Viacerí ste už asi videli eroticky vyzerajúcu myšku s názvom G-Point (G Spot). Svetlo sveta uzrela už niekedy v roku 2010, stále však vyzerá skvelo a vôbec nestarne! ;)


myska gpoint


Mierne humorné (aspon v našich zemepisných šírkach) na tom môže byť aj to, že dizajnér, ktorý onú myšku navrhol sa volá Andy Kurovets. Ešte jedno písmenko navyše a bolo by to dokonalé. Zaujímavý je aj názov firmy, pre ktorú “KuroVec” myšku navrhol - YankoDesign. Slovanskému uchu môže znieť “JankoDizajn” skutočne sympaticky, aj keď možno trochu infantilne.

 

S chuťou som sa taktiež zasmial na názve štúdia môjho známeho zo Silicon Valley, ktorý svoju firmu nazval Tekuté Design Group. V tomto prípade to však nebola úplná náhoda. Patrick Leonard Stull zvolil názov firmy na základe návštevy Slovenska pred pár rokmi. Keďže si obľúbil tekuté produkty s určitým obsahom alkoholu, ktoré u nás s chuťou konzumoval a keďže doména “liquid.com” už nebola k dispozícii, zvolil exoticky znejúci výraz “tekuté”. A tomu prispôsobil aj logo štúdia (tekute.com).


tekute-building-3

 

Absolútnym víťazom akéhokoľvek rebríčka s humorne znejúcimi názvami (resp.menami) by však bol nasledovný borec:


mike litoris


Pán Mike Litoris pred pár rokmi poskytol rozhovor lokálnej TV stanici ohľadne požiaru neďaleko jeho domu. Ľudia sa doteraz naťahujú, či si z redaktorky urobil prdel, alebo je naozaj možné, aby mal niekto takéto ľúbozvučné meno.

Ak je Mikove priezvisko skutočné, jednoznačne tromfol aj pánov ako Mike Hunt, Mike Hawk, Hugh G. Rection, Jack Goff, Jack Meoff, Mike Oxlong a podobne. Údajne všetko pravé mená. Hmm...

 

(A na MaastUrbana sa aj tak nechytajú ;)