Nedávno som bola samotným kapitánom Morganom inaugurovaná do pozície lodnej astrologičky lode, ktorej posádka si želá ostať v anonymite. Plavba trvala do 06:00 a keďže som prepila časť svojej posádky, nebola som to ja, kto zaspal v krčme, ani som sa nepovracala, osvedčila som sa vo svojej funkcii, a tak vám dnes môžem priniesť detailnú analýzu toho, čo prinesie rok 2014 Slovensku.

 

Blíži sa ďalší koniec sveta. Najbližší dátum v poradí je 22. február súčasného roku pána. Podľa nórskej mytológie by mali v tento deň vyvrcholiť niekoľko tisícročné mocenské boje severských bohov, čoho následkom zrejme bude, že sa nenatočí Thor 3. Ďalší odhad v poradí je, že apokalypsa začne v apríli a skončí v roku 2015, čo vyrátal John Hagee, texaský podnikateľ v cirkevno-zábavnom priemysle. Jeho odhad potvrdil aj môj náhodný pohľad do rúry, kde boli štyri dni zabudnuté pečené zemiaky, ktorých rozmiestnenie na plechu iba potvrdilo Hageeho domnienku. Potom som si všimla čosi, čo ma najskôr zarazilo... Bola to pozícia cesnaku vo vzťahu k dvom pripečeným zemiakom v ľavom hornom kvartáli orákula.


Dátum druhého kola volieb, 29. marec, sa takmer presne kryje so začiatkom konca. Hagee očakáva druhý príchod Krista, a to bude prebiehať týmto spôsobom: zo súhvezdia Plejády priletí na kozmickej lodi Aštar Šeran, v Hostoviciach vyzdvihne Ing. Ježiša Krista, ktorý tam momentálne pôsobí ako pedagóg na Bohosloveckej univerzite, ešte sa zastavia v Martine po Iva A. Bendu a pristanú na pravom brehu Dunaja.


Presne o 13:13 národ z celej krajiny pozbieraný, ktorý putoval vlakom celé 4 hodiny a 40 minút do zasľúbenej zeme – Bratislavy a kŕmil sa počas svojho putovania božskou mannou s rezňami v alobale, vyjde z Eurovey, aby uvidel Silviu Šuvadovú, prorokyňu vznášajúcu sa nad vodou pomocou vlečných gravitačných lúčov Aštarovej lode, ktorá bude spievať svoju pieseň a všetkých vás vyzve, aby ste sa pridali.

 

Začnite sa to učiť, lebo už viete dňa aj hodiny

 

I vtedy slovenský národ svorne vykročí k hlasovacím urnám a zvolí Helenu Mezenskú, poslankyňu za OĽaNO, ktorá sa už od júna živí takmer výlučne vesmírnou energiou a po podpore neúspešnej okupácie RTVS ľuďmi, ktorí si berú späť svoje nákupné centrum, sa rozhodla, že bude kandidovať na post prezidentky Slovenskej republiky.


Chcela som sa dozvedieť viac, a preto som nazrela do záchodovej misy, kde som pod okrajom – presne podľa svojich očakávaní – objavila ložisko vodného kameňa, nápadne pripomínajúce jednorožca, čo sa dá s takmer úplnou istotou interpretovať tak, že do druhého kola sa dostanú práve Helena Mezenská a obávaný vládca Temnej strany Róbert Fico, lebo vyvolený národ si v prvom kole prezidentských volieb povie, že väčšieho imbecila, ako je súčasný prezident, vybrať už nemožno, a nebude mať pravdu.

 


Naša nová prezidentka sa lúči s Ústavou SR predtým, ako ju zamení Intergalaktická ústava.


Pochopiteľne, zvolená bude Helena Mezenská. Súčasný premiér bude spolu s celou svojou sadou 150-ich červených, modrých, zelených a dúhových pokémonov deportovaný kozmickou loďou do exilu na Jupiter. Okamžite sa vypovie Vatikánska zmluva a podpíše sa zmluva Plejádska, pojednávajúca o tom, že každý občan republiky bude povinný otvoriť svoje tretie oko.


Na svojej inaugurácii nová prezidentka prisľúbi, že bude všetkými silami bojovať proti finančným skupinám a ještěrom z pekel a nebude váhať využiť ani fotónové delá a psychotronikov zo základní v Jaslovských Bohuniciach a Mochovciach. Očakáva sa aj dynamický rozvoj Vesmírneho programu Dopravného podniku Bratislava, ako aj spustenie nadväzujúcich vesmírnych programov vo všetkých krajských mestách. Kým sa programy naplno rozbehnú, obyvatelia republiky budú cestovať astrálne, to jest v spánku.

 

Čo sa týka očakávaných reforiem v riadení krajiny, Helena Mezenská prevezme do vlastných rúk všetky právomoci Ministerstva zahraničných vecí, ktoré bude premenované na Ministerstvo vesmírnych vecí a Ministerstva hospodárstva, po novom Ministerstva dobrej energie. Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií dostane Aštar Šeran, expert na intergalaktické a astrálne cestovanie, navigáciu a logistiku. Ministerstvo kultúry bude mať pod palcom Silvia Šuvadová. Ministrom financií sa stane vďaka svojim bohatým skúsenostiam s finančným riadením medzinárodnej sekty Ivo A. Benda. To je bohužiaľ všetko, čo som o personálnom obsadení Mezenskej vlády vyčítala zo záchodovej misy, ale na veštení je super to, že vždy to môže byť takto, nejako inak, naopak alebo tak nejako.
Pozdravujem svoju posádku a dúfam, že po voľbách poletíme priamo do vesmíru. A nech vás všetkých sila sprevádza!