuála by si kedysi ani neškrtol a dnes si pokojne dáva inzeráty na gay zoznamku a na fejsbukoch rozdáva svoje spoďáre. 

 
 
Za povšimnutie ešte stojí video, ktoré zverejnil pred pár dňami na svojom facebook konte. Už za vertikálne otočené video by mal dostať po chrape, ale to nie je jediný dôvod, prečo sa to nedá dopozerať do konca.

 

Karolove fotky z gay zoznamky

 

Komunistka - exekútorka

Ďalší pokrokový prvok je exekútorka. U komunistov. No a čo, že je to v rozpore s programom strany, za ktorú kandiduje? Šak nebuďte takí úzkoprsí ako niektorí používatelia facebooku. Lebo vám potom teta napíše, aby ste zomreli a ešte sa vám aj povyhráža žalobou.  

 
 

(kliknutím obrázok zväčšíš)

 

True rebel

Niektorí červení kméri na to ale idú inak, napríklad Milan Zburín. Ten povedal rovno, že do politiky ide, aby sa nabalil. Smeráci, berte si príklad!

 

Nezávislý finančný analytik Ján

Odvaha – Veľká národná a proruská koalícia je obludárium sama o sebe. Už ten názov je pekná chujovina, lebo ako môže byť niečo národné a zároveň proruské, že áno? V nej žiarivo exceluje jej predseda Ján Pavliš, vraj nezávislý finančný analytik, pričom nezávislý znamená asi nezávislý od kognitívnych myšlienkových procesov. Určite ste už narazili na webe na nejaký jeho obrázok vytvorený v MS Painte a so silným odkazom, pri ktorom si poviete, že not sure if si robíš piču or just si úplne jebnutý, napríklad:

 

Ale koniec-koncov, lepšie raz vidieť v pohybe, ako hodinu surfovať po nete, tuto je predvolebná debata, kde zistíte, že skutočnosť je ešte horšia, než očakávanie. Vsjo jasno?

Za Odvahu s číslom 13 kandiduje aj jedna z najznámejších e-rusofiliek Stará Blážová, od ktorej čokoľvek si prečítate, máte pocit, že si pod nos natiera kanagon.

 

Vzdor rozumu

V rovnakej televíznej diskusii si môžete pozrieť aj našich obľúbencov VZDOR – Strana práce a jeho hlavného predstaviteľa Stanka Pirošíka. Ten vyzerá (ako asi všetci vzdoráci, vrátane nášho obľúbeného bakalára), že ho ešte živia rodičia a aj dlho budú, preto sa dobre hovorí o revolúcii a socializme. V diskusii na Narkóze si však môžete pozrieť aj naozaj novátorské myšlienky, ako znárodniť všetky závody na autá a začať tam vyrábať trolejbusy, alebo že športovci a herci by mali zarábať tak okolo 1000-2000 eur, aj to len tí dobrí, alebo že v gulagoch ľudia normálne pracovali a v dnešných továrňach iba otročia. Znárodniť! Ale možno z toho Stano ešte vyrastie, koniec-koncov, ako povedal Ježiš „Socialistické názory sa rýchlo zmenia, keď dostanete prvú výplatnú pásku“.

 

Cigán vyháňa cigánov z parlamentu

Marek Baláž je taký až encyklopedický vyzerajúci džamorák, od ktorého by ste neváhali si kúpiť pred Tescom „oridinál dparfém more“ značky Huge Boss, ale okrem toho je to aj nácek, ktorý podporuje Kotlebu. To zase nie je až taká anomália, v zlatom veku skínov pred 20 rokmi sa v Petržalke k nim pridali asi všetci cigáni z okolia, je to skôr úsmevné. Rovnako ako to, že Mário sa rozhodol vyhnať Cigánov z parlamentu. Všimli ste si v parlamente nejakých cigáňov? Nie, takže plán je asi taký, že Marek sa nechá zvoliť do parlamentu a potom sám seba z neho vyženie.

No dobre, zmysel to veľmi nedáva, ale to nedáva celá strana Priama demokracia. Lebo načo sa Priama demokracia necháva zvoliť do parlamentu, čím sa stáva súčasťou parlamentnej demokracie? Inak za PD ešte kandiduje aj známy doktor Peter Lipták, ktorý považuje korupciu v medicíne za úplne normálnu a teraz dáva, že Stop chorobníctvu! (chápete, zdravotníctvo – chorobníctvo, dobré, ne?). A šéfuje tomu celému Robo Beňo, ktorý pri 70 udusených utečencoch dal na fejsbučik, že tie mŕtvoly do náklaďáku uložili určite LGBT organizácie. A to kedysi moderoval v telke politické debaty, no veľa sa naňho asi nenalepilo, lebo takto vyzerá celý predvolebný spot Priamej demokracie:

 

O ďalšie sexi svieže tipy sa podeľte v diskusii.