Desať rokov Ľuba Nemeša sr...dila situácia na Slovensku. Preto mesiac čo mesiac sadal za klávesnicu a glosoval spoločenskú situáciu. Jeho periodicky zverejňované myšlienkové pochody zakaždým zožali ovácie internetového publika. Oprávnene. Tunajším čitateľom netreba Ľubomíra „Luborga“ Nemeša predstavovať.
 
Ani vydavateľa z petržalskej obývačky. Ten sa domnieval, že Ľubo by svoje desaťročné úsilie nemal len tak poletovať v efemérnom prostredí onlajnu. A videl v jeho textoch príspevok k hlbšiemu spoločenskému dobru. Tieto jeho vzletné rečičky a honorár 2,5 € za každú vytlačenú knihu primäli Ľuba aby upravil texty, vyhodil balast, vylepšil nadávky, učesal, zremastroval, zmenil font, doplnil chýbajúci kontext a diakritiku a pridal nový, nikdy nepublikovaný materiál.
 
Výsledok takmer ročnej  práce podobe knižnej novinky - Mnohosrd 10 rokov Zlovenska predstaví Ľubo publiku dňa 14. 12. v Café Comeniana na Štúrovej 9 v Bratislave o 18:00.
 
Nebudú chýbať krátke glosy v jeho podaní, priestor na otázky a neodmysliteľný krst. Knihu si medzi prvými budete môcť zakúpiť na mieste a získať do nej aj Ľubov podpis, či originálne venovanie.
 
P.S. Padla aj otázka, či sa bude podpisovať aj fixkou na podprsenku. Odpoveďou bolo svorné "nie Ingi".